rokoch Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Dzięki za odpowiedź. Sprawdzałem fabryczną wiązkę, ładnie się do niej podłączyłem, wszystko tam jest od kierunkowskazów po światło stopu i stałe 12v ale nie ma tam 12v po przekręceniu stacyjki, przynajmniej w tej kostce do której podłącza się wiązkę haka w tej 8 pionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokoch Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Ostatecznie poprowadziłem zasilanie +12V po stacyjce z gniazda zapalniczki. Opis wtyczki gdyby ktoś jeszcze potrzebował. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek222 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 W dniu 28.07.2021 o 22:04, rokoch napisał: Ostatecznie poprowadziłem zasilanie +12V po stacyjce z gniazda zapalniczki. Opis wtyczki gdyby ktoś jeszcze potrzebował. Cześć. A czy tego plusa po stacyjce podłączałeś pod tą kostkę? Czy jakoś inaczej. Ja mam jeszcze jedną kostkę i nie mam pojęcia gdzie podłączyć ? taką biała na 4 kabelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmot Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 biała kostka jest przydatna do przyczep kempingowych (do zasilania wnętrza, lodówki, ładowania akumulatora w przyczepie itp). W przyczepach towarowych - na ogół - nie używana. brązowy to minus, czerwony to plus z akumulatora, żółty to plus ze stacyjki. Warto zadbać aby przewody były troszkę grubsze niż te do świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek222 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Ale na samej brązowej ma działać przyczepka lekka prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmot Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 tak - towarowa a także bagażnik na hak na rowery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi