Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Galeria naszych Juke'ów:-)

^^ehhh^^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oj to na zdjęciu wyglada jak czarny ;) A jaki wypucowany ;)

A w środku jakie kolorki?

nie lubie jasnej tapicerki,potem dorzucę co i jak w środku ale lubie jak jest ciemno:)miałem już auta z jasną skórzaną tapicerką i to była masakra:)

z dodatków mam czujniki parkowania przód+tył,mam podłokietnik i pare mniej istotnych dodatków ważna jest frajda z jazdy

nie lubie jasnej tapicerki,potem dorzucę co i jak w środku ale lubie jak jest ciemno:)miałem już auta z jasną skórzaną tapicerką i to była masakra:)

z dodatków mam czujniki parkowania przód+tył,mam podłokietnik i pare mniej istotnych dodatków ważna jest frajda z jazdy

a na pewno wymienie w nim system audio i zmienie felgi na ciemne

Ja śliweczki jeszcze na "żywo" nie widziałam... :)

Jakie przeróbeczki żuka polecacie?o ile lubicie coś zmieniać?

No pewnie,że lubimy :)

A co chcesz zmienić? A felgi jakie sobie zapodasz do śliwki?

No pewnie,że lubimy :)

A co chcesz zmienić? A felgi jakie sobie zapodasz do śliwki?

mam kilka na oku ale zdecydowanie czarne bądź mieszanka czarnego ze srebrnym,a o zmiany inne to jestem ciekaw co byście polecali,tylko coś konkretnego bez wsiowych przeróbek?

Mnie się taka fela podoba ;)

A "wsiowe przeróbki" to pojęcie względne...,bo każdemu podoba się coś innego  :whistle:

Może taki spoiler ?  :icecream:

post-69331-0-33076500-1378060029_thumb.jpg

post-69331-0-88141200-1378060145_thumb.jpg

A "wsiowe przeróbki" to pojęcie względne...,bo każdemu podoba się coś innego  :whistle:

trafione :thumbsup::punk:

trafione :thumbsup::punk:

pojęcie względne ale wystarczy popatrzeć na to co jeździ po ulicach i jak wiejski tuning jest u nas popularny:)

To może sprecyzuj pojecie "wiejski" :)

np ten spojler:)haha no jest po prostu śmieszny,a wiejski to np wydech zrobiony jak z rynny,nalepki na szybach tupu PIONER:) dużo by tego wymieniać

A mnie się ten spojler podoba :)

I nie mam nic do naklejek na autach :)

Tzn .że mam wieśniacki gust ? :)

Hmmm a czym jest dla ciebie nie "wsiochowy"tuning? ;)

A mnie się ten spojler podoba :)

I nie mam nic do naklejek na autach :)

Tzn .że mam wieśniacki gust ? :)

Hmmm a czym jest dla ciebie nie "wsiochowy"tuning? ;)

jak napisałaś każdy lubi co innego:)nie wsiochowy hehe:)tego określenia nie słyszałem ale taki po prostu który nie kłuje w oczy i ma jakiś sens,a takie płetwy jak ta która wysłałaś no cóż jak dla mnie aż szczypią w oczy:)

jak napisałaś każdy lubi co innego:)nie wsiochowy hehe:)tego określenia nie słyszałem ale taki po prostu który nie kłuje w oczy i ma jakiś sens,a takie płetwy jak ta która wysłałaś no cóż jak dla mnie aż szczypią w oczy:)

nie jestem znawcą ale jedno wiem na pewno jeżeli nie ma się kasy to lepiej nic nie robić przy aucie:)

O gustach się nie dyskutuje :P

każdemu podoba się coś innego i każdy niech robi jak uważa. :samochod-rodzinny:

dla kogo robi się tuning?

dla siebie czy innych?

mnie podobaja się chromowe dodatki i takie sobie sprawiłam,

jeszcze listwy boczne mam zamiar..

i nie interesuje mnie co kto mówi ponieważ to mnie ma się autko podobać :D .

Gdybym sugerowała się opiniami innych nie kupiłabym Juke.

• Upvote 1

absolutna racja Zoja61

też mam gdzieś opinie innych ale ja akurat nie spotkałem nikogo komu juke by się nie podobał:)chyba że wszyscy są tak mega uprzejmi:)chromowane dodatki jeżeli nie jest ich dużo są ok,natomiast spojler do auta które nie jest sportowym autem uważam za lekką przesade

to ja ci mowie ze sa bardzo uprzejmi, bo Juke jest bardzo specyficznym samochodem i tak jak wielu sie podoba i go "kochaja" za "innosc" tyle samo go nie nawidzi ... moi znajomi zanim dowiedzieli sie ze Juke'a zamowilem powiedzieli mi ze widzieli jakasszkarade wygladajaca jak nadmuchana mikra ...

ja ten samochod wybralem po pierwsze ze wzgledu na silnik i znajomosc marki (GTR) a potem ze wzgledu na ksztalt (oczywiscie podoba mi sie), podoba mi sie tez Cube ale zona powiedziala ze mine do domu nie wpusci jak go kupie  :whistle:

co do chromow to jak zobaczysz mojego niema na nim zadnych ... innym sie podobaja i dobrze jest roznorodnosc  :wave:

Edytowane przez ProceSS

No to jak mojego zobaczysz Draven84 to powiesz ,że zalatuje kiczem i wiochą :)

haha:)ej no nie rób Ewelinka ze mnie tyrana:)

Dla mnie będzie cudowny :)

A ty wymyśliłeś już co zmienisz w swoim? ;)

to już raczej na wiosne,teraz trzeba kupić zimóweczki:)ale może w listopadzie popracuje nad systemem audio troszkę go zmodyfikuje

To i ja zapodam fote wiejskiego tuningu która udalo mi sie zrobic właściciel TICO miał fantazje jak zakładal CARAUDIO.............

ed5d3af9fd3fa3d9m.jpg