Łukasz83 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Też bym radził tak jak Andrzej - za 60 koła wyrwiesz fajną 350 a 370 raczej będzie ciężko coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A ja polecam pojechać, sprawdzić i przekalkulować. Bo za takie kwoty można już kupić 370Z które nie są złomem No i zawsze można później próbować odsprzedać z zyskiem. Bo 350Z za ponad 60k raczej się już nie sprzeda, a wydać kasę rzecz prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) A ja polecam pojechać, sprawdzić i przekalkulować Pewnie zawsze dobrze tak zrobić . Bo za takie kwoty można już kupić 370Z które nie są złomem No i zawsze można później próbować odsprzedać z zyskiem Takich cwaniaczków w Polsce są tysiące jak i nie miliony i gwarantuje Ci , że to oni Cie wyp... . Bo 350Z za ponad 60k raczej się już nie sprzeda, a wydać kasę No, nie wiem. Powiem Ci , że kolega który kupił od mnie 350z (po normalnej wtedy cenie adekwatnej do stanu samochodu oczywiście trochę <60)po 5 latach wystawia go i możliwe że dostaje tyle samo ile zapłacił. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez andrzej6411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To jak na razie im nie wyszło, za to mi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztan25 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Odbiegając od tematu, czy 370Z w automacie posiada Launch Control ? Posiadam autko już rok, rocznik 2016, dopiero teraz wpadłem na jakiś filmik na yt zacząłem sie zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nie posiada i nie da sie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie posiada i nie da sie zrobić I całe szczęście :-) Fajnie jak 'dupka' się wierci podczas startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie posiada i nie da sie zrobić Oj chyba się da. Coobcio ogarnie, programowo chyba można. Pytaj Kubę. Ja w 350z mam z dolożonej kontroli trakcji, ale UpRev wypuscił aktualizacje, gdzie można zrobić luncha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 ARC się to nazywa... do tego anti-lag i burnout! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Oj chyba się da. Coobcio ogarnie, programowo chyba można. Pytaj Kubę. Ja w 350z mam z dolożonej kontroli trakcji, ale UpRev wypuscił aktualizacje, gdzie można zrobić luncha Byłem u Kuby we Wtorek, stroiliśmy moją 370tke w automacie, pobrał przy mnie najnowszą aktualizacje i pytałem, sprawdzaliśmy nie ma launch control do automatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kurde, może do automatu nie ma fajtycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 To nie aktualizacja tylko dodatkowa licencja ... ale rzeczywiscie chyba nie ma 2-step dla AT. No i bylo brac AT!? http://uprev.com/secure/osiris-a-r-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 To nie aktualizacja tylko dodatkowa licencja ... ale rzeczywiscie chyba nie ma 2-step dla AT. No i bylo brac AT!? http://uprev.com/secure/osiris-a-r-c Bez tego i tak sie super rusza, biegi fajnie i szybko zmienia, szczególnie po modzie skrzyni u Kuby, jak gtr teraz:ddd Mnie osobiście urzekł kolor i dla odmiany chciałem at, bo wcześniej śmigałem 350z w manualu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 też bym brał 370tke w automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 szczególnie po modzie skrzyni u Kuby, jak gtr teraz A co to za mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jak chcesz być szybszy to bierz automat, niezależnie od tego czy będzie mod skrzyni czy nie. Jak chcesz mieć więcej frajdy z jazdy, większą kontrolę nad autem, czasem się powygłupiać to manual. Redukcja biegu z prawidłowo wykonanym przez siebie międzygazem jest niesamowicie satysfakcjonująca, nawet podczas codziennej jazdy. Dodatkowo manual ZAWSZE będzie lepiej trzymał cenę i będzie go łatwiej sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Przeprogramowana, i zwiekszone ciśnienie o 12% chyba Auto jak i manual tak samo cene trzymają, nie ma tu znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jak myslalem o 370 kiedys i sie rozgladalem, to z automatem byly tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ja też to zauważyłem, zadbane manuale były 10-20k droższe od odpowiadających automatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 prawdziwi mężczyźni używają trzech pedałów! Dzisiejsza technologia niszczy motoryzację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 W manualu masz rev synchro więc podbija obroty przy zmianach i redukcjach <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ale jak to robisz samemu jest jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Są wersje manuala nawet bez tego dodatku dla chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 W manualu masz rev synchro więc podbija obroty przy zmianach i redukcjach <3 Hehe, w automacie masz to samo, tylko musisz sięgnąć do łopatek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLaZ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 witam Panowie, reaktywuje swój pomysl na kupno 370z (AT), w związku z tym czy może ktoś z Was sprzedaje i wystawia fakturę (jestem zainteresowany leasingiem tym razem). Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi