ewelineczka Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witamy czarną ślicznotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witamy czarną ślicznotkę nie czarna ale śliweczka:)dziękuje:) w imieniu żuczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Oj to na zdjęciu wyglada jak czarny A jaki wypucowany A w środku jakie kolorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Oj to na zdjęciu wyglada jak czarny A jaki wypucowany A w środku jakie kolorki? nie lubie jasnej tapicerki,potem dorzucę co i jak w środku ale lubie jak jest ciemno:)miałem już auta z jasną skórzaną tapicerką i to była masakra:) z dodatków mam czujniki parkowania przód+tył,mam podłokietnik i pare mniej istotnych dodatków ważna jest frajda z jazdy nie lubie jasnej tapicerki,potem dorzucę co i jak w środku ale lubie jak jest ciemno:)miałem już auta z jasną skórzaną tapicerką i to była masakra:) z dodatków mam czujniki parkowania przód+tył,mam podłokietnik i pare mniej istotnych dodatków ważna jest frajda z jazdy a na pewno wymienie w nim system audio i zmienie felgi na ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 witamy i plus za zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja śliweczki jeszcze na "żywo" nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja śliweczki jeszcze na "żywo" nie widziałam... Jakie przeróbeczki żuka polecacie?o ile lubicie coś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No pewnie,że lubimy A co chcesz zmienić? A felgi jakie sobie zapodasz do śliwki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No pewnie,że lubimy A co chcesz zmienić? A felgi jakie sobie zapodasz do śliwki? mam kilka na oku ale zdecydowanie czarne bądź mieszanka czarnego ze srebrnym,a o zmiany inne to jestem ciekaw co byście polecali,tylko coś konkretnego bez wsiowych przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mnie się taka fela podoba A "wsiowe przeróbki" to pojęcie względne...,bo każdemu podoba się coś innego Może taki spoiler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A "wsiowe przeróbki" to pojęcie względne...,bo każdemu podoba się coś innego trafione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 trafione pojęcie względne ale wystarczy popatrzeć na to co jeździ po ulicach i jak wiejski tuning jest u nas popularny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To może sprecyzuj pojecie "wiejski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To może sprecyzuj pojecie "wiejski" np ten spojler:)haha no jest po prostu śmieszny,a wiejski to np wydech zrobiony jak z rynny,nalepki na szybach tupu PIONER:) dużo by tego wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A mnie się ten spojler podoba I nie mam nic do naklejek na autach Tzn .że mam wieśniacki gust ? Hmmm a czym jest dla ciebie nie "wsiochowy"tuning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A mnie się ten spojler podoba I nie mam nic do naklejek na autach Tzn .że mam wieśniacki gust ? Hmmm a czym jest dla ciebie nie "wsiochowy"tuning? jak napisałaś każdy lubi co innego:)nie wsiochowy hehe:)tego określenia nie słyszałem ale taki po prostu który nie kłuje w oczy i ma jakiś sens,a takie płetwy jak ta która wysłałaś no cóż jak dla mnie aż szczypią w oczy:) jak napisałaś każdy lubi co innego:)nie wsiochowy hehe:)tego określenia nie słyszałem ale taki po prostu który nie kłuje w oczy i ma jakiś sens,a takie płetwy jak ta która wysłałaś no cóż jak dla mnie aż szczypią w oczy:) nie jestem znawcą ale jedno wiem na pewno jeżeli nie ma się kasy to lepiej nic nie robić przy aucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 O gustach się nie dyskutuje każdemu podoba się coś innego i każdy niech robi jak uważa. dla kogo robi się tuning? dla siebie czy innych? mnie podobaja się chromowe dodatki i takie sobie sprawiłam, jeszcze listwy boczne mam zamiar.. i nie interesuje mnie co kto mówi ponieważ to mnie ma się autko podobać . Gdybym sugerowała się opiniami innych nie kupiłabym Juke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 absolutna racja Zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 absolutna racja Zoja61 też mam gdzieś opinie innych ale ja akurat nie spotkałem nikogo komu juke by się nie podobał:)chyba że wszyscy są tak mega uprzejmi:)chromowane dodatki jeżeli nie jest ich dużo są ok,natomiast spojler do auta które nie jest sportowym autem uważam za lekką przesade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) to ja ci mowie ze sa bardzo uprzejmi, bo Juke jest bardzo specyficznym samochodem i tak jak wielu sie podoba i go "kochaja" za "innosc" tyle samo go nie nawidzi ... moi znajomi zanim dowiedzieli sie ze Juke'a zamowilem powiedzieli mi ze widzieli jakasszkarade wygladajaca jak nadmuchana mikra ... ja ten samochod wybralem po pierwsze ze wzgledu na silnik i znajomosc marki (GTR) a potem ze wzgledu na ksztalt (oczywiscie podoba mi sie), podoba mi sie tez Cube ale zona powiedziala ze mine do domu nie wpusci jak go kupie co do chromow to jak zobaczysz mojego niema na nim zadnych ... innym sie podobaja i dobrze jest roznorodnosc Edytowane 3 Września 2013 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 No to jak mojego zobaczysz Draven84 to powiesz ,że zalatuje kiczem i wiochą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No to jak mojego zobaczysz Draven84 to powiesz ,że zalatuje kiczem i wiochą haha:)ej no nie rób Ewelinka ze mnie tyrana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dla mnie będzie cudowny A ty wymyśliłeś już co zmienisz w swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dla mnie będzie cudowny A ty wymyśliłeś już co zmienisz w swoim? to już raczej na wiosne,teraz trzeba kupić zimóweczki:)ale może w listopadzie popracuje nad systemem audio troszkę go zmodyfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 To i ja zapodam fote wiejskiego tuningu która udalo mi sie zrobic właściciel TICO miał fantazje jak zakładal CARAUDIO............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi