Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tu się witamy.

Strider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie nie jest źle, te naprawy można robić sukcesywnie. Najważniejsze żeby mechanicznie było wszystko ok. Na wiosnę pomyśle o detalach.

Spróbuj zdjac plastiki z klapy i wywalic ten ciezarek przykrecony do klapy. W ch*j wazy, a po jego zdjeciu mimo spojlera na klapie silowniki trzymaja.

Ja nie wierzylem chlopakom, ale dziala!

Lunizet daj jakies foto...

I tak ogólnie to navi to ja nie widzę tam akurat i jedyne co jeszcze mogę podpowiedzieć to że fotele nie mają oryginalnego obszycia. Jeżeli nie wymieniłeś jeszcze oleju w skrzyni to zrób to ale na taki jak jest zalecany przez serwis nie byle jakie zwykle gowno bo remont tej skrzynki to parę tysięcy a dorwac uzywke odpowiednia to też jest nie lada wyzwanie.

Felgi te były jeszcze na zdjęciach z aukcji w stanach w 2007 roku. A obszycia są oryginalne. Sprawdzali to w Aso nissan. Widziałem kilka takich limitowanych wersji i wszystkie mają podwójną kolorystykę skóry.

Navi jest pod klapką którą się wysuwa elektronicznie.

Gratuluje zakupu, oby sprawował się dobrze jak najdłużej :)

Serio były takie wersje ze schowaną nawigacją? Pierwsze widzę. Lepiej nie oszczędzać na olejach i zmieniac systematycznie.

Klapka się podnosi automatycznie. Ale w sumie wolałbym bez tej całej navi bo żaden pożytek z niej. Mapy nie ma. A jak są to aktualne na 5 lat wstecz. Wolę Google maps :) w telefonie.

Edytowane przez Lunizet

tak wskażnik szerokopasmówki wskażnik temperatury oleju    kontrolke dodatkowej kontroli trakcji bo to co jest fabryczne to badzew 

i przycisk  do kontroli startu 

Nie no nie chce się przypierdalac tylko po prostu dziwne są dla mnie te elementy wymienione a nie mam Z'tki od wczoraj tylko już 3 lata a od 4 siedzę w.nich i nigdy nie spotkałem sie z takimi wersjami

Ok. Nie ma problemu. Przecież bym sobie tego nie wymyślił. Potrafię odróżnić OEM od custom ;)

Wszystko fajnie, klapka się otwiera po przekreceniu stacyjki ale poza logo Nissana nic więcej :) Nawet nie będę się starał o płytę z mapami bo nigdy nie są aktualne. Także ta cala navi to tylko zbędne kilogramy.

jako że posiadam 35th w wersji EU to uściślę przekłamania ;)

Schowek tam gdzie jest nawigacja:
w wersji bez niej jest klapka która się unosi do góry a w środku jest mały schowek.

w wersji z nawigacją nie unosi a chowa się pod deską (tzn wjeżdża do góry). Tylko nie zgadza mi się że to się samo robi. Jest tam ten przycisk (kolego na zdjęciu go uchwycił) i po jego naciśnięciu mechanicznie (w środku są szczerbatki) się chowa. By to zamknąć trzeba użyć dłoni i pociągnąc klapkę w dół. Żadnej elektryki/elektroniki w tym nie ma (ewentualnie nigdy czegoś takiego nie widizałem). Poproszę o jakiś filmik otwierania i zamykania.

UWAGA: w polifcie została też zmodernizowana nawigacja i zamiast pilota wprowadzili panel który znajdował się pod klapką.

Felgi które są na zdjęciu właśnie premierę miały z 35th a potem standardowo weszły do polifta niestety ;(

Co do siedzeń też mam duże wątpliwości czy to oryginał ale w USA mogły być odstępstwa.

Fotki:
klapka navi przed liftem:
Nissan-350Zradio03_2.jpg
otwarta klapka:
Zgarmin.jpg
Tutaj chyba 2 ewolucja ze zmienioną nawigacją ale jeszcze z klapką:
50182099.jpg
Tutaj jak rozumiem ostatnia wersja bez klapki:
232739083_1_644x461_350z-nawigacja-navi-

Edytowane przez vonBuBs