filipm87 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam, Mam na imię Łukasz i pochodzę/mieszkam w Toruniu. Posiadam 350z jakieś 4 lata, zaglądałem na forum ale jakoś nigdy nic nie napisałem. Teraz postaram się to zmienić i czasem coś napisać. Siema z pod Inowrocławia! Nie wiem czy to nie czasem z Tobą gadałem kiedyś na spocie pod UMK w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Siema z pod Inowrocławia! Nie wiem czy to nie czasem z Tobą gadałem kiedyś na spocie pod UMK w piątek Siema, Chyba nie bo nie kojarzę abym był pod UMK w piątek Jeszcze wstawie jakieś zdjęcie nysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 cabriolecik eu z felami od 370z? miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 cabriolecik eu z felami od 370z? miodzio Nie to wersja z hameryki, z felami od 370. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Blotniki mnie zmylily. Cabrio na aktualna pogodę jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Siemano Zaraz po zakupie podzieliłem się wesołą nowiną z chłopakami w dziale "Parę pytań o 350Z" ale warto się przywitać też tutaj. W zeszły piątek do Łodzi z Kołobrzegu przywiozłem piękną czarnulkę, EU, '04 manual, pomarańczowe skóry - to czego szukałem od praktycznie roku a od 3 miesięcy byłem całkowicie bez auta - w końcu się udało wyprawa 21h ale opłacało się. To co napisałem tam: "Sprawdzony przeze mnie wstępnie dzieki temu co sie juz nauczylem z forum oraz również w ASO Nissan Koszalin.Wg serwisantow najlepsza jaka mieli do tej pory, byli pod wrazaniem stanu, silnik miodzio, zawieszenie tez, original lakier na calym bez szpachli, zderzak tyl tylko malowany, przedni chyba też,ciśnienie trzyma jak nalezy i volty, reszta tez fajnie, bez dzwona, wszystko proste pod spodem, brak śladów spawów :)"W najbliższym czasie: Downpipe - jest już u mnie w domu, czeka na wolną chwilę Detailing - Lakier jest niezły ale ma być cukiereczek i lustro także pójdzie polerka z woskiem I chyba na razie tyle, może jakieś detale w hydrografice wewnątrz auta. Ogólnie podoba mi się taki jak jest więc wiele nie będę zmieniał. Pozdrawiam i do zobaczenia na ulicach i zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Szerokości i bezawaryjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Piękna sztuka. Hydrografika słabo wygląda wiem bo przerabialem. Zgłoś się do hotridera to zrobi Ci w prawdziwym carbonie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zależy u kogo się robi i jaka folia... jak zrobią to się pochwale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Męska, szybka decyzja i jest. Nikt Cię nie ubiegł także pozostaje tylko cieszyć się tą czarnulką. Niech daje dużo frajdy. Jakie to downpipe'y będziesz zakładał ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zobaczymy co z tą grafiką, na razie tylko tak o tym pomyślałem ale dzięki za alternatywny kontakt Downpipe taki jak w załączniku, dostępny był od ręki w kraju, do tego emulatory sond lambda of course. Może w przyszłym tygodniu zainstaluję jak czas pozwoli. A co do męskiej decyzji, to rzeczywiście taka była potrzebna aukcje przeglądałem codziennie po kilka razy także 2h po wystawieniu auta (ok 17) już byłem umówiony z gościem na rano następnego dnia nad morzem, 500km od łodzi, także zmiana wszystkich planów, urlop 2 osób i pobudka o 3 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Mam takie downpipy na sprzedaż gdyby był ktoś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopos Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam . Z tej strony Piotr z górnego slaska. Jestem szczesliwym posiadaczem dwoch nissanow 350z jeden czarny 2005 rok 370km drugi niebieski 2006 286km oba wersja zza oceanu. Niestety z drugim mam mega problem i potrzebuje pomocy. Jesli mozecie to zajrzyjcie do dzialu elektryka i diagnostyka samochodowa. Moj post jest swiezy. Nie chce dublowac postow i prosze Was o pomoc za ktora z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Siemano, Miał być detailing to jest, wyszło mega, istne lustro Fele i skóry też już ogarnięte. Pisze już tu bo mój post jest nieco wyżej. Mam nadzieje, że się nikt nie obrazi Pozdro z Łodzi. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez MaBlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Witam Kierowników! Od maja minęło już trochę czasu, dojrzałem więc do rejestracji na forum. Właśnie od maja jestem (dotychczas) szczęśliwym posiadaczem 370Z. Pierwsze 5.000 km za nami, głównie po autostradach w Niemczech. Nie jestem absolutnym fanem marki Nissan, raczej od wielu lat poruszam się w środowisku Toyoty. Kiedyś była MR2 SW20, teraz przyszła pora na marzenie z tamtych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citron Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Mam na imię Przemek a trafiłem do Was ponieważ poszukuję 350-tki trzymającej się kupy. Poprzednio jeździłem E46 325Ci ale obecnie cieszy już nowego właściciela. Liczę na Waszą pomoc J Pozdrawiam serdecznie Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Citron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw19 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dzień dobry, witam wszystkich!Zarejestrowałem się na forum ponieważ na wiosnę planuję zacząć szukać swojej wymarzonej 350Z. Do tego czasu chciałbym poznać dokładnie rynek tych aut, czytać wasze opinie na temat wystawianych na aukcjach egzemplarzy i budować własny zasób wiedzy dotyczący zetki.Wiem, że poszukiwania mogą trwać nawet pół roku, ale nie spieszę się, z doświadczenia wiem już, że lepiej poczekać i dołożyć trochę $$$ ale mieć dobrą bazę do ewentualnych modów czy po prostu bezawaryjnego użytkowania auta.Jeździłem przez dwa lata Audi TT 8N 225 KM z quattro, ostatni rok natomiast przejeździłem Mazdą Mx5 NB 140 KM - także była to zmiana z ciężkiego, podsterownego klocka, z duża ilością trakcji przy startach ze świateł i fajną mocą, na cudownie prowadzący się, napędzany na tylną oś, weekendowy roadster z niewielką moc dający ogrom frajdy z szybkiej jazdy po zakrętach.Teraz chyba potrzebuję czegoś co da mi komfort podróży jak w Audi, będzie miało dobry balans, ale koniecznie z napędem na tył oraz silnikiem o większej ilości cylindrów niż 4 Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cześć wszystkim! Forum przeglądam od kilku miesięcy od kiedy zapadlła decyzja, że kupuje, a raczej ciągne 370tke z USA. Z początku gdy myślalem jeszcze zdroworozsądkowo chcialem kupic fn2, ale szwagier, który ogarnia auta z USA, namówil mnie na 370z. Rocznik 2016, ok 8k km najechane, wyszło mnie dużo taniej i tu przy okazji chciałbym odradzić 370tki za 70k lub mniej, które się pojawiają, lepiej się w to nie pakować. Mnie wyszło ponad 70k, a naprawialem na nowych i używanych częściach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość timothy90 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witam wszystkich, Posiadam 350Z od kilku miesięcy, Pozdrawiam Serdecznie, Tymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witamy kolegę z okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggen Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam forumowiczów , jestem świeżym i szczęśliwym posiadaczem 370z 09r pack2. Na codzień auto śmiga po Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witamy ale nazwe nicka masz saabowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plottmen Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam was, szukam fajnego auta, mam nadzieję, że pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elevator Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam Wszystkich. Tak jak poprzednik ja również szukam autka a konkretnie 350z. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0ma5h Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Cześć i czołem! W weekend nabyłem swoją wymarzoną 370Z! Jestem taki szczęśliwy Auto bardzo zadbane, wersja Touring pak. Sport z USA z 2009r. manual z wydechem ARK, sprężynami Swing Springs i felgami JR 19'. Bardzo mi się podoba Pozdro! TB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi