Gość Bastek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Tak apropos, to gdzie jeszcze się reklamowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ty nigdzie sie reklamowałem bo jeszcze tamtego nie odebrałem jak odbiore to dopiero bede dawał ogłoszenia narazie nie chcem zostac bez samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ty nigdzie sie reklamowałem bo jeszcze tamtego nie odebrałem jak odbiore to dopiero bede dawał ogłoszenia narazie nie chcem zostac bez samochoduNapisz na otoMoto.pl Płacisz 1 zł za ogłoszenie, a ukazuje się na Allegro. Świetna reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 dzieki za rade :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Griszka Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 rada jest bardzo dobra wystawienie poprzez allegro samochodu do sprzedaży kosztuje 15 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 dzieki za rade :-)Nie ma za co. Jakbys coś potrzebował, to pisz! Tak btw, to skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Białystok a ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Białystok a ty ??Ludźmierz k/Nowego Targu niedaleko Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a mugłbyś mi powiedziec jak wstawić zdjecie w moim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a mugłbyś mi powiedziec jak wstawić zdjecie w moim podpisieAleż oczywiście! Jeśli chcesz np. dać zdjęcie, które masz w avatarze, wpisujesz coś takiego: [img=http://makaron1.w.interia.pl/nissan1.jpg] A wygląda to po prostu tak: A wpisujesz to w profilu w polu "podpis". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 wielkie dziekiNo problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a moze wiesz jak zrobić takiego gifa ja ma Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a moze wiesz jak zrobić takiego gifa ja ma CoobcioDo tego jest potrzebny program. Ale jaki to niestety nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 udalo mi sie zrobic takiego gifa pod nickiem moge powiedziec jaki program jest potrzebny i z kąd sciągnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Super! Gratulacje! Jeślibyś mógł, to, proszę, napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ten program nosi nazwę Bannershop GIF Animator 5 a mozna jego ściągnąć ze strony http://www.selteco.com bo rdzo łatwy w obsłudze ale nie po polsku tylko po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jakoś sobie poradzę! Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 czesc czy ktos wie jak wymienic zaróweczki w zasłonce przeciwsłonecznej od strony pasazera bo przestalo swiecic. Ale nie jestem pewien czy to to jest bo od razu dwie na raz przestaly swiecic i czy to moze byc przeranie jakiegos kabelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja niestety nie mam pojęcia, bo w Visii nie ma lampek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 czesc czy ktos moze mi poradzic jaki model Cb radia wybrac i antene do P-12 i do jakich szybkosci wytrzymują magnesowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron11 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 czesc czy to mozliwe ze w Primerach P-12 siedzi silnik 1.8 V6 cos mi sie nie chce wiezyc ale znalazłem to na ogłoszeniu w giełdziesamochodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ojciecdk Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Czy wie ktoś jak 100% - owo określić rok produkcji w primerze P12. W briefie oczywiscie jest tylko dopuszczenie do ruchu: kwiecień 2003. Na szybach jest 2 i jeszcze w paru miejscach. Czy można to na przykład wywnioskować z numeru nadwozia lub silnika? Miałem jakoś mało wiarygodnego rzeczoznawcę i szkoda by było by wpisali mi (niesłusznie) w dowód rej. 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Wejdź na stronę http://www.club-nissan.ru/cars/vin/ i wklep tam swój VIN. Wszystko stanie się jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ojciecdk Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Mimo że ruskie - to działa. Wyszedł grudzień 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi