ranger Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Eeeeeeeee! i będzie się dyndać! A jak by tak doczepić do apteczki ucho o którym pisze Dar + maleńki kawałek rzepa. Żeński kawałek na apteczce a męski w odpowiednim miejscu wnęki. Ucho by trzymało apteczkę a rzep ustalał pozycję, aby się to wszystko nie "dyndało" . Biorąc pod uwagę, że rzep nie byłby obciążony ciężarem apteczki, można by go było ładnie i czysto zainstalować za pomocą np. klejącej taśmy dwustronnej. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Panowie!,śmiem twierdzić...wręcz jestem przekonany ,że Polak potrafi! :D Przenieść fabryki Nissana do Polski,a my już sobie ze wszystkim poradzimy! I byłbym za tym aby zamknąc ta dyskusje na temat apteczki w trójkącie i na odwrót bo sami robimy bajzel panowie. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Pytanie szybkie - jak kupiłem Note 5 lat temu to trójkąt ostrzegawczy ładnie zamontowany był na 2 rzepach do wnęki w półce tylnej od dołu - fajny patent, bez walania się tego po bagażniku. Niedawno rodzice kupili sobie Note i w nich już trójkąt sobie lata po bagażniku bo nie ma rzepów w półce, choć sama wnęka jest. I teraz pytanie - jak to u Was wygląda? Bo wiem, że takie mocowanie zrobić to nie problem, ale z ciekawości pytam - kryzys, to Nissan oszczędza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareke Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Problem apteczki rozwiązałem w ten sposób . Ten czarny pasek to fabryczny rzep i fajnie trzyma na tylnej półce. Co do trójkąta ostrzegawczego to faktycznie też widziałem w nowych Notesach jego brak-ciekawy sposób na oszczędzanie . Ciekawe tylko czy te same auta na rynku europy zachodniej też tak mają? Raczej w to wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pisałem już w tym wątku o "sposobie" na trójkąt ostrzegawczy. Jak komuś umknęło, to jest zaprezentowany wcześniej - w poście #34 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gatar Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam. Notek kupiony na początku wrześnie 2012 i trójkąt "lata" po bagażniku. Dziwna polityka "oszczędności" Nissana. Apteczke umieściłem w schowku pod siedzieniem pasażera. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Wiem, że jakieś fotki na temat trójkąta, gaśnicy i apteczki były. Wrzucam jednak dwie fotki mojego projektu, oczywiście gdzieś kiedyś w innym miejscu podpatrzone. Rzepy do kupienia, Wkręty też ( mogą być tzw. samowkręty) oczywiście odpowiedniej długości, żeby półki nie przewiercić. Gaśnica kupiona w markecie razem z uchwytem i przykręcona jak na fotce. Apteczka jak pisali niektórzy pod siedzeniem pasażera. I to wsio. Może się komuś przyda. Jak widać na focie jest tam jeszcze pompka za tylnym siedzeniem. Przydaje się czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi