manix Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Jestem pragmatykiem,napisałem tylko o tych dobrych,które sam przerabiałem i byłem,lub jestem zadowolony. Edytowane 13 Marca 2012 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jestem pragmatykiem,napisałem tylko o tych dobrych,które sam przerabiałem i byłem,lub jestem zadowolony. no to jeśli piszemy co przerabialiśmy osobiście to z tej listy: Ronal, Momo, Alutec dla Toyoty, Enkei dla Mazdy, Rial i Enzo H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Kurcze panowie , kto z Was nie to ze "przerabiał " , ale wydał poprostu kase na nowe felgi z górnej pólki ? Bardzo łatwo o tym pszecie , ale dla mnie wydanie min.2000 zł . na felgi do Qashqaia to trudna decyzja . Mysle ze duzo łatwiej przychodzi Wam doradzanie , niz samym kupienie do Waszych aut w\w felg Ja praktycznie na 95% zostaje przy felgach MAK Corsa , wydam 1400 zł. , za nowe , nie oryginalne - ale nie bede popierał oszołomów którzy za uzywki (zdarte, pogiete , sciągniete z rozbitych aut ) chcą po 1300 zł., , gadając ze przeciez to nissanowskie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Kurcze panowie , kto z Was nie to ze "przerabiał " , ale wydał poprostu kase na nowe felgi z górnej pólki ? Bardzo łatwo o tym pszecie , ale dla mnie wydanie min.2000 zł . na felgi do Qashqaia to trudna decyzja . Mysle ze duzo łatwiej przychodzi Wam doradzanie , niz samym kupienie do Waszych aut w\w felg Ja praktycznie na 95% zostaje przy felgach MAK Corsa , wydam 1400 zł. , za nowe , nie oryginalne - ale nie bede popierał oszołomów którzy za uzywki (zdarte, pogiete , sciągniete z rozbitych aut ) chcą po 1300 zł., , gadając ze przeciez to nissanowskie . Ja nowe oryginalne 16" kupiłem za 1500 zł, nowy zestaw 18" felg z oponami za 1950 zł (plus w rozliczeniu zostawiłem zestaw starych 17"). Wychodzi na to, że nie do końca masz rację,wystarczy poszukać a znajdzie się i oryginały i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Oryginały owszem , znajdzie sie spokojnie w takiej cenie , ale producentem felg oryginalnych do Qashqaia nie jest przeciez OZ ,Enzo czy tez Borbet , a o takich koledzy wczesniej wspominali . Tak czy siak , ja felgi zamówiłem Jak dla mnie spokojnie wystarczą i mam nadzieje ze poprawią wygląd mojego qaszlaka . Felgi to MAC Corsa . Mysle ze wymiana zdan i poglądów nie nastawiła bojowo nikogo z nas , dlatego dziekuje za opinie i zaiteresowanie . Autko bedzie miało jeszcze kilka małych dodatków którymi pochwale sie w odpowiednim dziale . Edytowane 19 Marca 2012 przez mucka38 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Oryginały owszem , znajdzie sie spokojnie w takiej cenie , ale producentem felg oryginalnych do Qashqaia nie jest przeciez OZ ,Enzo czy tez Borbet , a o takich koledzy wczesniej wspominali . Mylisz się.Pisaliśmy równiaż o RONAL'ach,a to ta właśnie firma, robi nissanowskie fele. Edytowane 20 Marca 2012 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Mylisz się.Pisaliśmy równiaż o RONAL'ach,a to ta właśnie firma, robi nissanowskie fele. i nie tylko Nissanowskie, wielu producentów u nich zamawia o ile się nie mylę to nawet kabiny prysznicowe robią Edytowane 20 Marca 2012 przez paba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 OK. , przyczepiliscie sie Ronala , dlatego sie nie myle bo o Ronalu przeciez nie wspomniałem i wiem doskonale ze robi felgi dla nissana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Rozmawiacie o felgach ... moze się przyda ... http://otomoto.pl/nissan-qashqai-alu-fegi-18-cali-C23289239.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi