elfi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wszystko jest możliwe do złamania...kwestia tylko jakim kosztem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wiem dla tego dalej drąże i czekam na odp dwóch następnych Ale ten Navibox byłby super wyjściem z sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Wiem dla tego dalej drąże i czekam na odp dwóch następnych Ale ten Navibox byłby super wyjściem z sytuacji. W Tobie cała nadzieja Natomiast podoba mi się postawa Hondy, która daje możliwość rezygnacji z nawigacji fabrycznej Hondy na jakąś alternatywę. Bez problemu można to załatwić w salonie przy zakupie auta.. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez elfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 a wystarczyłaby opcja MirrorLink i telefon z tą funkcją i na ekranie fabrycznej nawigacji mielibyśmy nav z telefonu z pełną obsługą poprzez ekran dotykowy nawigacji ... a tak to trzeba szukać innego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Galaxy S 3 ma opcję MirrorLink..a może QQ ma tę funkcję? Ktoś sprawdzi? Nie znam się na tym, ale czy MirrorLink to kwestia oprogramowania, czy tez element sprzętowy? Jeśli oprogramowanie, to może by naciskać Nissana na dodanie tej funkcji.. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez elfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 MirrorLink musi być sprzętowo obsługiwany przez radio i przez telefon. Podstawowym pytaniem odnośnie użytkowania innej mapy na NissanConnect jest pytanie na jakim systemie działa ten system. WindowsCE raczej chyba nie. Może zatem jakaś wersja Androida ? Trzeba poszperać w opcjach serwisowych, może coś da się ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Connect pierwszy na 99% to WindowsCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 II też Windows CE Dostałem od jednej z firm do której mailowałem propozycję,całkiem to konkretne http://www.bartex-caraudio.pl/product_info.php?products_id=7598&osCsid=753842a9db53bf94fbd4d626b90f0a17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jak to lata na WindowsCE to na pewno da się jakoś odpalić AM. Trzeba tylko rozkminić jak NC odpala dane z karty SD. Może tu się coś dowiecie: http://www.my-navia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zarejestrowałem sie na tym forum,temat rzuciłem,zobaczymy czy ktoś odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Urządzenie podłączone do NC z 1 linku @JACKO29 to Android box WP9900 Tajwańskiej firmy Wonde Proud. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzięki Pejta! Zaczynam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tu na androidzie http://www.wondeproud.com/product_AndroidGPS+GLONASS.html lub produkują też na Win CE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Znalazłem,znalazłem i to na androidzie i na WIN ce,tylko ceny nie mogę wyszukać. Napisałem do gościa co to prezentował w skodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tyle go to kosztowało (wrzesień 2013) http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=7&t=3310&start=30#p58535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Co by nie mówić,funkcjonalność duża ,ale kasa też nie mała.Jest wybór albo WP albo nowy zestaw multimedialny,ale na takie rozważania jeszcze duuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Uparcie jesteście ale może to i dobrze. Gwarantuje że gdyby do ustrojstwo było na jakimkolwiek systemie Windows czy to ce 5 czy 6 to odblokowanie jego potrwałoby nie więcej jak 5 minut. jakikolwiek panel odblokowuje z sieci i mielibyśmy stacje multimedialną która przeczyta i odtworzy praktycznie wszystko. Na forum navi juz trafiliście. Podałem wam wyżej nick chłopaka który sprawił ze AM stała sie ogólnie dostępna dla wszystkich do tego zajmuje się programami samochodowymi. Tam wasza nadzieja (a raczej beznadzieja ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Szkoda tylko, że @pawel1980 (bo o nim piszesz) "wycofał" się parę lat temu, więc nie ma co się na niego powoływać. No chyba, że zmienił nick i jest tylko obserwatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Raczej zmienił cele na wyższe co nie oznacza ze pozostawi was w tej nadziei/beznadziei Edytowane 5 Czerwca 2014 przez kajusDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesbrothers Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Powiedzcie jaki ustawiacie typ trasy żeby navi w miarę sensownie ją wyznaczyła-czyli nie jakimiś zadupiami. Np. w AutoMapie wiem że ustawienie trasy bezpiecznej da mi przejazd głównymi drogami. Nie umiem wyszukać czym się charakteryzują ustawienia navi w nowym QQ. Bo krótka-najmniej km, szybka-najkrótszy czas, a ECO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) ECO poprowadzi Cię wybierając bardzo często drogi "gruntowe". Testowałem na własnej skórze. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Michal_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W sumie wszystko zależy od szczęścia. Ja juz zawsze przed trasa sprawdzam na necie drogę bo juz nie raz niezależnie od wybranej opcji w ustawieniach prowadzi po swojemu czyli każe zawracać na autostradach, jechać polami. Albo sprawdzać trzeba jadąc palcem po ekranie i ewentualnie dodawać miasta przelotowe jako waypointy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesbrothers Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Czyli na dłuższy wyjazd lepiej zabrać ze sobą "Hołka" w tradycyjnej nawigacji . Dzięki za informację i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 I to jest właśnie jeden z minusów tego auta.. Nawigacja.. Ostatnio byłem w jednym z salonów innej marki(celowo nie pisze jakiej). Oni wprost informują ze można w prosty sposób zmienić navi na inna, pomimo że jest fabryczna. W tej marce da się.. Zdają sobie sprawę z niedoskonałości navi fabrycznej, a przede wszystkim z cen uaktualnienia.. I to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Odbyłem podóż do Chorwacji,miałem ze sobą Hołka,ale jechałem na NC2 i powiem Wam,że prowadziła bez problemu.Nawet jazda po wsiach HR odbywała się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi