DINO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 zrobie jak mówicie jutro zaczynam ale juz co zdążyłem zauważyć to że na butli na maxa 35-36L robię 405-410 km. a jak miałem wlaną połowę baku BP to nie zauważyłem po wskazówce ze ubyło może z 1mm 7.2L LPG to lepiej niż PB no gratuluję, ja jak najszybciej zajrzałbym w ustawienia i mapy jak jest instalacja zestrojona. ale to ja bym zrobił, bo wolałbym jakby mi paliło ok 9L LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no ja dostałem sterownik z ustawieniem takim początkowym mnożnikiem 1.5 x potem temperatura przełączania 20 i robocze cisnienie 1.2 b minimalne 0.3 !!!! musiał mnieć ubogo ,,,,, podstawa to stabilny reduktor ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 minimalne 0.3 !!!! musiał mnieć ubogo ,,,,, to na czym on jeździł choć z drugiej strony, kierman by się cieszył bo 4L/100km i by się rozpisywał jakie to ma oszczędne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 pisałem kolesiowi żeby już do tego gaziarza omijał ale mówił ze BMW dawało rade wiec nie wiem jaki miał obraz jazdy .... pewnie tak jak zwykle aże szarpie że muli ale za to tanio ---reduktor słaby ,,, nie miałem foto map bo znikają tylko mape mnożnika i nastawy ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Koledzy ja dziennie do pracy robie 100 km prostej trasy bez redukowania na 5... 50 w jedna 50 w drugą. i jadę tak do 100km/h na godzinę bardzo delikatnie bo mi się nigdzie nie śpieszy ale jak przychodzi weekend to lubię ostro kręcić silniczek nie powiem kurcze nie wiem ale tak jest.... przy ostrej jeżdzie spala 9 lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Koledzy ja dziennie do pracy robie 100 km prostej trasy bez redukowania na 5... 50 w jedna 50 w drugą. i jadę tak do 100km/h na godzinę bardzo delikatnie bo mi się nigdzie nie śpieszy ale jak przychodzi weekend to lubię ostro kręcić silniczek nie powiem kurcze nie wiem ale tak jest.... przy ostrej jeżdzie spala 9 lpg ale kolega ma fajnie, czyżby na autostradzie pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 tak na bramkach może ,,,żarcik ,,, mi palił po eko trasie 9 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no prawie że.... jak zapodam piątke spod domu i równy gaz do 100 km/h to dojezdzam do samej pracy może na żlocie kiedyś to obadacie fachowym okiem co i jak i może podepniecie kompa to wszystko mi powiecie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 daje rade.... przy butowaniu nie odczuwam spadku mocy czy jakiegos szarpania.... spalanie na poziomie 8-9 lpg 8-9l gazu? Trasa czy miasto? A benzyny nie ubywa czasami przy jeździe na LPG? Poczytaj www.lpg-forum.pl będziesz wiedział o czym piszemy. Nie odbieraj tego złośliwie, ale żeby twojej euforii nie ostudził wkrótce remont głowicy, bo silnik tak powyżej 3 tys obrotów może mieć ubogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 poczytaj cały temat.... mówie że trasa równą nogą 80-100km/h bez zmiany biegu. fakt w miescie 10-12 napewno spali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi