Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 W sumie nie jest źle, te naprawy można robić sukcesywnie. Najważniejsze żeby mechanicznie było wszystko ok. Na wiosnę pomyśle o detalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jezeli to jest ten ktory mysle ze jest to jestem pewien ze dyszka pojdzie no chyba ze ktos ma inne pojecie jak stan idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Spróbuj zdjac plastiki z klapy i wywalic ten ciezarek przykrecony do klapy. W ch*j wazy, a po jego zdjeciu mimo spojlera na klapie silowniki trzymaja. Ja nie wierzylem chlopakom, ale dziala! Lunizet daj jakies foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ok. Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jaki przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ladny, ale widze ze felgi masz od polifta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 I tak ogólnie to navi to ja nie widzę tam akurat i jedyne co jeszcze mogę podpowiedzieć to że fotele nie mają oryginalnego obszycia. Jeżeli nie wymieniłeś jeszcze oleju w skrzyni to zrób to ale na taki jak jest zalecany przez serwis nie byle jakie zwykle gowno bo remont tej skrzynki to parę tysięcy a dorwac uzywke odpowiednia to też jest nie lada wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq93 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pochwalę się swoją nyską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Felgi te były jeszcze na zdjęciach z aukcji w stanach w 2007 roku. A obszycia są oryginalne. Sprawdzali to w Aso nissan. Widziałem kilka takich limitowanych wersji i wszystkie mają podwójną kolorystykę skóry. Navi jest pod klapką którą się wysuwa elektronicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Gratuluje zakupu, oby sprawował się dobrze jak najdłużej Serio były takie wersje ze schowaną nawigacją? Pierwsze widzę. Lepiej nie oszczędzać na olejach i zmieniac systematycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Przebieg trochę ponad 60 tys mil. I wszystko raczej ma to wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Łądne te czarnulki, chyba jednak będę malował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Klapka się podnosi automatycznie. Ale w sumie wolałbym bez tej całej navi bo żaden pożytek z niej. Mapy nie ma. A jak są to aktualne na 5 lat wstecz. Wolę Google maps w telefonie. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Lunizet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ale zawsze masz to pełne wyposażenie niektórzy poszukują takiej wygodny w sportowych autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 ja tą orginalną nawi wykreciłem i wywaliłem na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 I wsadziles coś w to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 tak wskażnik szerokopasmówki wskażnik temperatury oleju kontrolke dodatkowej kontroli trakcji bo to co jest fabryczne to badzew i przycisk do kontroli startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jak masz pod klapka to raczej nie OEM navi bo nigdy takich nie widziałem. Zresztą foteli też... I dziwne ze Bose a brak sterowania radiem z kierownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 oj bydle to ameryka w euro tego mało kto widział ciekawe takie nietypowe i za 30 ści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie no nie chce się przypierdalac tylko po prostu dziwne są dla mnie te elementy wymienione a nie mam Z'tki od wczoraj tylko już 3 lata a od 4 siedzę w.nich i nigdy nie spotkałem sie z takimi wersjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 ja miałem taką nawigację w pierwszym 350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Masz zdjęcie jak to wygląda? Bo jestem bardzo ciekawy Ok znalazłem więc zwracam honor ale te fotele też nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunizet Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ok. Nie ma problemu. Przecież bym sobie tego nie wymyślił. Potrafię odróżnić OEM od custom Wszystko fajnie, klapka się otwiera po przekreceniu stacyjki ale poza logo Nissana nic więcej Nawet nie będę się starał o płytę z mapami bo nigdy nie są aktualne. Także ta cala navi to tylko zbędne kilogramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wywal i wstaw schowek/zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) jako że posiadam 35th w wersji EU to uściślę przekłamania Schowek tam gdzie jest nawigacja:w wersji bez niej jest klapka która się unosi do góry a w środku jest mały schowek. w wersji z nawigacją nie unosi a chowa się pod deską (tzn wjeżdża do góry). Tylko nie zgadza mi się że to się samo robi. Jest tam ten przycisk (kolego na zdjęciu go uchwycił) i po jego naciśnięciu mechanicznie (w środku są szczerbatki) się chowa. By to zamknąć trzeba użyć dłoni i pociągnąc klapkę w dół. Żadnej elektryki/elektroniki w tym nie ma (ewentualnie nigdy czegoś takiego nie widizałem). Poproszę o jakiś filmik otwierania i zamykania. UWAGA: w polifcie została też zmodernizowana nawigacja i zamiast pilota wprowadzili panel który znajdował się pod klapką.Felgi które są na zdjęciu właśnie premierę miały z 35th a potem standardowo weszły do polifta niestety ;(Co do siedzeń też mam duże wątpliwości czy to oryginał ale w USA mogły być odstępstwa.Fotki:klapka navi przed liftem:otwarta klapka:Tutaj chyba 2 ewolucja ze zmienioną nawigacją ale jeszcze z klapką:Tutaj jak rozumiem ostatnia wersja bez klapki: Edytowane 24 Stycznia 2016 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi