Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 adam-di mówię Ci teraz całkiem poważnie. W tym momencie zostaw temat, bo możesz sobie narobić kłopotów. Kolega zaczał węszyć wokół swojego samochodu bo coś się nie zgadzało, wezwał rzeczoznawcę do znalezienia gdzie jest błąd itp a ten baran dał znac na policji i - po aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 hmm szkoda ze nikt mi nic niechce podsunac:) a co do legalnosci autka to niemam watpliwosci pozatym to tylko ciekawosc wiec niebede tego gdzies specjalnie sprawdzal ale tak dla siebie to wyjasnie napewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jestem anglistą z wykształcenia,robię tlumaczenia i wiedz,że koledzy mają racje,to elektrycznie uchylany dach innej możliwości nie ma,moze a)dekoder jest błędny? b)nie uzywałes czytnika grubości lakieru? c)daj sobie spokój jak masz zarejestrowane auto i śmigaj Nyską,a nie przejmuj się pierdołami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 daj sobie spokój jak masz zarejestrowane auto i śmigaj Nyską,a nie przejmuj się pierdołami :wink: Dokładnie. Ciesz się, że jeździ i nie psuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-di Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 wiec sa dwie mozliwosci: pierwsza to blad dekodera druga to mam wersje motion z klima i dali bude pod szyber a co do numerow to nic niebylo robione lakier jest 100% jednakowo malowany i gruby:) sprawdzone:) wiec to musi byc blad nissana tylko ciekawy jestem jaki i czemu?:)JEDNAK DZIEKUJE ZA POMOC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 tak to sobie tłumacz, fabryka nie myli sie i nie daje oznaczenia szyberdach do budy bez szyberdachu. Jednakowa grubość czyli ile mikrometrów hę? bo nie może być wszędzie jednakowa fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 8) Po to tu jesteśmy by sobie pomagać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 tak to sobie tłumacz, fabryka nie myli sie i nie daje oznaczenia szyberdach do budy bez szyberdachu. Jednakowa grubość czyli ile mikrometrów hę? bo nie może być wszędzie jednakowa fabrycznie Maciek ciekawe jak byś spał jak by ci tak do głowy nabili,że coś jest nie tak daj pokój nie stresuj świeżego własciciela :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 no co ja poradzę że taki lump ze mnie ? jak widać błędy się zdarzają nawet w fabryce nissana chłopaki zapomnieli wyciąć dziurę na szyberdach a cały mechanizm sprzedali potem na lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Nawet w Anglii tłuką lewiznę :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 może dukty ogrzewania (wentylacyjne) dla pasażerów z tyłu, hak na linkę?, a na dachu to może chodzi o relingi? dukty czyli co ?? normalny nawiew na tył ?? a relingi mam ( i te poprzeczki też) i hak również w dodatku odpinany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 tak, rury nawiewu na tył. Mozliwe że są pod tylnymi fotelami takie spłaszczone i bez możliwości zamknięcia (mamy tak w toyocie). Możliwe też są inne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Termin oznacza kanał nawiewu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 obejrze dokładnie to powiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozi6 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 a u mnie tylko tyle nawet o ABS nie wspomnieli Internal color: B - BLUE/GREEN External color: BT3 - DARK BLUE Production year/mon: 9806 Model start year: 9801 Model finish year: 0201 Model: Nissan PRIMERA WAGON WP11E Description: ENGINE - CD20T TYPE ENGINE TRANS - 5-SPEED MANUAL TRANS AREA - CENTRAL EUROPE SPEC GRADE - SLX TYPE BODY - WAGON Reference: ***L* AIR CONDITIONING *C*** 6 SPEAKERS X**** ASSIST AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT & X**** KEYLESS ENTRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 *N*** REAR HEATER DUCT & ROPE HOOK &*N*** ROOF RACK Jeśli wszystko poprzednie wiesz, to te podkreślone to jakiś system ogrzewania tyłu auta ( w każdym kombiaku dekoder to wyrzuca ), hak holowniczy i relingi dachowe. pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 no to bedzie trzeba oblookać o co chodzi z tym ogrzewaniem na tył bo reszta to jest i wiem co znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A moze zrobic na pierwszej stronie tego tematu liste i gdzies przykleic. Chodzi o to zeby podawac nazwy angielskie i polskie tlumaczenie. Przykleic mozna np w poradach eksploatacyjnych bo przeciez to sie tyczy wszystkich nissanow a nie tylko primer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A moze zrobic na pierwszej stronie tego tematu liste i gdzies przykleic. Chodzi o to zeby podawac nazwy angielskie i polskie tlumaczenie. Przykleic mozna np w poradach eksploatacyjnych bo przeciez to sie tyczy wszystkich nissanow a nie tylko primer. Ja moge tłumaczyc co chcecie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja moge tłumaczyc co chcecie :wink: ja poproszę : ABAG3-F/AIR BAG F/DRIVER+ASSIST SKIDC-F4WHL ANTISKID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja moge tłumaczyc co chcecie :wink: ja poproszę : ABAG3-F/AIR BAG F/DRIVER+ASSIST SKIDC-F4WHL ANTISKID 2xAirbag,kontrola trakcji,napęd na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Dzieki czy ta kontrola trakcji to może być bez kontrolki, bo jestem zaskoczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 nie wiem ale zazwyczaj jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A czy ten ANTISKID to nie bedzie raczej antyposlizg :arrow: ABS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 nie wiem ale zazwyczaj jest :roll: A kto Ci tak powiedział? W bardzo wielu autach nie ma ani wyłącznika ani kontrolki. Nie wiem jak to jest w Nissanach. A czy ten ANTISKID to nie bedzie raczej antyposlizg :arrow: ABS. Nie za bardzo P.S. ABS wyskakuje w dekoderze jako.... ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi