ewa_hb Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 całkiem ciekawie wyszło malowane czy jakaś folia? widzę że przy konsoli centralnej też grzebane pomalowane bałam się że folia nie będzie się taka hmm.. połyskliwa powiedzmy grzebane, bo ja lubię mieć coś innego - zresztą bardziej mi się podoba taka jak teraz.. nie zlewa się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jakiś czas temu zainspirowany zdjęciem kolegi DanPlut po oklejeniu części konsoli i z ciekawości ile to warte kupiłem kawałek 3M DI-NOC CA-421 niżej rezultat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 wyszło kozak tylko jedno ale - nie zniszczy się ta folia jakoś szybciej na progach? to jest miejsce które w zasadzie cały czas się obciera butami :? ale w sumie zawsze będziesz mógł sobie poprawić hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 folia wydaje się być dość mocna, ale wszystko wyjdzie w praniu ...właśnie taki plus że zawsze można bez problemów zerwać i wrócić do poprzedniego stanu lub powtórzyć oklejanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 folia wydaje się być dość mocna, ale wszystko wyjdzie w praniu ...właśnie taki plus że zawsze można bez problemów zerwać i wrócić do poprzedniego stanu lub powtórzyć oklejanie wyszło profi elegancko szkoda ze ja mam troszke inne te listwy:/ (znaczek tłoczony Z) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Proszę skutki kobiecej fantazji(zdjęcia nic specjalnego, ale widać to co trzeba): pierwsze drugie Czekam jeszcze na ujednolicenie tylnej szyby. wyglada to mega super! - Panowie uczcie sie od Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Proszę skutki kobiecej fantazji(zdjęcia nic specjalnego, ale widać to co trzeba): pierwsze drugie Czekam jeszcze na ujednolicenie tylnej szyby. nie wiem, jak dla mnie trochę bez sensu. Kto patrzy na samochód z góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 (edytowane) nie wiem, jak dla mnie trochę bez sensu. Kto patrzy na samochód z góry ? hmm... na land rovera pewnie nikt, ale na 350z każdy kto ma >150cm (edit: o sorry, 140cm) zresztą nie zostało to przecież Zrobione dla uciechy innych tylko mojej Edytowane 2 Maja 2011 przez ewa_hb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCFC Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 To coś z mojej strony tym razem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) troche zimy tej wiosny Pzdr Edytowane 3 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCFC Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Piękne zdjęcia pięknej Zetki:) btw. co to za felgi worm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Piękne zdjęcia pięknej Zetki:) btw. co to za felgi worm ? thx w oryginale rota P 45R bronze pomalowane na volk rays TE37 Sebion Edition Edytowane 3 Maja 2011 przez worm#21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Worm świetne foty, o Zetce nie wspomnę Felgi rewelacja jakie plany z odblaskami? Edytowane 3 Maja 2011 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Robal, foty naprawdę mocarne W ogóle macie wszyscy świra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Robal, foty naprawdę mocarne W ogóle macie wszyscy świra Całe życie z wariatami! Ale przynajmniej jest zabawnie Worm - zdjęcia pełen szacun! Edytowane 3 Maja 2011 przez utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 BARTEKCFC zarzuć Zetce polerkę mechaniczną bo swirle widać na fotkach. Ew jakiś siuwax wypełniający mikrozarysowania. A tak to masz super kombinacje kolorystyczna - black&brick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Worm świetne foty, o Zetce nie wspomnę Felgi rewelacja jakie plany z odblaskami? Robal, foty naprawdę mocarne W ogóle macie wszyscy świra dzieki dzieki hehe no dokładnie BossNY ogólnie cały przedni zderzak musze zrobic bo jest poobcierany i ta dokładka(odblaski też) :/ w zime jej sie pare razy urwało :/ i wygląda nie ciekawie :/ ale dopieści sie Całe życie z wariatami! Ale przynajmniej jest zabawnie Worm - zdjęcia pełen szacun! utaszo a co ty masz za catback ? bo nie wygląda na serie Pozdro Edytowane 4 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) utaszo a co ty masz za catback ? bo nie wygląda na serie Pozdro hmm, jak Ty to zauważyłeś - z policji jesteś, czy co ? Faktycznie to nie seria, mam 100mm wydechy Buzzer'a, Dużo lepiej wygląda i troche lepiej brzmi, po chwili jazdy radioodbiornik zdaje się być zbędny Edytowane 4 Maja 2011 przez utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jakiś czas temu zainspirowany zdjęciem kolegi DanPlut po oklejeniu części konsoli i z ciekawości ile to warte kupiłem kawałek 3M DI-NOC CA-421 niżej rezultat: Hej. Ładnie Ci to wyszło. Ja właśnie muszę te boczki okleić jeszcze bo trochę gdzie nie gdzie są po przecierane. W ogóle to mam parę pomysłów wizualnych do zrobienia Możecie mi w jednym pomóc: oddaję felgi do renowacji bo poprzedni właściciel trochę ranty po przycierał i chcę je odrazu przemalować. Czy do pomarańczowej Zetki będą pasować ciemne felgi np: grafit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) daj jakaś fote z boku to sie zrobi fotomontaz Edytowane 5 Maja 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCFC Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jeżeli chodzi o mój lakier to wiem wiem ;/ teraz jakoś będę chciał od nowa całego malować w oryginalny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jeżeli chodzi o mój lakier to wiem wiem ;/ teraz jakoś będę chciał od nowa całego malować w oryginalny kolor moze nie trzeba. Jakas polerka by wystarczyła + zapraweczki punktowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) moze nie trzeba. Jakas polerka by wystarczyła + zapraweczki punktowe ja tez wybieram bo wyglada podobnie jak u kolegi tak to jest z tym czarnym... BossNY pozazdrosciłem efektu.. "mam i ja" :D Pzdr Edytowane 6 Maja 2011 przez worm#21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 BossNY pozazdrosciłem efektu.. "mam i ja" :D Pzdr elegancko :D fajna ta folia ...tylko nie mam pomysłu co tu jeszcze okleić od 3M ciekawie wygląda jeszcze folia imitująca szczotkowane aluminium jakby kogoś interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KlaXoN Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ja zrobiłem spojler i jeszcze chce zrobić fragment zderzaka pod wlotem powietrza, w środku drzwi i próg jak kolega BossNY i może dach... Zobaczymy w miare prac jak to będzie wyglądało bo nie chce przesadzić z ilościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi