Gość maciejka_sz Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 ****D REAR SEAT ARMREST << podlokietnik (ki) na tylnych siedzeniach **B** HEAD LAMP AIMING LEVELIZER << stabilizator poziomujacy oswietlenie przednich lamp. *C*** REAR TONNEAU COVER << nie wiem co to jest tonneau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 *C*** REAR TONNEAU COVER << nie wiem co to jest tonneau Najprawdopodobniej chodzi o roletę przedziału bagażowego. Rozumiem, ża auto to kombi? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysno Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 masz racje, to kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brysik Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Koleś właśnie ściągnął sobie Nissan PRIMERA WAGON WP11E i nie wiemy co oznacza wyposażenie zaznaczone na czerwono: Model code: TAYALFFP11EGAKCFVZ Internal color: K - GREY External color: AP0 - MID RED Production year/mon: 9810 Model start year: 9801 Model finish year: 0201 Model: Nissan PRIMERA WAGON WP11E Description: ENGINE - GA16DE TYPE ENGINE TRANS - 5-SPEED MANUAL TRANS AREA - CENTRAL EUROPE SPEC GRADE - SLX TYPE BODY - WAGON Reference: ****Z CONTROLLED EMISSIONS & WOOD TRIM & ****Z LESS GRADE BADGE & OUTSIDE AIR- ****Z TEMPERATURE GAUGE ***V* AIR CONDITIONING & CARGO NET **F** FR AND RR POWER WINDOWS *C*** 6 SPEAKERS K**** SIDE AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT & K**** KEYLESS ENTRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 SIDE AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT - jak dla mnie to boczne poduszki i 3-punktowe pasy z tyłu CARGO NET - siatka na bagaże CONTROLLED EMISSIONS - kontrola emisji spalin (kat, lambda itp) WOOD TRIM - pewnie jakieś drewniane wykończenia wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brysik Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Thx za szybkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Uzupełniając piomal'a: ****Z LESS GRADE BADGE & OUTSIDE AIR- TEMPERATURE GAUGE Usunięte oznaczenia modelu z nadwozia i wskaźnik temperatury zewnętrznej na zegarach. **F** FR AND RR POWER WINDOWS Wszystkie 4 el. szyby. *C*** 6 SPEAKERS 6 głośników K**** KEYLESS ENTRY Zamek centralny z pilotem. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 SIDE AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT - jak dla mnie to boczne poduszki i 3-punktowe pasy z tyłu... jeśli można to poprawię: fragment o pasach: 3-punktowy tylny środkowy pas bezpieczeństwa (pewnie wtedy stosowano też tylny środkowy pas 2-punktowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 wiec i ja poprosze: ***D* & FR FOG LAMPS & LESS SPOILER i jeszcze to: C**** ASSIST AIRBAG & KEYLESS ENTRY *D*** WHEEL **E** POWER SUNROOF dziekuje z gory za wyjasnienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 wiec i ja poprosze:***D* & FR FOG LAMPS & LESS SPOILER Chyba czegoś brakuje. Generalnie przednie lampy przeciwmgielne i brak jakichś spojlerów ( może kolejna linijka by to wyjaśniła ) C**** ASSIST AIRBAG & KEYLESS ENTRY Airbag kierowcy i pilot zamka centralnego *D*** WHEEL Koło ? **E** POWER SUNROOF Elektryczny szyber ( mniam! ) pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 to cos lipnie? tu wyszlo bo szyberdachu brak:( wiec daje caly opis i poroze o calkowite przetlumaczenie:) VIN SJNBAAP11U0169600 Model code BAYALTFP11EGACDED1 Internal color K - GREY External color BR7 - MID BLUE Production year/mon 9710 Model start year 9606 Model finish year 0201 Model NISSAN PRIMERA P11E Description TRANS - 5-SPEED MANUAL TRANS AREA - CENTRAL EUROPE AREA GRADE - SI TYPE ENGINE - GA16DE TYPE ENGINE BODY - SEDAN Reference ****1 WOOD TRIM ***D* AIR CONDITIONING & FR FOG LAMPS & ***D* ANTI-LOCK BRAKES **E** POWER SUNROOF *D*** MODEL C RADIO & LEATHER STEERING- *D*** WHEEL C**** ASSIST AIRBAG & KEYLESS ENTRY ****1 CONTROLLED EMISSIONS & LESS GRADE- ****1 BADGE & OUTSIDE AIR TEMPERATURE- ****1 GAUGE ***D* AIR CONDITIONING & ANTI-LOCK BRAKES ***D* & FR FOG LAMPS & LESS SPOILER **E** FR POWER WINDOWS *D*** 4 SPEAKERS & 2 TONE STEERING WHEEL C**** SIDE AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 moge dodac ze to wersja MOTION tzn takie ma znaczki na blotnikach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ****1 WOOD TRIM Drewniane inkrustacje. ***D* AIR CONDITIONING & FR FOG LAMPS & ***D* ANTI-LOCK BRAKES Klima, przeciwmgielne, ABS **E** POWER SUNROOF Jak dla mnie do elektryczny szyber... Nic innego nie przychodzi mi do głowy... *D*** MODEL C RADIO & LEATHER STEERING- *D*** WHEEL Radio model C, skórzana kierownica C**** ASSIST AIRBAG & KEYLESS ENTRY AirBag i pilot centralnego ****1 CONTROLLED EMISSIONS & LESS GRADE- ****1 BADGE & OUTSIDE AIR TEMPERATURE- ****1 GAUGE Kontrola emisji spalin, tylko jeden emblemat modelu na nadwoziu, termometr temperatury zewnętrznej ***D* AIR CONDITIONING & ANTI-LOCK BRAKES ***D* & FR FOG LAMPS & LESS SPOILER Klima, ABS, przeciwmgielne ( ciekawe czemu drugi raz? ). Nie wiem o co chodzi z tym brakiem spoilera... **E** FR POWER WINDOWS Przednie szyby elektryczne *D*** 4 SPEAKERS & 2 TONE STEERING WHEEL 4 głośniki, ,dwukolorowa kierownica C**** SIDE AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT Boczne poduchy powietrzne, 3-punktowy pas środkowy z tyłu. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 dziekuje scyzor:) ale mam problem:( fura niema szyberdachu:( napewno niebyla bita to na 100000% bo sam ja przyprowadzialem i znam sie na tym i bym stwierdzil ze byla bita mocno:) pozatym pozatym centralny jest bez pilota:( jesli chodzi o spojler to poprostu go niema a inne maja to tak mi jakos samemu przyszlo do glowy:) pozatym reszta sie zgadza szkoda ze iemam aparatu bym dal zdjecia ale to nieldugo sie zmieni:) wiec dam fotki dla porownania a moge dodac ze autko kupilem jakies 8 m-c temu i mialo przebieg 50 tys km i po niemcu co mial 85 latek:) jestem pewny przebiegu z kilku wzgledow jednym z nich jest stan 100% fabryczny a dwa to np to ze oponki byly wszystkie fabryczne od nowosci a zapasik to nawet z niesmigany i z tego samego roku co autko i nawet tygodnie oponek sie zgadzaly teraz tylko ten szyber i pilot niedaje mi spokoju moze ktos ma jakis pomysl???????/ a swoja droga to musze podjechac do serwisu:) bo inaczej sie niedowiem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 nie przejmuj się. Wiele aut ma przebijane numery. Najlepiej nie nagłasniaj sprawy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ten tego,gdzie to sie sprawdzalo ten vin,bo zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 nie przejmuj się. Wiele aut ma przebijane numery. Najlepiej nie nagłasniaj sprawy :wink: to mi niegrozi bo wszystko pasuje tylko ten szyber i pilot centralnego i poprostu jestem ciekawy jak to sie stalo ze fabryka wpisala ze jest a ja go niemam co do przebijania to mam pewnosc ze jest legalny:) (mam sposoby zeby to sprawdzic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie wiem co Ci podpowiedzieć, ale nie pierwszy raz spotykam się z przypadkiem że VIN pokazuje szyber, którego nigdy nie było. Może dekoder trochę oszukuje, albo power sunroof to w nomenklaturze Nissana np. filtr słoneczny na przedniej szybie? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 to fakt ten dekoder tez niejest doskonaly:) a moze cos japonce popaprali np sunny tescia wcale niewidnieje w tym dekoderze:))) ale z ciekawosci kiedys sie wserwisie podpytam co oni o tmy sadza? jeszcze raz dziekuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Koleś właśnie ściągnął sobie Nissan PRIMERA WAGON WP11E i nie wiemy co oznacza wyposażenie zaznaczone na czerwono: ***V* AIR CONDITIONING & CARGO NET klima i siatka oddzielająca bagażnik od części bagażowej PS a co to jest to moje ?? (podkreślone) Reference: ****C POWERED DOOR WINDOW (FR&RR DOOR) ***X* 6 SPEAKERS & POWERED ANTENNA A**** ANTI LOCK BRAKE SYSTEM (ABS) **H** SUN ROOF & HEAD LAMP AIMING- **H** LEVELIZER *N*** REAR HEATER DUCT & ROPE HOOK & *N*** ROOF RACK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 może dukty ogrzewania (wentylacyjne) dla pasażerów z tyłu, hak na linkę?, a na dachu to może chodzi o relingi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 **E** POWER SUNROOF to na pewno znaczy szyberdach. Sprawdzałem tym dekoderem kilka Nissanów w tym dwie Primerki z szyberdachem i wszystko się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 no to kolega ma albo wymieniony dach (radzę sprawdzić słupki od wewnątrz, pod tapicerką) albo przebity numerek, albo jeździ na bliźniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 na 10000% jestem pewny numerow tego auta i napewno dach jest orginalny niema innej mozliwosci wiec zastanawaim sie co robi szyber w opisie a tak go niema???? pozatym jak wytlumaczyc pasujaca reszte wyposazenia z dwukolorowa kierownica ktora wystepowala w nissanach sporadycznie?? pozatym jak pisalem wszystko pasuje kody z szyb,opony ,lampy wszystkie daty sie zgadzaja numer byl sprawdzony na kilka sposobow i nawet minimalnie niebudzi zastrzezen a wiec ciekawe co z tym szyberkiem jest nietak w opisie????? poprostu jestem ciekawy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bizon Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 POWER SUNROOF to na bank szyberdach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi