xkarol Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Ciąg dalszy foto story przebudowy czerwonej do rudej: Hamulce, środkowy tunel z elektryką, lusterka elektryczne,całe wnętrze zrobione, ciężka gałka JDM też. Reszta będzie jak się z Coobciem dogadamy. Edytowane 11 Września 2009 przez xkarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Został motor, CAI, przepływomierz na coobciorurce , wydech z kolektorem, SMT6, filtr powietrza, wymiana oleju i filtra oleju, strojenie i masa innych drobiazgów. Nie wiem, czy zdążymy. Może na Bemowo by sprawdzić osiągi, bo na Ułęż już chyba za późno. No i hamstwo po wałkach N16 Edytowane 11 Września 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Takie male pytanie ... czy warto zainwestowac w taki zestawik kolek, jaki posiada kolega ammaimon KLIK do VE , badz innej firmy ... Druga sprawa: czy mozliwe ze od dosc zmeczonej opony/badz zle wywazonej felgi, podczas ruszania ostrzejszego jedno kolo wpadalo w takie szarpniecia jakby mialo trakcje i ja tracilo, znowu lapalo itd ... (takie przeskoki z lekkim dudnieniem)a drugie klei sie wysmienicie ale to wyjasnilem hehe opona czy felga ? Edytowane 13 Września 2009 przez xkarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Druga sprawa: czy mozliwe ze od dosc zmeczonej opony/badz zle wywazonej felgi, podczas ruszania ostrzejszego jedno kolo wpadalo w takie szarpniecia jakby mialo trakcje i ja tracilo, znowu lapalo itd ... (takie przeskoki z lekkim dudnieniem)a drugie klei sie wysmienicie ale to wyjasnilem hehe opona czy felga ? Jeśli przy ruszaniu to wyważenie nie ma nic do rzeczy chyba że koło jest w jajo, stawiam na oponę ale mówisz że to jedno koło. nie wiem może przyczyna siedzi nie w kole a w układzie przeniesienia napędu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 nie wiem może przyczyna siedzi nie w kole a w układzie przeniesienia napędu?? To odpada .. bo w starej czerwonej tez tak bylo ... cos z kolem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Jeżeli przy ruszaniu koła buksują i zaczynają się odbijać od podłoża (nieprzyjemne to jest bo cały przód napi......) to ja sprawdził bym stan amortyzatorów. Ale z tego co pamiętam jadąc czerwoną to ona miała wysypane poduszki silnika lub skrzyni bo mocno tam tłukło. Może to być również to. Edytowane 13 Września 2009 przez bodek_n14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A półosie są ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Dokladnie mowie o takim uczuciu i tylko z prawej strony (identico miala czerwona) amorki odpadaja bo w czerwonej byly napewno dobre. Jezeli chodzi o poduszke ta gorna to jest ok ... ale reszte musze sprawdzic... (przy przekladce silnika wszystkie sie wymieni) Te poloski, no nie wiem sprawdze tez, ale wydaja sie ok ... hmmm no kurcze taki sam problem w dwoch autach i po tej samej stronie ? Edytowane 14 Września 2009 przez xkarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No no no prace idą pełną parą, trzeba się zapisać na jakąś pojerzdzawkę i wjeździć w auto Na razie poduczcie się na 130KM a potem grubiej z mocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Dzisiaj wylecial stary oryginalny tlumik nissana po 215 tys i zostal zastapiony JanSpeed-em, mocowanie starego tlumika ocencie sami Nastepny w kolejnosci bedzie zawias ... ale to za 2 tyg mniej wiecej pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez xkarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 za***iste gratki za taki zapał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) a wydech nie przejdzie cały z czerwonej??? tak nawiasem będę miał dla was fajnego stickera w prezencie, zamówiłem parę sztuk:) Edytowane 16 Września 2009 przez maacieq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 a wydech nie przejdzie cały z czerwonej??? tak nawiasem będę miał dla was fajnego stickera w prezencie, zamówiłem parę sztuk:) Przejdzie, ale dopiero z silnikiem to opcja czasowa aby nie pierdzial bo wstyd A fajna lepke z przyjemnoscia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Jak na razie gania nie gorzej niż dawna czarna GT xkarola /136KM/ i dopiero teraz bardzo ładnie mruczy. xkarol nie wspomniał o skrzyni, chyba że trafi się krótsza Edytowane 16 Września 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 naprawdę podziwiam Twój zapał z tymi p10, jak robisz cichociemną to załóż hak- osłonisz tyły przez najeźdźcami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 naprawdę podziwiam Twój zapał z tymi p10, jak robisz cichociemną to załóż hak- osłonisz tyły przez najeźdźcami ;-) Na takie spotkania to może wiele nie da, ale pomysł niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 O kurde, nawet o tym nie pomyślałem. Skuteczne jak cholera. Tylko Coobcio by nam nie darował. W Primce każde kilo jest na wagę złota. Muszę zapomnieć o szyberdachu i ABS-ie p.s. Chyba nie będę jeździł w kolumnie z...... !!!, może to wystarczy. Ale gwarancji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość august200 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dzisiaj wylecial stary oryginalny tlumik nissana po 215 tys i zostal zastapiony JanSpeed-em, mocowanie starego tlumika ocencie sami Nastepny w kolejnosci bedzie zawias ... ale to za 2 tyg mniej wiecej pozdrawiam Fajny tłumiczek gdzie można taki kupić i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Fajny tłumiczek gdzie można taki kupić i ile kosztuje? Za niedługo będzie do nabycia. Bo wchodzi przelot fi 63,5mm i OBX- R Racing. Pogadaj na PW z xkarolem. Ewentualnie: http://www.janspeed.com/ Edytowane 22 Września 2009 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Pozdro z BRU, gadaj z Coobciem, idziemy w mody..... 220/220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Już szlak na 220/220 przetarty - kto wie czy w primie za sprawą dłuższego wydechu nie będzie ciut więcej bo jakoś zawsze coś w Primach wychodzi więcej konia i niuta jak w Sunnych/Almerach Ps. Kiedy przeszczepiamy motorownię i skrzynię ? Edytowane 1 Października 2009 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Już szlak na 220/220 przetarty - kto wie czy w primie za sprawą dłuższego wydechu nie będzie ciut więcej bo jakoś zawsze coś w Primach wychodzi więcej konia i niuta jak w Sunnych/Almerach Ps. Kiedy przeszczepiamy motorownię i skrzynię ? W tym miesiacu wiec zbieraj sily Coobciu Bedziemy sie dogadywac tak aby wszystkim pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ojoj w tym miesiącu jest umówiony swap SR20DET pewną ładną budę no i zaproszenie do wujka do Monaco mam na 10-22 października, nie wiem jak to wszystko ze sobą połaczyć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ojoj w tym miesiącu jest umówiony swap SR20DET pewną ładną budę no i zaproszenie do wujka do Monaco mam na 10-22 października, nie wiem jak to wszystko ze sobą połaczyć ;/ Kuba wyczysc skrzynke po priv nie da sie wyslac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Robimy grata na przyszły sezon. Nie ma pośpiechu, ale ... przymiarka jest do najmocniejszego N/A 2,0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi