Rybon Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zawieszenie założone WEITEC ULTRA GT wraz ze springami tej samej firmy dają rade. Coobcio miałeś racje - Zajebiaszczy zestaw!! Jest twardo fakt, ale w zasadzie nie odczuwam zbytnej różnicy. Na trasie ( na nowo się zakochałem ) Świetnie się prowadzi i i bardzo dobrze trzyma się na drodze. Mimo iż mam "16" na łapach nic nie obciera - a nawet mogłbym wsadzic spokojnie profil 50 i będzie ok. Przyda sie to na zimę GOLNIE BARDZO BARDZO POLECAM WEITECA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Fajnie, że się cieszysz. Zajebistość wspaniała. To jest właśnie Weitec OGOLNIE BARDZO BARDZO POLECAM WEITECA !!! jA TEŻ Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Wykresik z dzisiejszej hamowni. Na pokładzie: -SR20DEH -Kolektor by MacGayver -Skrzynia od GT -Koła 205/45/16 Reszta seria SUPER !!!! Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Rybon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Podrzuć jeszcze może jakieś wcześniejsze wykresy do porównania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość demiss Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 moment całkiem spory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiewioor Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) A skąd można wziąć taka maskę?? Wystarczy wspawac koncówki i potem szpachla czy jakoś inaczej robiłeś Edytowane 9 Maja 2010 przez wiewioor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi