pgaz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Borbety nie są JDM PMW HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Borbety nie są JDM PMW HELP Spoko, cichociemnośc trzeba najpierw zainstalować z czerwonej do rudej N/A Zobaczymy. xkarol rządzi rudą, a ja biorę sie powoli za....czerwoną second edition TURBO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 nie nie nie dociążajcie auto szyberdachem !!Klima wystarczy :DPs. końcowy tłumik może by przerobić tak by bardziej niepozornie wyglądał wystarczy uciąć tę rynnę 120mm i dospawać delikatną końcóweczkę jakieś fi 75-max 80mm nie wiem który wkleił te drag wheels ale chińsczyzny Tomku nie zakładaj -lepsze oryginalne używki gadaj z Gasebciem on zawsze ma coś w zanadrzu - prosto z kraju kwitnącej wiśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) tadam Nie wiem jak Ty ale ja bym dzwignął taki ciężar zwłaszcza że są "geschmeidet" Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez PMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 tadam Do rudej będzie pasować?, lekka jest i czy nie będzie droższa od...bryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 felga jest leciutka... można w rozsądnej cenie kupić znisczone koła które wymagają wiele godzin pracy (polerka) ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jbc znam kilku fachmanów od profi polerki na mazowszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ech te BBSy... Nawet chciałem do Sunnego kiedyś wrzucić podobne (tańszy ale też ładny model) choć nie wiem czy PMW wtedy mnie nie zjechał Jak dla mnie bomba ale do czarnego/białego/srebrnego auta. Do Primy zapodał bym coś w matowym graficie lub matowym graficie złamanym brązem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Furia widać przyjemna, a że malowana, który ponad 10 letni wóz nie był mój ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 mój ;p Luzik panowie, furka dzisiaj miała metamorfozę wnętrza, audio i hamulców. Sam jestem ciekaw, bo xkarol jeszcze nie wrócił z Falenicy. On i jego kumple chyba zmasakrowali czerwoną. Nic to, ja ją odbuduję i to jak. Trochę to zajmie czasu, ale będzie jedna N/A a druga TURBO w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ech te BBSy... Nawet chciałem do Sunnego kiedyś wrzucić podobne (tańszy ale też ładny model) choć nie wiem czy PMW wtedy mnie nie zjechał Jak dla mnie bomba ale do czarnego/białego/srebrnego auta. Do Primy zapodał bym coś w matowym graficie lub matowym graficie złamanym brązem Dobrze mowi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Tomasetti, czy mam juz myslec na kolektorem pod turbo? Jakie bedzie wkladal? Moge Ci cos wyrzezbic, moze cos takiego jak PMW wkleil w moim temacie na duzego spoola by pierd...c? Zastanow sie. Troche zielonych na to bedzie musialo pojsc ale rurki beda fest no i wygrzeje Ci to w piecu zeby nie peklo. Mysl, kombinuj. W razie co meldunek skladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jak na razie ruda będzie N/a. Liczę na jakieś 220 KM/220 Nm po dopieszczeniu. Czerwona będzie wymagała sporych nakładów finansowych, bo wszystko co najlepsze przechodzi do rudej. Teraz jest pytanie do Ciebie i do Coobcia co można wyciągnąc z SR20De 125 KM? Jeżeli po założeniu turbo i Twoich wynalazków wraz z porządnym wydechem /może Coobciowy ze srebrnej zostanie, a ruda dostanie cichszy/ będzie można oczekiwać 250-300 KM/Nm to powoli wchodzimy w to. Musimy sie wszyscy razem spotkac i pogadać. Pozdro. xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opcja jest przednia. Gdybys mial chec, to dogadamy sie i moge dodatkowo zrobic wydech do konca 3" no chyba ze chcesz zostac przy 2.5" ? Bylby to moj pierwszy projekt wydechu, tyle ze tlumiki srodkowe trzeba byloby juz wstawiac na 3"... (el-tec sie klania) No i kwestia turbinki bo jak znam zycie to pewnie zaczniesz o T28 albo T3 Anyway zapowiada sie slicznie i mam nadzieje ze cokolwiek z tego wyjdzie chocby i sam kolektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 xtomek -rude jest wredne-tzn na ulicy bedzie wredne dla wielu innych autek,chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) xtomek -rude jest wredne-tzn na ulicy bedzie wredne dla wielu innych autek,chyba A masz wątpliwości? Jak kasiora pozwoli to oba projekty pójdą równolegle - ruda wredna, a czerwona szybciejsza...niż kiedyś Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 tomek-znając twój zapał nie wątpię w twoje słowa--JESTEM WRĘCZ PEWIEN ŻE SIĘ UDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) A tak wygląda na letniaczkach po domciem. Edytowane 1 Września 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A tak wygląda na letniaczkach po domciem. a zawias nie wskoczył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Stoi wysoko jak koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Zawias wskoczy i będzie gleba Wszystko w swoim czasie Na razie wygląda jak wygląda i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Mamy nowe fajne numerki WN 99773 ruda od 4000 bardzo fajnie jeździ Ale to tylko przygrywka. Może jakiś warsztacik podejmie się rekonstrukcji czerwonej? Edytowane 6 Września 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Plany co do czerwonej: 1.full naprawa 2.skura 3.klima 4.turbo 250/250 Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Z czerwonej chyba nic nie będzie, zobaczcie sami: Na razie tyle, bo się fotosik rozkraczył. Edytowane 11 Września 2009 przez xkarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Nie myślałem że aż tak ch....o to wygląda. Szkoda ładować kasy w czerwoną zwłaszcza że marne szanse żeby jeździła prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi