peceq Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) kupiłem takie http://allegro.pl/zarowka-led-6-smd-c5w-c10w-31mm-rurki-36-39-41-42-i5598982839.html z przodu też wymieniłem na białe zimne, jest lekko niebiesko ale w sumie fajny efekt. generalnie wszystkie wymieniłem na ledy, w schowku, bagazniku i pozycje - ale pozycje załozyłem ciepłe - bałem się żeby policja się nie czepiała bo zimne było nieco niebieskie i się rzucały w oczy i te z tylu i z przodu świecą identycznie?, bo m się udało tego idealnie dobrać Edytowane 1 Marca 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) i te z tylu i z przodu świecą identycznie?, bo m się udało tego idealnie dobrać tak, kupiłem u tego samego sprzedawcy o teoretycznie takiej samej barwie i świecą tak samo. Na szczęście groszowe koszty te żarówki, nie trzeba canbusa itp Edytowane 2 Marca 2016 przez slik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 tak, kupiłem u tego samego sprzedawcy o teoretycznie takiej samej barwie i świecą tak samo. Na szczęście groszowe koszty te żarówki, nie trzeba canbusa itp Dla mnie one były troche za bardzo niebieskie, aktualnie przymierzam się do tradycyjnych żarówek ale w wersji biały zimny np od Philipsa itp, ktoś z was posiada ? chodzi mi o to żeby nie były za bardzo niebieskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 sa jeszcze ledy białe ciepłe, takie jako pozycje z przody włożyłem. Wymieniłem na ledy żeby dłużej świeciły - głównie o schowek mi chodziło i już poszła cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dla mnie one były troche za bardzo niebieskie, aktualnie przymierzam się do tradycyjnych żarówek ale w wersji biały zimny np od Philipsa itp, ktoś z was posiada ? chodzi mi o to żeby nie były za bardzo niebieskie... Ja jak wrzuciłem na górne światełka z przodu LED-y to wyglądało jak dla mnie tragicznie, jak mega mocna jarzeniówka.. więc z powrotem włożyłem zwykłe żółte żaróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto18 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 ten typ tak ma w ciągu roku 7 żarówek już mi poszło, zauważyłem że najczęściej się przepalają jak gasze-uruchamiam silnik ze światłami w pozycji AUTO Ja na zwykłych żarówkach przejeździłem rok czasu az spaliła się jedna H7 Czy ktoś wie gdzie jest wielofunkcyjna kostka od przełączania świateł mijania/długie/przeciwmgielne. Gdzieś jest zwarcie gdyż światła mijania włączają sie tylko ze światłami drogowymi a powinny ze światłami mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba111 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dzis wymienialem żarowke od wiateł mijania i zobaczylem że nie mam swiatel postojowych.Może głupie pytanie czy one sa w qasce po lifcie,od niedawna mam auto .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie masz żarówek i gniazd??? Czy nie,masz świateł??? W tym temacie masz opisane...przeleć go a wiele się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Dzis wymienialem żarowke od wiateł mijania i zobaczylem że nie mam swiatel postojowych.Może głupie pytanie czy one sa w qasce po lifcie,od niedawna mam auto .. no są... każde auto ma, bo to wynika z przepisów. postojówki są na górze reflektora i chyba często się przepalają... u mnie jedna nie pali, druga jak chce. wymiana jest trudna i odpuściłem trzeba wyjąć poprzez obrót w lewo razem z wtyczką i oprawką i dopiero potem wymienić żarówkę, ale dostęp jest mało wygodny Edytowane 9 Lutego 2017 przez maniujr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba111 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Tak zgadza się już znalazłem ,faktycznie przepalone żarówki były.Parę miesięcy jazdy 4 żarówki wymieniłem,coś szybko się przepalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam, Załóż sobie dobre ledowe W5W i będziesz miał spokój. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 W Note jest taki trick ze postojowki widac ze srodka pojazdu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 No ale Qqłka musiałaby mieć taki sam wytrzeszcz "oczu" jak Note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adimas1991 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Czy ktoś jest w stanie poradzić mi jak wymienić żarówkę w bagażniku? Wymieniłem już żarówki w całym wnętrzu, ale z tą mam problem a nie chciałbym nic urwać. Dodatkowo żarówka świeci się cały czas po otworzeniu bagażnika, trzeba by było wyjąć chyba bezpiecznik? pytanie który? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Lampka wygląda tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Z jednej strony zaczep z drugiej zatrzask.podważysz i wyjdzie.Prz lampce jest wtyczka ,moż a wypiąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adimas1991 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Z jednej strony wyszła właśnie bardzo lekko, z drugiej niestety nie chciała wyjść mimo, że dość mocno ciągnąłem - stąd moje pytanie wczoraj :) Dzięki za wskazówki, jutro spróbuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi