mexxmen30 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mam pytanko dostalisccie karte rabatową z NISSAN YOU+ bo właśnie do mnie coś takiego dotarło tyle ze nigdzie nie znalazłem jakiej wielkości sa tam rabaty ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mam pytanko dostalisccie karte rabatową z NISSAN YOU+ bo właśnie do mnie coś takiego dotarło tyle ze nigdzie nie znalazłem jakiej wielkości sa tam rabaty ??????? Po zalogowaniu się na stronie, kliknij po lewo w zakładkę -->program lojalnościowy. Tam jest napisane i z wykresem -- rabaty od 5 do 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masku Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich,akurat mija tydzien jak kupilam uzywanego Juka 1.6 z 2010r z CVT(przesiadka z Daihatsu Terios i Suzuki SX4). Pytanie zwiazane z obsluga okien, nie znalazlam wczesniej o tym na forum. Smart key system znam z Suzuki SX4 ale nigdy wczesniej w tym aucie nie zapomnialam zamknac okna, otwieram teraz okna i wietrze bo kupilam nowe korytka i tu niespodzianka, zapomnialam zamknac tyla szybe. Czy jest sposob zamkniecia szyb bez odpalania silnika? Tak bylo w Golfie IV, kluczyk w drzwi i przekrecic przeciwnie do otwierania ale co w Juku? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pytanie tylko czy masz wersję ze zwykłą stacyjką czy przyciskiem stert/stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masku Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Sorki, nie dostalam powiadomienia na poczte o odpowiedzi.Wlanie o to chodzi, ze to jest przycisk start-stop, ze stacyjka nie byloby klopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) też mam na start stop to jest tak wystarczy 2 razy nacisnąć przycisk bez wciskania sprzęgła ani hamulca. Bo to jest tak: -za pierwszym przyciśnięciem możesz włączyć radio, -za drugim za drugim włączają ci się wszystkie kontrolki i maż możliwość pełnego sterowanie samochodem tak jak podczas jazdy, -za trzecim gaśnie wszystko Tylko powtarzam nie przytrzymywać w trakcie ich naciskania ani nie ruszać hamulca nożnego ani sprzęgła. I jak działa ? Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Rafioninio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masku Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzieki za podpowiedz, u mnie automat to tylko sprzeglo wcisne. Jutro to wyprobuje, na razie zmobilozowalam sie i pamietam o oknach;-)))) Dzisiaj zobaczylam, ze brakuje korka od plynu spryskiwacza, bylam w servisie ale na nasze zaspiewali mi 120zl, chyba ich mocno zgielo. Jestem ciekawa ile taki korek kosztuje w Pl? Na razie poszla w ruch gumowa rekawiczka i recepturka. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Juka, ile razy ide na parking i go widze to chce mi sie smiac, czy Ktos z Was tez mial takie odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-k-s Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzieki za podpowiedz, u mnie automat to tylko sprzeglo wcisne. Jutro to wyprobuje, na razie zmobilozowalam sie i pamietam o oknach;-)))) Dzisiaj zobaczylam, ze brakuje korka od plynu spryskiwacza, bylam w servisie ale na nasze zaspiewali mi 120zl, chyba ich mocno zgielo. Jestem ciekawa ile taki korek kosztuje w Pl? Na razie poszla w ruch gumowa rekawiczka i recepturka. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Juka, ile razy ide na parking i go widze to chce mi sie smiac, czy Ktos z Was tez mial takie odczucia? Ale numer, mi też brakowało korka od płynu spryskiwacza i do tego jeszcze miałem pękniętą plastykową osłonę silnika.Panowie poszli wyjeli z nowego nissana w salonie przeszczepili do mojego i wszystko ok. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez m-a-k-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masku Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Napisalam dzisiaj do dealera ale nawet nie raczyl odpowiedziec, poczekam i jutro dryndne, zobacze czy odbierze telefon. Mam gwarancje i powinien mi ten korek doslac Nie pojade bo przekrocze koszt kupna nowego na miejscu. Rafioninio- dzieki,dziala tak jak napisales, wszystko mam juz pod kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Cieszę się, że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baryła Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jaki polecacie mi odkurzacz samochodowy.Zasilanie z gniazda zapalniczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Wszystkich. Jeżdżę po Krakowie Jukiem od marca, ale teraz postanowiłem zapisać się do Waszego klubu. Pozdrawiam Wszystkich i życzę szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Szerokości i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czy jakis posiadacz Juka lub posiadaczka mieszka w pln czesci Krakowa..? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 czy są jacyś posiadacze juka z okolic Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Może nie wszyscy wiedzą, więc zapraszam http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98308-polary-nowy-gad%C5%BCet-dla-forumowicz%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Niby ja Niby ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No to jest nas dwóch chociasz w naszej okolicy pare się kręci. Pyskowice pozdrawiają. miało być" chociaż" przepraszam to te smartfony Witam wszystkich właścicieli żuków czy ktoś z śląska wybiera się na piknik w Pińczowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 UWAGA !!! Już ostatni tydzień dla osób które chcą nabyć Nasze POLARKI. Wszelkie dane tutaj. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98308-polary-nowy-gad%C5%BCet-dla-forumowicz%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlastX Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam wszystkich zacnych użytkowników Nissanów. Za kilka dni odbieramy z żoną z salonu nasze pierwsze nowe auto jakim jest Juke 1.2 w wersji Acenta. Dotychczas jeździliśmy nudnym golfem. Mamy nadzieję, że będziemy zadowoleni z zakupu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Gratulacje, szerokości i do zobaczenia na drodze Ps: No i oczywiście bezawaryjności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 BlastX Gratuluję i myśle że będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicerk Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Witam, czas w końcu się przestawić Juke już czeka na rejestracje więc i w przyszłym tygodniu będzie śmigać grafitowy (edit ze względu na to iż granatowym była jazda testowa) Juke z białymi dodatkami. Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2015 przez Kicerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witamy koniecznie zapodaj fotke z powodu kolorystyki jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mbial Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Polecicie olej do Juke 1.6 benzynka skrzynia manualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi