Wojti83 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ok, dzięki za opinie. W nastepnym tygodniu bede przyjeżdżał przez stolice może na nie zerknę, choć prawdopodobnie jest jak bydle pisze, nie ma co szukac w tym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witajcie. I teraz pytanko do Was, czy ktoś kojarzy złote kabrio z Warszawy? Możecie coś o nim napisać? Podobno jest w PL od 2008 roku, człowiek zarzeka się że ściągnął je dla swojej żony i na 100% nie było bite ani w US ani u nas : http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-cabrio-polecam-CID5-IDcq5hX.html#7eedbdd1cd jak nie ma nic do ukrycia da ci VIN i na carfaxie sprawdzisz jak wielkie przygody były w Stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 "Moze" sprawdzic, bo nie koniecznie musza byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti83 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Mam juz vin. W carfaxie mowicie, trzeba bedzie looknac. A jakies inne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 wszystkie z poprawną bazą danych są płatne ale na wielu forach jest ktoś kto ma dostęp za free lub prawie free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melomaster Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam. Mam na imie Widas. Glownie jestem tu dlatego by zaczerpnac jak najwiecej i formacji o 300zx. Chodzi mi po glowie kupno z32 tt 2+2 manual. Kilka lat temu mialem przyjemnosc obcowania z takim autem tylko w automacie i zostawilo na mnie niezle wrazenia. Wiec postanowilem poszukac sobie, a byc moze i kupie. Jestem fanatykiem supry mk4, aczkolwiek ich cena nie jest w moim zasiegu. A 300zx jako jedyny juz na rynku ma jeszcze to cos z prawdziwego tworzenia sportowych aut. Moze sie naraze ale 350 i 370 to szybko sklepane marketingowe blyskotki. A wiec nawet moze ktos ma na sprzedaz, lub moze polecic jakis egzemplaz 300tki. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lasoya Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam serdecznie wszelka brać forumową! Przyszedł nowy roczek więc stwierdziłem że trzeba sie przywitać. Jestem Filip z okolic Inowrocławia, od 11 Listopada jestem szczęśliwym posiadaczem 350Z 04' EU Dobry szatan ale jest parę rzeczy którę trzeba jeszcze dopieścić. Mam nadzieję że znajdzię sie ktos z okolic do wspólnego modzenia i latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witamy widzę ze porządnie uczciles Dzień Niepodleglosci wrzucaj fotki auta i opisz co planujesz modyfikowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witamy widzę ze porządnie uczciles Dzień Niepodleglosci wrzucaj fotki auta i opisz co planujesz modyfikowac Fotek w sumie zbyt dużo nie mam, ale cos wlepie: Pierwsza z dnia zakupu: Pierwsze mycie: Aktualnie wygląda tak z moją krzywą facjatą za sterami Co do zmian to przede wszystkim chcę doprowadzić do satysfakcjonującego stanu budę, czyli polakierować oba zderzaki (przedni jest czarny a na tylnim spore zadrapania) i pozbyć się rudej z tylniego błotnika. Później mam już listę -dolna dokładka przedniego zderzaka w stylu N1 NISMO -Spojler na klapę w stylu N1 NISMO lub Ducktail a'la ROCKETT BUNNY -oklejenie maski i dachu folią carbon bądź czarny połysk -po głowie chodzą mi felgi z BMW styling 95 co by wyglądał tak: ale te 19 ważą 2 razy więcej niż moje RAYS'y + do tego adaptery na 5x120.... Ale dla mnie wyglądaja obłędnie -poliuretany przód/tył -może jakiś gwnit -custom wydech -dobry dolot No... to tak z grubsza Znając życie drugi worek kasy będe chciał z czasem w niego władować... Ale tak to juz jest jak się coś kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Felgi ok dolot najlepszy seria chyba że interesuje Cię akustyka a z folii carbonowej bym zrezygnował bo lipnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 felgi tez bym jakieś Japan dał ,te bmw mi się jakoś gryzą choć wzór jest zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Felgi ok dolot najlepszy seria chyba że interesuje Cię akustyka a z folii carbonowej bym zrezygnował bo lipnie to wyglada To pytanie czy warto dawać jakąś lepszą wkładkę typu Pirecross K&N? Czy lepiej zostać przy serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja mam K&N typhoon. Na początku był fajny odgłos zasysania powietrza ale po zmianie wydechu kolektorów itp słychać juz tylko wydech jeśli chcesz zmienić dla dźwięku i lepszego wyglądu pod maską to warto ale jeśli liczysz na przyrost mocy to wiedz ze jak będziesz miał dużo szczęścia przy zakupie markowego stożka to... Ci nic nie zabierze w innym wypadku 2-3 kunie w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aeiou Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie, od kilku tygodni zachorowałem na 350z ( w sumie to po przypadkowym obejrzeniu filmiku "Kolejny Boguś tyle ze nie z bmw tylko nissan ...."), choć mój ambitny plan to było nabycie w przeciągu najbliższych kilku/kilkunastu miesięcy s2000. 350z gdzieś zawsze miałem z tyłu i nie interesowałem się bliżej tym autem, ale po ostatnim czasie sporo się dokształciłem. Narazie wciąż bije się z myślami, czy iść w tym kierunku i czy angażować środki właśnie w ten samochód oraz czy upierać się na wersję europejską czy poprzestać na US z auto, a przy okazji oglądam w internecie oferty i wyrabiam sobie zdanie nt. cen. Okoliczności ostatnio sprawiają, że to auto woła do mnie, bo jak nigdy nie spotykałem w swoim mieście tego modelu (Łódź) , tak teraz wpadam na kierowników raz na jakiś czas. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Od prawie 3 lat swoim grasuje po łodzi więc może się gdzieś mijaliśmy powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Siema wszystkim Jestem właścicielem Nissana 350Z od niecałego roku Część miłośników z Dolnego Śląska miałem już okazję poznać osobiście Założyłem konto bo szykuje się zlot w Warszawie i chciałbym mieć możliwość uczestniczenia w przygotowaniach Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq93 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 swój pierwszy temat na forum już mam niestety bo chodziło o awarię 350z Ale chciałbym przywitać się z wszystkimi fanami zetek i innych nissanów Mój nissan to "spadek" po bracie, w rodzinie już 3 lata. 2003rok eu orange pack manual, był oklejony w czarny mat, zrezygnowałem w tym roku zdjąłem naklejkę okazała się trochę lipa pod tym pomalowany czarny połysk i nałozona ceramika, do tego felgi ac szwagier 19", i ogólnie bajka )) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Daj fotke. Napisz, mozesz na priv gdzie przemalowales i jakie koszta? Sam sie zastanawiam nad ta opcja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam wszystkich, Mam na imię Łukasz i od czterech dni jestem szczęśliwym posiadaczem zetki. Temat ogólnie nie jest mi zupełnie obcy ponieważ od czterech lat posiadam również FX 35. Zetki szukałem niedługo ok. 2 miesięcy. Czytałem na forum że średnia to ok. 5 Ogladalem w sumie 4 sztuki, jedne bliżej drugie dalej a w końcu zdecydowalem się na wersje z 2005 z usa, ale jest w niej duży smaczek z racji tego iż jest to wersja na 35 lecie zetki, czyli brembo, navi, fotele dwukolorowe itp. Na pierwszy rzut robię cały przegląd z wymiana płynów, filtrów itp. Potem lekkie naprawy lakiernicze. Aha no i oczywiście do wymiany siłowniki klapy Czytam właśnie Wasze posty na ten temat. Chyba spróbuje sprawdzona przez Was opcję z siłownikami od astry f. Tylko zastanawiam się jak przelozyc mocowania bez ich uszkodzenia. W Aso z cenami części powariowali - za sztukę 760 zł. Pozdrawiam Was i do zobaczenia na jakimś spociku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Cześć gratulacje nabytek. Szykuje się fajny zlot pod koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ile trzeba teraz za takiego us położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Trzy dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 To z dyszke lekko wsadzisz na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A skąd wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi