Gość borman Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jakoś nie mogę uzyskać info na tych stronach podanych wcześniej. Pablo podpiszę się pod prośbą SJNTDAP11U0537126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johntailor Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 witajcie Pablo jak mozna to i ja sie podpinam,probowalem znalezc na stronach podanych na forum ale lipa. Tylko auto baza cos znalazla i to nie do konca prawdziwego. W miare mozliwosci prosze o sprawdzenie SJNBEAP11U0552151 Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Hmm, to po kolei :-) mimier : Model N14 LX - to pewnie wiesz Rok/miesiąc prod : kwiecień '95 Nadwozie: 3 drzwiowy hatchback Silnik : GA14DE Skrzynia : Manualna Kolor nadwozia : PURPLISH BLUE PEARL METALLIC ( cokolwiek to znaczy :-) ) Kolor wnętrza : Szary Z ekstrasow : AUTO DOOR LOCK & SUN ROOF - nie wiem chyba centralny zamek i szyberdach COLORED BUMPER - czyli zderzak w kolorze nadwozia ?? TIRE 175/70 SR13 - rozmiar oponek :-) SPECIAL VERSION EMBLEM LESS - coś odnośnie emblematow ??? 2 SPEAKER & AIR BAG - 2 głośniczki i poducha POWER STEERING & TILT STEER - wspomaganie kierownicy, regulowana kierownica [ Dodano: Nie 16 Mar, 2008 23:04 ] borman : Model : WP11E - czyli P11.144 kombi Rok/miesiąc prod : październik 2000 Nadwozie: kombi Silnik : CD20T Skrzynia : Manualna 5 biegowa Kolor nadwozia : Srebrny Kolor wnętrza : Szary Wyposażenie : DRIVER AND ASSIST AIRBAG - poduchy kierowcy, pasażera i boczne F/AIR CON : klima ELEGANCE SPEC : wersja elegance ?? CARGO NET : siatka bagażnika F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK : centralny zamek i antynapad F/FOG LAMP : przeciwmgielne FR &RR PWR WINDOWS : wszystkie szybki elektryczne 4SPK RAD CASS W/ARI(MIDLINE W/6SPK 799-) : 4 albo 6 głośnikow + radio kasetowe Kraj pochodzenia : Włochy F/RR CONT-RADIO TUNG SW - nie wiem [ Dodano: Nie 16 Mar, 2008 23:53 ] johntailor - z twoim VINem mam problem, poszukam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentgen Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pablo2311 może mi też coś wyskrobiesz :one: z tych numerków: VIN - SJNFCAP11U0299039 Model Code - FBYALFFP11FSAKCFBB Prosiłbym o jakiś szczegółowy opisik :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość borman Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pablo wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pablo2311, czy ja też mogę prosić SJNBEAP11U0525739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 To jeszcze ja jakby było można VIN: SJNFCAP10U0059248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Rentgen : Model : P11E SLX Miesiąc/ rok prod : 09/98 Nadwozie: 5HB Silnik : SR20DEL Skrzynia : Manual 5 Kolor nadwozia : DARK BLUE - Granat Kolor wnętrza : BLUE/GREEN Kraj pochodzenia : EUD EUROPE GROUP D Extra : SIDE AIRBAG & 3PT RR CTR S/BELT & KEYLESS ENTRY - boczne poduchy więc pasażera i kierowcy pewnie też, 3 punktowe pasy bezpieczeństwa, centralny zamek 6 głośnikow szyby elektryczne przd i tył Air conditioning, Anti-lock brakes : klima i chyba abs ? WOOD TRIM & OUTSIDE AIR TEMPERATURE - wykończenia drewniane, czujnik temperatury zewnętrznej [ Dodano: Pon 17 Mar, 2008 22:20 ] marsdorf: BATALUFP11EGAQH1AA - model Model/Seria : P11.144 Miesiąc / rok prod : 08/00 Nadwozie: Sedan Silnik : QG18DE Skrzynia : Manual 5 Kolor nadwozia : BLACK Kolor wnętrza : GREY Kraj pochodzenia : EUROPE GROUP C Wyposażenie : DRIVER ASSIST AND SIDE AIRBAG - poduszki 4 szt ( kierowca, pasażer i boczne) F/AIR CON : Klima KELESS ENTRY+ (W/ALARM FROM0799- ) - centralny + alarm 3PT RR CTR BELT : 3 punktowe pasy z tyłu F/COLD CLIMATE : ? F/FOG LAMP : przeciwmgielne FR &RR PWR WINDOWS : szybki elektryczne przod i tył 4SPK RAD CASS W/ARI(MIDLINE W/6SPK 799-) Kaseciak :-) - też takie mam W/ON BOARD COMPUTER - komputer pokładowy [ Dodano: Pon 17 Mar, 2008 22:31 ] Janusz FBYALFFP10IGA224A5 - model Model/Seria : P10E SLX Miesiąc / rok prod : 01/91 Nadwozie: 5HB Silnik : SR20DI Skrzynia : Manual 5 Kolor nadwozia : BEIGE - beżowy Kolor wnętrza : BEIGE - beż Kraj pochodzenia : EUC. 2WD - czyli europa grupa c ( ? ) no i napęd 2WD Wyposażenie : RR HEATER DUCT - czyżby ogrzewanie z tyłu ?? POWER ROD ANTENNA & 4 SPEAK - elektrycznie sterowana antena i cztery głośniczki POWER WINDOWS - elektryczne szybki POWER SUNROOF - elektrycznie sterowany szyberek ABS SYSTEM - wiadomo [ Dodano: Pon 17 Mar, 2008 22:40 ] johntailor Z twoim VINem jest problem tego typu że jak się domyślam kierownica u Ciebie po prawej stronie, Fast tego VINu nie znajduje - wersja pliku ER ( Europe RHD -Right handed drive ) ktorą ja mam nie obejmuje QG18DE czyli prawdopodobnie nie ma tam P11.144. Postaram się znaleźć gdzieś plik ER ale nowszy niż mam i wtedy powinno się udać, pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pablo2311 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pablo2311, Wielkie dzięki wszysto się zgadza a to RR HEATER DUCT - czyżby ogrzewanie z tyłu ?? to pewnikiem chodzi o nawiew z tyłu na nogi pasażera Tak btw gdzie tu jest opcja "pomógł" lub "podziękuj" lub coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 To może i ja poproszę (nieśmiało)... SJNBCAP10U0356619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 to ja też się podepnę SJNBCAP10U0022304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johntailor Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 dzieki Pablo2311 W takim razie poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Pablo2311 ślicznie dziękuje<piwo> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentgen Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Dzięki wielkie Pablo :564: Wszystko się zgadza tylko nie mam pojęcia, co oznacza oznaczenie silnika jako SR20DEL - oczywiście chodzi mi o to "L" ?? bo w papierach mam wszędzie zwykłe oznaczenie SR20DE (96kW)... i teraz zastanawiam się ile w końcu źrebaków pod maską siedzi :689: Jeśli ktokolwiek wie mile widziana odpowiedz :604: P.s. Szkoda, że Fast nie pokazuje całego dodatkowego wyposażenia :/ bo paru rzeczy mi tu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Rentgen Oto screenshot z nissan fast sam się zdziwiłem tym "L" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentgen Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięki Pablo za screena.... Dla mnie to tez "czarna magia" z tym oznaczeniem :diabel: Zapodałem temat na forum... Jeżeli czegokolwiek się dowiem to na pewno dam znać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 qwasar : Model : BBYALFFP10IGAC2EA5 Model/Seria : P10E SLX Miesiąc / rok prod : 03/93 Nadwozie: SEDAN Silnik : SR20DI Skrzynia : Manual 5 Kolor nadwozia : WINE RED ( kolor czerwonego wina ) Kolor wnętrza : OFF BLACK ( ??) Kraj pochodzenia : EUC. 2WD - czyli europa grupa c Wyposażenie : RR HEATER DUCT - tunel ogrzewania na tył POWER ROD ANTENNA & 4 SPEAKER - elektrycznie sterowana antena i cztery głośniczki POWER WINDOWS - elektryczne szybki POWER SUNROOF - elektrycznie sterowany szyberek ALLOY WHEELS SPECIAL VERSION 1 - felgi alu 175/70 R14 TYRES - rozmiar opon Tego nie jestem pewien : WITH AIR BAG & AIR CONDITIONER - poducha ( poduchy ?) i klimatyzacja CENTRAL DOOR LOCK - centralny zamek [ Dodano: Sro 19 Mar, 2008 22:56 ] baryla : Model : BBYALUFP10EGA-2-A5 Model/Seria : P10E GT Miesiąc / rok prod : 09/90 Nadwozie: SEDAN Silnik : SR20DE Skrzynia : Manual 5 Kolor nadwozia : BLACK Kolor wnętrza : OFF BLACK Kraj pochodzenia : EUC. 2WD - czyli europa grupa c Wyposażenie : RR HEATER DUCT - tunel ogrzewania na tył POWER ROD ANTENNA & 4 SPEAKER - elektrycznie sterowana antena i cztery głośniczki POWER SUNROOF - elektrycznie sterowany szyberek Tego nie jestem pewien : FR HEATER SEAT - podgrzewane przednie fotele (fotel?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Pablo jak znajdziesz chwilke czasu SJNTCAP11U0249534 Z gory dzieki :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ulisses : Model : TBYALDFP11FGAVAQL- Model/Seria : WP11E GX Miesiąc / rok prod : 05/98 Nadwozie: WAGON Silnik : SR20DE Skrzynia : Manual 5 Kolor nadwozia : SILVER Kolor wnętrza : GREY Kraj pochodzenia : EUC. europa grupa c Wyposażenie : AIR CONDITIONING - klima W/ROOF RACK - relingi dachowe ?? 4 SPEAKERS ASSIST AIRBAG & 3PT RR CTR - Poducha kierowcy i pasażera + 3 punktowe pasy z tyłu Tego nie jestem pewien : FR AND RR POWER WINDOWS - szyby elektryczne przód i tył 16"ALLOY WHEELS - alu 16" POWER SUNROOF & 4 SPOKE LEATHER& WOOD STEERING WHEEL - el.szyberdach, czteroramienna, skórzano-drewniana kierownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a54dov Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Pablo, dorzucę się do próśb o rozszyfrowanie VIN -> SJNTDAP11U0551161 . Podajesz więcej informacji niż udało mi się wyciągnąć u innych źródeł. Z góry dziękuję :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wielkie dzięki Pablo. Z opisu, to nie mam żadnej poduszki ani klimy. Niepokoi mnie data produkcji. Mam do niej wszystkie papiery z Austrii (jestem pierwszym właścicielem w Polsce) i data rejestracji to 16.02.1994. Stałaby w salonie prawie rok czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Stałaby w salonie prawie rok czasu?Czemu nie... moja stała od września 1998 (produkcja) do maja następnego roku (wyjazd z salonu) - w Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_212 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 moja nawet brała udzial w reklamie primerki :PP a potem ja odstawili do sklepu p Ballauna i wtedy moj Tata stał sie jego szczesliwym poisiadaczem (6 miesiecy od daty produkcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi