Gość afrowawa Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ile taki spojler kosztuje bo robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojski Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja za wszystko( kupno spoilera + pomolowanie + montaż) zapłaciłem 1000 zł, oczywiście w ASO. To i tak w miarę bo początkowo zaśpiewali 1300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna_77 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam Spoiler kosztował 790zł. z montarzem, malowanie (spoiler + przednia nakladka stylizujaca + czujniki parkowania) - 216 zł. tez w ASO Oczywiscie wszystko z rabatem nissana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichałS Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 MODEL: Tekna 2011 SILNIK: 1.6 117 KM PRZEBIEG: 15.000km CAR AUDIO: Vibe MODYFIKACJE: owiewki szyb, listwy progowe podświetlane, chromowane ramki na halogeny, podłokietnik, nakładki na pedały, żarówki led PLANY: .............. są Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika_white_Juke Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czesc Kolezanki i Koledzy ! No to i ja pochwale sie moim autkiem. Dzieki uprzejmosci KMJ Kaszubowscy w Gdansku udalo mi sie dokonac kilku zmian z ktorych jestem niesamowicie zadowolona. Dziekuje Panowie... Jesli chodzi o same autko: MODEL: Tekna 2011 SILNIK: 1.6 117 KM PRZEBIEG: 3.000km MODYFIKACJE: jak na zdjeciach, kolka i "daszek" na pokrywie bagaznika PLANY: brak, auto wizualnie pozostanie takie jak na zdjeciach. Zdjecia robione w drodze do domu, z czasem zmienie je na ladniesze...tylko jak pogoda dopisze. A oto i Juke Pozdrawiam, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ladniutki ... witam i czekam na wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Piękna Pani i piękne auto Pani czekamy na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Imadlo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich klubowiczów też się pochwalę Acenta +Dynamic pack + Sport Pack 1.6L turbo 190km Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) nie zle wyglada z czarnymi felgami gdzie jest wiecej zdjec ??? Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Hej Imadlo Bardzo ładny samochodzik Może jakieś spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juke-R Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Mój piękny Żuczek rocznik 2011r. 117 km wersja Akcenta + pakiet dynamic + czujniki z tyłu Edytowane 2 Maja 2012 przez Juke-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ładny ! Tylko , że "na odwrotkę" . Kolor jak mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Imadlo Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No problemo możemy zrobić mini spocik nie zle wyglada z czarnymi felgami gdzie jest wiecej zdjec ??? Będzie więcej zdjęć jak pomaluje zaciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juke-R Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wyprawa w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 JUKE NISMO ... dostepny bedzie do kupienia pod koniec 2012 poczatek 2013 co o nim sadzicie ??! http://www.pistonheads.co.uk/news/default.asp?storyId=25865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 JUKE NISMO ... dostepny bedzie do kupienia pod koniec 2012 poczatek 2013 co o nim sadzicie ??! http://www.pistonhea...p?storyId=25865 stylistycznie i kolorystycznie - super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 ciekawe tylko jaka cena bedzie za to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ciekawe tylko jaka cena bedzie za to cudo Jaaaaaaaaaaaaa też chce TAKIEGOooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) W zalaczniku kilka zdjec naszego Juke. Kolor wybierala zona ja wyposazenie. MODEL: Acenta 2010 Kolor: Force Red WYPOSAŻENIE: Pakiet Dynamic, Pakiet Sport SILNIK: 1.5 dCi 110 KM PRZEBIEG: 27.000km MODYFIKACJE: jak na zdjeciach, listwy boczne, owiewka na maskę PLANY: wymiana seryjnego radia na coś innego z NAVI Edytowane 12 Lipca 2012 przez xxyy777e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Daj zdjęcia tego radia z navi Kto to robił i gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nolleb Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam Spoiler kosztował 790zł. z montarzem, malowanie (spoiler + przednia nakladka stylizujaca + czujniki parkowania) - 216 zł. tez w ASO Oczywiscie wszystko z rabatem nissana Pozdrawiam co to zaprzednia nakładka stylizujaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Nowy Project ... MATT !!! no i co sadzicie ??? WebRep currentVote noRating noWeight Edytowane 9 Września 2012 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nowy Project ... MATT !!! no i co sadzicie ??? ciekawie to wygląda - ale jak dla mnie brakuje mu przyciemnianych lamp przednich aby nie było takieo kontrastu - szkoda ,że nie ma takich w akcesoriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 WebRep currentVote noRating noWeight do wiosny to na tyle ... po zimie caly w mat ... WebRep currentVote noRating noWeight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robi... Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 powiem szczerze że nie jestem fanem nadwozia juka ale w czerni prezentuje się fajnie przerażają mnie tylko te wielkie ślepia z przodu poza tym jeżeli nadwozie jest całe w czerń to wydaje mi się że pasowało by przyciemnić też boczne kierunki oraz tylne odblaski w zderzaku bo za bardzo to kontrastuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi