Gość pawel_s Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 PS. Kupilem naklejke z napisem Nissan klub polska przyszla ona w tragicznym stanie cala pogieta sie nie nadaje na szybe. Wiec nie polecam kupowac te cos w naeszym sklepiku. Ja też kupiłem taką naklejkę i do mnie przyszła w stanie nienaruszonym. Myślę, że nie jest to wina "naszego sklepiku" tylko kogoś (być może listonosza), kto zniszczył przesyłkę po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 malo tego ze jest pognieciona ale i bardzo krzywo wycieta a to juz nie jest wina listonosza tylko kolesia który to wycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Melek Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja testowale nawigacje Route 66 i tom tom mobile na mojej n-gage,nie tak zle,dzieki torrentowi i emule sciagnelem mapy i same programy,pozyczylem od kumpla odbiornik gps i rura, ladnie smiga,naprowadzanie glosowe i mapy za free teraz kupuje ppc + gps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 czesc! nie dawno sie dowiedzialem ze P-12 ma jeden z naj mniejszych czynnikow oporu powietrza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 czesc mam do sprzedania P-12 full opcja dla zainteresowanych podam na priv nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 czesc mam do sprzedania P-12 full opcja dla zainteresowanych podam na priv nr telefonu. Sprzedajesz?? Co chcesz kupić? To jest Tekna czy Acenta? Jakie nadwozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 mam juz kupioną Toyote Rav 4. Te nadwozie to jest 4 drzwi a wersja to w salonie mi powiedziano ze to jest Elegance rok 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Aaa ja się orientuje tylko w tych aktualnych... No, Rav4 to fajne autko. A X-Triala nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Eee tam X-Traila, ja bym Patrola brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Eee tam X-Traila, ja bym Patrola brał Eee no pewnie. Tylko po pierwsze rywalem Ravki jest raczej X-Trial. A po drugie, kupowanie Patrola, żeby tylko jeździć po ulicach jest troche bez sensu. Na polskie drogi X-Trial jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Na polskie drogi X-Trial jest fajny. Spoko. Byłem kiedyś na jazdach próbnych terenowych Nissanów no i najfajniej mi się jeździło Patrolem dlatego tak napisałem. No i duży jestem a tam najwięcej miejsca BTW gratuluję fajnego koloru autka Trochę off topic ale już wracamy do głównego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 X-Triala nie bylo bo w Usa nie ma takich bryk a mi zalezalo zeby jak naj mniejszy silnik w bezynie bo tam nie ma Diesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Spoko. Byłem kiedyś na jazdach próbnych terenowych Nissanów no i najfajniej mi się jeździło Patrolem dlatego tak napisałem.Mnie chodzi o to, że trochę szkoda wydać tyle kasy na samochód terenowy i jeździć tylko po drogach. A i komfort resorowania jest gorszy od limuzyn.BTW gratuluję fajnego koloru autka No też właśnie zauważyłem że masz ten sam. Najlepszy kolor Nissana, zaraz po błękitnym na Skylinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 X-Triala nie bylo bo w Usa nie ma takich bryk a mi zalezalo zeby jak naj mniejszy silnik w bezynie bo tam nie ma Diesli To Ty ze Stanow sprowadzałeś, czy tam mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 zprowadzilem ze Stanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 zprowadzilem ze StanowI opłacało Ci się to?? Jakie są koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 oplacalo mi sie bo za transport zaplacilem 1000$ + akcyze i koszty naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 oplacalo mi sie bo za transport zaplacilem 1000$ + akcyze i koszty naprawyA ile akcyza?? A że tak powiem wtykami jakimiś to załatwiałeś, czy zwykły śmiertelnik też tak może? A jak jest z autami nowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wszyzdko na legalu było a z autami nowymi to nie wiem jak to jest bo kupilem tam uzywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wszyzdko na legalu było a z autami nowymi to nie wiem jak to jest bo kupilem tam uzywaneA ile akcyza? Jak długo czekałeś? Jakaś firma Ci to ściągała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 za bardzo nie pamieta bo juz dawno ją płaciłem a samochod szedł chyba 2 miechy a z Gdańska do B-stoku to prywaciaz przyprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A ile ta akcyza wynosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ty nie pamietam bo juz troche czasu temu płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 no jakos nie widze chetnych na moje P-12 szkoda a fajna bryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Napisz w dziale "Samochód kupię/sprzedam". Ale małe szanse... Na forum istnieje mocna opozycja do Nissanów - owoców współpracy z Renault... A ja Wam mówię, że to świetne auta! Napisz też więcej szczegółów! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi