^^ehhh^^ Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ten wykres to jakies "fale dunaju" - jedz na poprawke bo nie jest do konca dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 a jak ksztaltuje Ci sie spalanie po takim chipie, zmalalo znaczaco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payne79 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czarne koncowki z firmy ulter: http://new.ulter.com...s/blackline/377 Wyciecię zderzaka + dospawanie w firmie z Gliwic: http://www.autostudio.com.pl/ Oprócz wyglądu, Qashqai musi jeszcze dobrze sobie radzić na drodze. Po chip tuningu: - predkosc maksymalna 225 km/h - oczywiscie to extremum, predkosc podrozna na autostradzie to 180 km/h. - przyspieszeni dużo poniżej 10s - pasuje do wyglądu i gabarytów Qashqai +2 Poniżej wykres z hamowni :-) Wykres jak na chiptuning żadna rewelacja. W dolnym zakresie obrotów słabszy od serii. Mam wrażenie, że lepszy efekt osiągnąłem na boxie (zamontowałem 1,5 roku temu) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/51617-chip-tuning/page__st__40 Średnia moc i średni moment wyższy niż po tuningu a wrażenia z jazdy bezsenne. Wcześniej myślałem żeby po gwarancji zrobić program ale chyba nie ma sensu jak wynik będzie podobny. Swoim leciałem w niemczech 220, wg GPS 210 km/h. Do 180 petarda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tymi Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Podeślij swój wykres z hamowni - chętnie porównam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payne79 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Podeślij swój wykres z hamowni - chętnie porównam :-) Przecież podałem link powyżej, tam jest mój wykres, #50 post. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Pustki w tym dziale Co myślicie o czymś takim ? http://allegro.pl/nissan-qashqai-okleina-kokpitu-panel-3d-okleiny-i3346758587.html Czy to nie będzie za kiczowato wyglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaś Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mnie się to nie podoba. ...ani troszkę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 czyli kicz i tandeta? Panterka fajna hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaś Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 O gustach się nie dyskutuje ;-) To tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) no tak ciekawa jestem tylko jak to się bedzie trzymać Znalazłam jeszcze coś takiego http://allegro.pl/ozdoba-lamp-przednich-nissan-qashqai-2007-2010-i3328657317.html Edytowane 3 Lipca 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jedno i drugie delikatnie mówiąc nie w moim stylu, ale mam znajomego, który uwielbia takie "ulepszenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackos Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Pustki w tym dziale Co myślicie o czymś takim ? http://allegro.pl/nissan-qashqai-okleina-kokpitu-panel-3d-okleiny-i3346758587.html Czy to nie będzie za kiczowato wyglądać ? to już ten carbon jasny lepiej się prezentuje , ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Moje trzy grosze w temacie przeróbek wydechu w QQ. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Synkro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Fajna przeróbka Synkro Dużo Cię wyniosła taka impreza? To na fabrycznym wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Fajna przeróbka Synkro Dużo Cię wyniosła taka impreza? To na fabrycznym wydechu? Wydech fabryczny. Koszt przeróbki - 200 zł robocizna, końcówki 130 zł/szt (wybór jest duży, spokojnie można znaleźć tańsze końcówki). W sumie zapłaciłem 460 zł i jestem bardzo zadowolony, moim zdaniem auto zyskało na wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wydech fabryczny. Koszt przeróbki - 200 zł robocizna, końcówki 130 zł/szt (wybór jest duży, spokojnie można znaleźć tańsze końcówki). W sumie zapłaciłem 460 zł i jestem bardzo zadowolony, moim zdaniem auto zyskało na wyglądzie. to będę wyglądał za takim QQ na ulicach Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipasssek Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Panie i Panowie tak zrobic qq lub tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No - ten pierwszy to wow.. tylko nie na nasze drogi - spojlery pourywane zaraz po wyjeździe z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 moim zdaniem pomijając swiatla [ale nie wiejskie brewki] i koła w pierwszym i glebe w obu ......to dramat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Na szczęście to tylko tuning virtualny - a więc nic poza popuszczaniem fantazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Czasami widuje się na ulicach golfy trzeciej generacji bardzo podobnie zrobione do tej wizualizacji Tuning QQ powinien iść bardziej w stronę Suv-a, terenówki - ale z umiarem, choć delikatne sportowe akcenty typu lotka na tylnej klapie też mogą być, ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam , ale widzę że od wakacji nikoguśku tu nie było . Wiele zapytań jest "gdzie kupić nakładkę " itp , odpowiedź na azjatyckim ebayu http://www.ebay.com/sch/eBay-Motors-/6000/i.html?_ipg=200&_nkw=nissan+qashqai&LH_BIN=1 Za to ja mam pytanie odnośnie świateł p/mgielnych . W Qqju po fl w niektórych modelach ich brak , jest zaślepka , czy wiecie może czy jest pociągnięta wiązka ? Czy dokładając światła p/mgłowe trzeba ciągnąć przewody samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Skoro jest w micrze,note,tiidzie to jest też raczej w Qq. Edytowane 17 Listopada 2013 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ...a gdzie jest kostka w kabinie pod włącznik tychże świateł i miejsce na włącznik ? ...to i pewnie przekaźnik potrzebny i znów pytanie gdzie jest miejsce na wpięcie przekaźnika , pod maską? Zdjęcia mile widziane , plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Włącznik halogenów jest w manetce kierunkowskazów, także jak masz tylko włączanie tylnej przeciwmgłowej, to musisz wymienić. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi