clawis Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 OLEJ SILNIKOWY SYNTETYCZNY MOTUL 5W30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 TO NASZE FORUM TO JAKOŚ TAK SŁABIUTKO DZIAŁA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nic się nie psuje to ludzie nie narzekają Czasem sie ktoś pochwali nową maszynką albo dopyta o serwis, wyposażenie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 TO NASZE FORUM TO JAKOŚ TAK SŁABIUTKO DZIAŁA.... Stwierdzenie lub zapytanie jakieś trochę nieprecyzyjne. Mamy również strefę klubową i tam poruszane są i inne tematy - sport, turystyka, hobby, konkursy, gadżety i inne cudeńka. Więc warto wszędzie zaglądać. Dużo osób jest na forum którzy poruszają się tylko i wyłącznie w swoim modelu samochodu. Wygląda to jakby "założyli klapki na oczy", a w przeglądarce ustawili w ulubionych od razu swój model i dalej już nigdzie nie zaglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mirek, ale zwróć uwagę, że jednak sednem działania forum motoryzacyjnego jest jednak motoryzacja, a nie granie sobie w skojarzenia... Ale ciesze się, że po tym tekście, 3 minuty później też się z nami zacząłeś bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 http://www.car24news.com/the-brutal-nissan-juke-r-2-0-revealed-at-goodwood-with-600-hp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Skurwensyn , ależ zacna moc. Ładnie, ładnie, choć ja ostatnio zakochałem się we włoszce o imieniu GIULIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zapraszam tutaj http://forum.nissank...mki-iii-edycja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Bim Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Witam. Mam Juka 1.6 117 KM i noszę się z zamiarem zagazowania. Czy któryś z szanownych forumowiczów ma założony gaz? Szukam wszelkich informacji na temat instalacji, eksploatacji i ewentualnych usterek. Z góry dzięki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiX360 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam.Marek z tej strony.Na Zuka czailismy sie z dziewczyna od dluzszego czasu Po 2ch jazdach probnych ( jeden z przebiegiem ok.28k km , drugi nowka ) w zeszla sobote zakupilem Juke 1.5dCi .Odbior 19.IX ,czyli za niecale 2 tyg.Auto czeka na kwit z ubezpieczalni ,potem rejestracja i bedzie mozna smigac Niebawem pojawia sie zdjecia Przesiadka z Alfy 147 jtd 2006r ( na sprzedaz ! ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam.Marek z tej strony.Na Zuka czailismy sie z dziewczyna od dluzszego czasu Po 2ch jazdach probnych ( jeden z przebiegiem ok.28k km , drugi nowka ) w zeszla sobote zakupilem Juke 1.5dCi .Odbior 19.IX ,czyli za niecale 2 tyg.Auto czeka na kwit z ubezpieczalni ,potem rejestracja i bedzie mozna smigac Niebawem pojawia sie zdjecia Przesiadka z Alfy 147 jtd 2006r ( na sprzedaz ! ) Pozdrawiam A witamy , witamy nowego kolegę To szybciutko odbiór. Jaka moc ? Pochwal się jaki kolor wybraliście? p.s. ja mojego męża niestety nie mogę przekonać do urody Juka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiX360 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A witamy , witamy nowego kolegę To szybciutko odbiór. Jaka moc ? Pochwal się jaki kolor wybraliście? p.s. ja mojego męża niestety nie mogę przekonać do urody Juka ... Moc mysle ze wystarczajaca jak na 1.5dCi ,czyli 81 kW / 110 PS .Wiesz,duzo jezdzimy po Europie,Polske raz na rok trzeba tez odwiedzic.Chociaz korcil mnie i to bardzo Juke Nismo-R ,ale nie za te pieniadze .Roznica prawie 8,5k € https://home.mobile.de/AUTOHAUSRASTETTERGMBHVERTRIEBSZENTRUMKARLSRUHE#des_212235441 Kolor : Bialy Wyglad Juka jest swietny i zarazem b.orginalny i kontrowersyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 A w R. Captur 1,5 dCi tylko 90 KM... No niestety wersja nismo kosztuje = jest moc = jest zabawa = jest cena ....ale ten chyba będzie wystarczająco mocny Biały dobry wybór Co do wyglądu - zgadzam się w 100% ... to chyba jedyny model Nissana, na który zamieniłabym moją Primerę Przedtem takie "emocje" budziła P12 ... w tamtych latach była to "inna inszość" .... Z Jukiem będzie tak samo, nawet mimo upływu czasu będzie przyciągał wzrok... A zatem czekamy na zdjęcia i pierwsze wrażenia z jazdy / użytkowania tego cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiX360 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dzis odebralem auto !!! Oplacalo sie stac w korku 2 godziny ! ( umowilem sie na 18 a dotarlem na 20 ) . Salon do 19 byl czynny,ale bardzo mily i sympatyczny sprzedawca poczekal na nas Jutro jesli pogoda dopisze bedzie sesja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Od wczoraj jestem już posiadaczem Juke'a 1.6 DIG-T (190KM) TEKNA+Pak.KOMFORT 2WD Edytowane 12 Listopada 2015 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witamy nowego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ciekawy artykuł o Juke'u na naszym klubowym fanpage'u - "Używany Nissan Juke [2010-2015] - poradnik kupującego" Polecam https://www.facebook.com/NissanKlubPolska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 witam , czy ktoś ma moźe pojęcie dlaczego w moim Juke kolor blach podłogi bagaźnika od wewnątrz ma inny kolor niźeli kariseria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Inny kolor masz na myśli inny odcień? Jeśli tak, to jest to norma w każdym aucie. Wszystko to, co pod tapicerką jest malowane samą "bazą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 witam , czy ktoś ma moźe pojęcie dlaczego w moim Juke kolor blach podłogi bagaźnika od wewnątrz ma inny kolor niźeli kariseria ? Standard, zdaje sie -(przy oklejaniu matami głuszacymi nie zwracałem specjalnie uwagi) ale chyba nawet wewnątrz bagaznika pod plastikami jest tylko podkład z lekkim przyprószeniem. Tak było zawsze a mam już zdaje się 10-ty egzemplarz nissana. Chyba technologia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 witam , czy ktoś ma moźe pojęcie dlaczego w moim Juke kolor blach podłogi bagaźnika od wewnątrz ma inny kolor niźeli kariseria ? Założyłeś wcześniej osobny temat z tym zapytaniem. Rozumiem,że można go usunąć? Swoje problemy opisujemy w jednym miejscu. Masz możliwość zrobienia zdjęcia i dodania go tutaj? Pewnie prędzej byś uzyskał odpowiedź ------------------------------------------------------------------------------------------------ edit. -temat usunięty , odpowiedzi z niego przeniesione zostały tutaj. (aby nie było bałaganu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dokładnie mam czarny lakier a wszystko co nie widać to capucino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No i jestem. Wymieniłem swego pierwszego Juke na taki sam 1,6 Turbo 190 KM rocznik 2016 .Jak czas leci ! Kiedy w styczniu 2011 roku kupiłem Nissana Juke była to absolutna nowość wzbudzająca olbrzymie skrajne emocje na ulicy lecz w zdecydowanej większości pozytywne a wręcz patrzono z zazdrością . Również zmieniła się atmosfera forum , wtedy bardzo emocjonalna i pozytywna wśród nowych posiadaczy auta.Dzisiaj dominują opinie techniczne , bez tej ówczesnej emocjonalności . Ciekaw jestem co robią teraz moi adwersarze z forum np. Isobel, afrowawa , Proce SS i inni. Mają jeszcze Juki ? Co do nowego auta to model ten od poprzedniego różni się tym , że ma jeszcze lepszą charakterystykę silnika w zakresie momentu obrotowego bowiem rozpoczyna się już przy 1600 obrotach a nie przy 2000 . Chociaż i przy " starym " rwał spod świateł jak rakieta. Pali również trochę mniej ca ok 1,5 litra na setkę ( Przy spokojnej jeździe ) No i dorobiłem się szklanego dachu rozsuwanego co jeszcze ,przy tym kapryśnym lecie , pozwala niekiedy poczuć " wiatr we włosach " a przy niepogodzie obserwować chmury. Fajny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No i jestem. Wymieniłem swego pierwszego Juke na taki sam 1,6 Turbo 190 KM rocznik 2016 .Jak czas leci ! Kiedy w styczniu 2011 roku kupiłem Nissana Juke była to absolutna nowość wzbudzająca olbrzymie skrajne emocje na ulicy lecz w zdecydowanej większości pozytywne a wręcz patrzono z zazdrością . Również zmieniła się atmosfera forum , wtedy bardzo emocjonalna i pozytywna wśród nowych posiadaczy auta.Dzisiaj dominują opinie techniczne , bez tej ówczesnej emocjonalności . Ciekaw jestem co robią teraz moi adwersarze z forum np. Isobel, afrowawa , Proce SS i inni. Mają jeszcze Juki ? Co do nowego auta to model ten od poprzedniego różni się tym , że ma jeszcze lepszą charakterystykę silnika w zakresie momentu obrotowego bowiem rozpoczyna się już przy 1600 obrotach a nie przy 2000 . Chociaż i przy " starym " rwał spod świateł jak rakieta. Pali również trochę mniej ca ok 1,5 litra na setkę ( Przy spokojnej jeździe ) No i dorobiłem się szklanego dachu rozsuwanego co jeszcze ,przy tym kapryśnym lecie , pozwala niekiedy poczuć " wiatr we włosach " a przy niepogodzie obserwować chmury. Fajny bajer. Gratuluję powrotu na łono. Pocieszające jest dla nas to że zamieniłeś Juke'a na Juke'a. Bezawaryjności życzę i ciekawszego lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Czyżby nowy żuczek w Krakowie alex2009? pochwal się Witaj, co prawda z 2 letnim opóźnieniem ale dziękuje za powitanie Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez alex2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi