Strider Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 hehe ale sobie teraz wymysliles a kto Cie niby oswiecil ? Ojciec dyrektor Rydzyk ? We własnej osobie! Jestem doktorem honoris causa na tamtejszej uczelni. No nie wiem czy jakikolwiek facet miałby ochotę kryć innego faceta ^ ^.... ale no problem, zapraszam Łot? Piękny nowy avatar. to tylko zarty kolego Strider hmm no w sumie pewnosci nie ma, ale chyba by nas tak w jajo nie zrobila/il xD wierze Ewce na slowo hehe Ja miałem na myśli, że może Panna, a nie Pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fanlucek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja miałem na myśli, że może Panna, a nie Pani... Dowiem sie przy kawie u Ewy to zaspokoje Twoja ciekawosc a co Tobie sie szwęda po tych myślach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Do mnie proszę zwracać się per Jaśnie Oświecony Kolego Striderze... a nie per Mod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Może ktoś chce sprzedać? Moja jest do sprzedania tu masz link : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/77275-s-nissan-350-z/ Edytowane 2 Lipca 2011 przez utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To i ja się przywitam od właściwie miesiąca posiadacz 350Z, rocznik 2003, wersja europejska, szary metalik z pomarańczową skórą Wcześniej miałem 200SX S14 a potem przez "pomyłkę" BMW 320i E46 coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urs2ula Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam wszystkich Od jakiegoś czasu czytam to forum i dziękuję wszystkim za cenne wskazówki i uwagi dotyczące 350z. Przez jakiś czas myślałam nad Mazdą rx-8, nawet oglądałam jeden egzemplarz (gdyby nie miała całego skorodowanego podwozia wziełabym ją), ale potem zrezygnowałam na rzecz 350z i od tego czasu szukam dla siebie jakiegoś egzemplarza. Z tego co udało mi się wyczytać, jeśli chcę trochę poszaleć to potrzebuję wersję europejską, z mechaniczną szperą, kontrolą trakcji i manualną skrzynią biegów. Najbardziej bym chciała kolor czerwony ale wiem, że na dobry model akurat w tym kolorze mogę czekać wieki. Na razie jestem szczęśliwą posiadaczką Renault Thalii bez ABSu i choć od każdego mężczyzny słyszę "masz to ohydztwo???", to bardzo ją lubię, potrafi być zwinna i dynamiczna, no i ten wielki bagażnik Tak więc jeśli ktoś ma do sprzedania jakiś fajny egzemplarzyk 350-tki, to zapraszam urs2ula@tlen.pl. Przebieg, rocznik i cena do dogadania, nie mam sztywnych wymagań. Pozdrawiam wszystkich, Urszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam wszystkich Od jakiegoś czasu czytam to forum i dziękuję wszystkim za cenne wskazówki i uwagi dotyczące 350z. Przez jakiś czas myślałam nad Mazdą rx-8, nawet oglądałam jeden egzemplarz (gdyby nie miała całego skorodowanego podwozia wziełabym ją), ale potem zrezygnowałam na rzecz 350z i od tego czasu szukam dla siebie jakiegoś egzemplarza. Z tego co udało mi się wyczytać, jeśli chcę trochę poszaleć to potrzebuję wersję europejską, z mechaniczną szperą, kontrolą trakcji i manualną skrzynią biegów. Najbardziej bym chciała kolor czerwony ale wiem, że na dobry model akurat w tym kolorze mogę czekać wieki. Na razie jestem szczęśliwą posiadaczką Renault Thalii bez ABSu i choć od każdego mężczyzny słyszę "masz to ohydztwo???", to bardzo ją lubię, potrafi być zwinna i dynamiczna, no i ten wielki bagażnik Tak więc jeśli ktoś ma do sprzedania jakiś fajny egzemplarzyk 350-tki, to zapraszam urs2ula@tlen.pl. Przebieg, rocznik i cena do dogadania, nie mam sztywnych wymagań. Pozdrawiam wszystkich, Urszula Cześć Ula, jak coś znajdziesz godnego uwagi to daj znać podjedziemy i sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Cześć Ula, jak coś znajdziesz godnego uwagi to daj znać podjedziemy i sprawdzimy Co sprawdzisz na oko bez podnośnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 bez podnośnika, miernika powłoki lakierniczej, bez pomiaru ciśnienia na cylindrach, bez podłączenia się do komputera etc etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 bez podnośnika, miernika powłoki lakierniczej, bez pomiaru ciśnienia na cylindrach, bez podłączenia się do komputera etc etc Skrót myślowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) a ja mam miernik lakieru i kompa nie ruszam się bez nich z domu heheh Edytowane 11 Lipca 2011 przez sirtrojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Skrót myślowy. aaa , jeszcze zbieżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 To i ja się przywitam od właściwie miesiąca posiadacz 350Z, rocznik 2003, wersja europejska, szary metalik z pomarańczową skórą Wcześniej miałem 200SX S14 a potem przez "pomyłkę" BMW 320i E46 coupe Witam nie wiem jak ja to zrobiłem że nie zauważyłem Koszalina Szara tak? Szara chyba też jeździ na ZKO ale wychodzi na to że to inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam nie wiem jak ja to zrobiłem że nie zauważyłem Koszalina Szara tak? Szara chyba też jeździ na ZKO ale wychodzi na to że to inna... dokładnie, szary ZK 80.... Jeździ też szary właśnie ten ZKO i poza jeszcze dwie ZK (jeden z początkiem bodajże 58 a drugi z 6 na początku - dalej nie pamiętam) Kojarzę jeszcze niebieski ZKL i czerwony ZK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 dokładnie, szary ZK 80.... Jeździ też szary właśnie ten ZKO i poza jeszcze dwie ZK (jeden z początkiem bodajże 58 a drugi z 6 na początku - dalej nie pamiętam) Kojarzę jeszcze niebieski ZKL i czerwony ZK. 58... to ja jeżdżę , czerwonego ZK ma znajomy, niebieski chyba ZKL kupie czasu stał w komisie przy forum a co teraz się z nim stało to nie wiem, poza tym jeszcze się kręci na ZKO szare cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 58... to ja jeżdżę , czerwonego ZK ma znajomy, niebieski chyba ZKL kupie czasu stał w komisie przy forum a co teraz się z nim stało to nie wiem, poza tym jeszcze się kręci na ZKO szare cabrio tak, tak cabrio raz widziałem. Z tego co mówili mi w Autogalerii koło Forum to ten niebieski stał w komisie jeszcze w kwietniu ale gość go wycofał - widziałem go bodajże wczoraj i trochę się poganialiśmy slalomem po gnieźnieńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urs2ula Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Cześć Ula, jak coś znajdziesz godnego uwagi to daj znać podjedziemy i sprawdzimy Dzięki Na razie - mam nadzieję - będę sprawdzać autko Mikołaja : ) Ogłoszenie z którego rok temu Mikołaj kupił autko http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C13129014&t=nissan_350_z_najladniejszy Dam znać czy jestem bliżej czy dalej jego posiadania : ) Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam wszystkich! także jestem nowy i chciałem się przywitać. BTW: Szukam nissana 350Z coupe w manualu, najlepiej z Eurpopy i nie trzepaną. Pozdro Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam wszystkich! także jestem nowy i chciałem się przywitać. BTW: Szukam nissana 350Z coupe w manualu, najlepiej z Eurpopy i nie trzepaną. Pozdro Przemo a rocznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Rocznik - najlepszy 1982 Juz wkleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 350z coupe ja tam bym brał sedana sry że się czepiam, taki żart na przywitanie. no i ... Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Rocznik - najlepszy 1982 Juz wkleiłem. rocznik samochodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 350z coupe ja tam bym brał sedana sry że się czepiam, taki żart na przywitanie. no i ... Witam no mógł jeszcze szukać roadstera nie bądź złośliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 no mógł jeszcze szukać roadstera nie bądź złośliwy Czemu nie... ja tam bym roadstera całkowicie nie skreślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość msTUN Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi