lemmy69 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no właśnie te same mamy z Hugh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 dobre ja mam z mazdy bt50 Hugh_h chyba walczy dalej z tym z isuzu... byle kąty z grubsza się zgadzały... nie walczę: moje poczucie estetyki i dobre samopoczucie chyba by ucierpiało przy takiej grubej warstwie kitu myślę o ściągnięciu z chin snorkla podróbki safari lub poprostu sam zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Chłopaki czy snorkel safari lub inny z plastiku do modelu navara d22 pasuje do terrano2??? gdzieś coś mi się obiło i wolę się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miles125 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Snorkel sprzedany. Edytowane 6 Września 2013 przez miles125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 chlopaki takie cos mi wpadlo w oko, do t2 powinno pasowac, wyglada fajnia, tylko nie wiem jak takie zastosowanie zasysania moze wplynac na uzytkowanie idzie zima i moze snig wciagac z dachu http://allegro.pl/snorkel-nissan-navara-d21-terrano-1992-2006-i3565559596.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 to jest do t1 wiec do t2 tak średnio, ale za to nie zgubisz na gałęziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ...ale zanurzenie mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 dziś zamówiłem http://allegro.pl/snorkel-nissan-navara-d21-terrano-1992-2006-i3644012223.html muszę zdemontować stary snorkel i zobaczymy jak ten będzie pasował. Podeślę zdjęcia z montażu. Trochę to potrwa bo mam teraz sporo roboty zawodowej więc jak zwykle u mnie trzeba będzie poczekać na fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 tak sie od dłuższego czasu na niego przyglądam i nie wiem bo + nie zgubisz na gałęzi, a - co będzie w zimie, ze śniegiem na dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 czekam na relacje i moze tez sprobuje bo mi sie podoba szczegolnie interesuje mnie umiejscowienie wlotu i jakie tam sa patenty porobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Javka Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ja mam snorkel samoróbkę z tak samo wyprowadzonym wlotem na dach skierowanym do tyłu no i musze w zimie pamiętac o zgarnieciu Sniegu przed odpaleniem,ale nie jest to jakies mocno uciązliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 to są podróbki na wzór safari więc pewnie konstrukcja przemyślana, ale bezpośrednio z chin to kiedyś jak sprawdzałem 150zł szt + wysyłka wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 biorę pod uwagę to że sprzedający musi coś zarobić, trudno jakoś przeżyję. Co do śniegu to nie problem bo zawsze odśnieżam całe auto łącznie z dachem chwila roboty a nie pyle za sobą białym, lub nie spadają mi płaty śniegu na przednią szybę, więc swój odśnieżam calutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ale ja w tym sensie ze może gdyby było więcej chętnych ... to może byśmy sami ściągnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 No tak. Czasami ciężko się dogadać, ale jak paczka przyjdzie to sprawdzę jakość produktu to może wtedy założy się temat dotyczący zamówienia grupowego. Zbierze się zaliczki i zamówi większą ilość. Co prawda mnie to już nie będzie dotyczyło ale chętnie pomogę i obfotografuje snorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 obawiam się że jak przyjdzie paczka to masz gościa w mojej osobie, tylko koniecznie daj znać jak przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 nie widzę problemu. Paczuszka ma być we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 szkoda że nie było takich podrób jak ja montowałem swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) to my z Hugh chyba najlepiej (finansowo) na tym wyszliśmy, 2 stówy z przesyłką i oryginał Safari .....a że od frotki diesla to już szczegół, wrzucam parę fotek z sierpniowego zlotu dla porównania, u Enzo snork od F. Rangera , u mnie ten od Frotki ...i jeszcze u Toledo (wersja stealth ): Edytowane 27 Października 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mnie osobiście nie podobają się te faje wystające powyżej linii dachu, sam teraz mam taką i trochę mnie to drażni (jakby mi nie przeszkadzało to bym nie kupował nowego). Góra czerpni powinna być na równo z linią dachu według mnie. Albo tak jak w tym co kupiłem po linii dachu wzdłuż samochodu. Po prostu jest bardziej estetycznie. Samochód służy mi do codziennej jazdy i chciałbym aby mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 w pełni się zgadzam: auto musi mi się podobać...i ten warunek spełnia, w teren nie jeżdżę choć ta wystająca główka mogłaby w lesie przeszkadzać ale jesteśmy przecież ekologiczni i nie wjeżdżamy do lasu , on nawet nie jest podłączony bo mam stożek pod maską ale kupiłem już puchę z filtrem to może kiedyś się zbiorę i zamontuję, snork robi tylko za dopełnienie wizerunku terenówki i gdyby nie kosztował niecałych 2 stów to bym go nie kupił...ale są też plusy: po pierwsze odpada problem ze śniegiem na dachu ...no i nie jest made in china Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 jest tylko o tym nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 jest tylko o tym nie wiesz safari na pewno nie jest made in PCA a ja mam wrażenie że teraz przez lampki które dołożyłem to i tak sobie wyeliminowałem złażenie jakiegokolwiek seryjnego snorkla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 PCA...what is it?maybe PRC? u mnie bagażnik był robiony doraźnie na potrzebę sierpniowego zlotu (4 osoby, bagaże...więc koło musiało podróżować na dachu) ale już wtedy myślałem żeby jakoś osłonić tą wystającą część snorka i halogeny też będą osłonięte, nie brnę dalej w ten temat żeby nie robić zamieszania ale koncepcja jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 PCA...what is it?maybe PRC? oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi