Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P12/WP12] Primera P-12

Guest makaron11
 Share

Recommended Posts

Guest pawel_s
PS. Kupilem naklejke z napisem Nissan klub polska przyszla ona w tragicznym stanie cala pogieta sie nie nadaje na szybe. Wiec nie polecam kupowac te cos w naeszym sklepiku.

Ja też kupiłem taką naklejkę i do mnie przyszła w stanie nienaruszonym. Myślę, że nie jest to wina "naszego sklepiku" tylko kogoś (być może listonosza), kto zniszczył przesyłkę po drodze.

Guest makaron11

malo tego ze jest pognieciona ale i bardzo krzywo wycieta a to juz nie jest wina listonosza tylko kolesia który to wycina

Guest Melek

Ja testowale nawigacje Route 66 i tom tom mobile na mojej n-gage,nie tak zle,dzieki torrentowi i emule sciagnelem mapy i same programy,pozyczylem od kumpla odbiornik gps i rura, ladnie smiga,naprowadzanie glosowe i mapy za free :D teraz kupuje ppc + gps

• 3 weeks later...
Guest Bastek
czesc mam do sprzedania P-12 full opcja dla zainteresowanych podam na priv nr telefonu.

Sprzedajesz?? Co chcesz kupić? To jest Tekna czy Acenta? Jakie nadwozie?

Guest Bastek
Eee tam X-Traila, ja bym Patrola brał ;)
Eee no pewnie. ;) Tylko po pierwsze rywalem Ravki jest raczej X-Trial. :) A po drugie, kupowanie Patrola, żeby tylko jeździć po ulicach jest troche bez sensu. Na polskie drogi X-Trial jest fajny. :)

Guest pawel_s
Na polskie drogi X-Trial jest fajny. :)

Spoko. Byłem kiedyś na jazdach próbnych terenowych Nissanów no i najfajniej mi się jeździło Patrolem dlatego tak napisałem. No i duży jestem a tam najwięcej miejsca ;)

BTW gratuluję fajnego koloru autka :)

Trochę off topic ale już wracamy do głównego wątku.

Guest Bastek
Spoko. Byłem kiedyś na jazdach próbnych terenowych Nissanów no i najfajniej mi się jeździło Patrolem dlatego tak napisałem.
Mnie chodzi o to, że trochę szkoda wydać tyle kasy na samochód terenowy i jeździć tylko po drogach. A i komfort resorowania jest gorszy od limuzyn.
BTW gratuluję fajnego koloru autka :)
No też właśnie zauważyłem że masz ten sam. ;) Najlepszy kolor Nissana, zaraz po błękitnym na Skylinie! :D

Guest Bastek
X-Triala nie bylo bo w Usa nie ma takich bryk a mi zalezalo zeby jak naj mniejszy silnik w bezynie bo tam nie ma Diesli ;)
To Ty ze Stanow sprowadzałeś, czy tam mieszkasz? ;)

Guest Bastek
oplacalo mi sie bo za transport zaplacilem 1000$ + akcyze i koszty naprawy
A ile akcyza?? A że tak powiem wtykami jakimiś to załatwiałeś, czy zwykły śmiertelnik też tak może? ;) A jak jest z autami nowymi?

Guest Bastek
wszyzdko na legalu było a z autami nowymi to nie wiem jak to jest bo kupilem tam uzywane
A ile akcyza? Jak długo czekałeś? Jakaś firma Ci to ściągała?

Guest makaron11

za bardzo nie pamieta bo juz dawno ją płaciłem a samochod szedł chyba 2 miechy a z Gdańska do B-stoku to prywaciaz przyprowadza

Guest Bastek

Napisz w dziale "Samochód kupię/sprzedam". Ale małe szanse... Na forum istnieje mocna opozycja do Nissanów - owoców współpracy z Renault... A ja Wam mówię, że to świetne auta! Napisz też więcej szczegółów!

Powodzenia!