Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tu się witamy.

Strider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dolny Śląsk wita forumowiczów, zostałem właścicielem 300 ZX edycja Z32 wymaga nieco pracy ale napewno odwdzięczy się w przyszłości :)

Dolny Śląsk wita forumowiczów, zostałem właścicielem 300 ZX edycja Z32 wymaga nieco pracy ale napewno odwdzięczy się w przyszłości :)

Cześć. Twin turbo czy wolnossak? :) W dzieciństwie uwielbiałem bryłę tego auta, pochwal się koniecznie jakimś zdjęciem!

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem 370z Nismo i puki co jestem zachwycony poza kilkoma mankamentami :)

Mam nadzieje ze banan zostanie na mojej buzi przez cały czas użytkowania tej zabawki   :thumbsup:

Witam wszystkich ;) Jestem z Lublina i po Nowym Roku planuję zakup 350z ;) Mam nadzieję, że szybko stanę się posiadaczem tego auta i razem z Wami na 100 % będę mógł dzielić pasję ;) Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Witajcie. Jestem nowym forumowiczem, który planuje zakup Z-etki i jestem na etapie poszukiwań. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się kupić wymarzony wóz:)

Pozdrawiam

Witam.

Było Evo X, był Focus RS mk2, jest 370z. Pozdrawiam wszystkich.

Jak dla mnie b. ciekawe  auta, możesz coś więcej napisać o swoich doświadczeniach z nimi

Ostatnio zaiteresosował mnie Focus RS  mk3, ale  zapał opadł:

http://www.thedrive.com/sheetmetal/17246/the-cause-of-the-ford-focus-rs-head-gasket-issues-has-been-discovered

Tragedia , Z-etka to mistrz  niezawodności.

Jak dla mnie b. ciekawe  auta, możesz coś więcej napisać o swoich doświadczeniach z nimi

http://www.thedrive.com/sheetmetal/17246/the-cause-of-the-ford-focus-rs-head-gasket-issues-has-been-discovered

Uważaj z Focusem MK3, słyszałem że jest pozew zbiorowy przeciwko Fordowi bo przy przebiegu 30-40kkm urywają się nagminnie wały.

Myślałem również o nowym rs mk3, ale dobrze że dałem sobie na wstrzymanie :) Jeśli masz pytania odnośnie w/w samochodów to chętnie odpowiem (może priv, lub nowy temat bo tutaj chyba nie wypada).

• 3 tygodnie później...

Hej, Karol z tej strony, wczoraj tir rozwalił moją C30 T5, strasznie szkoda mi tego samochodu, szczególnie, że zainwestowałem w niego sporo kasy i był po prostu świetnym autem. Pomału jednak myślę co będzie następne i zastanawia mnie 350z, myślę że koszty utrzymania nie będą aż tak dużo wyższe niż w przypadku T5 ;) W każdym razie witam ;)

• 2 tygodnie później...

Siema biggrin.gif
Mam na imię Michał, mieszkam w Warszawie. Od czterech dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350Z 2004 r. model US, wymienione hamulce na Nismo.

W garażu stoi jeszcze czarny  GSX-R 1000 K5  :devil: 

• Upvote 1

• 2 tygodnie później...

Witam !

Mam na imię Artur , kupiłem Nissana 350z w wersji USA z roku 2007 .

Kolor srebrny ( fuuu ) dla mnie to tragedia , ale wiadomo to nie salon ....taki się trafił

Jest to moja druga Zetka , pierwsza kupiłem w 2007r miałem w wersji EU z roku 2004 .

Musialo minąć 10 lat żebym znowu chciał mieć Nissana ;)

Cel jaki sobie postawiłem to zbudowanie auta do śmigania po ulicy i torze , głównie bokiem ;)

Stylistycznie auto cieszy mimo swojego wieku , niestety moc i moment pozostawiają wiele do życzenia ....hahaha

Mam nadzieje ze dzięki forum będę mógł poprawić swoje auto , a także spotkać się z Wami na torze i posmiagac w miłym towarzystwie .....

Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowy i rozglądam się za 350Z z silnikiem HR (nie cabrio). Jak ktoś zamierza oddać w dobre ręce to proszę wiadomość.

• 1 miesiąc temu...

Witam !

Mam na imię Olivier, jestem posiadaczem Nissana 370Z GT od listopada 2017r. Poprzednim właścicielem autka był prawdopodobnie użytkownik CeglA (czekam jeszcze na potwierdzenie od Coobcia gdyż trochę majstrował trochę przy autku). W aucie zrobiony program, dolot, wydech od Nismo. 

Pozdrawiam całą społeczność nissanklub!

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich!

Nazywam się Patrycja. Już od kilku lat przyglądałam się 350-ce. Jesienią pojechalam do pewnego Pana na jazdę próbną bez pieniędzy i bez zamiaru jej kupna. Początkowo Pan przewiózł mnie na miejscu pasazera a w drodze powrotnej zamieniliśmy się miejscami... Po przejechali kilkuset metrów i pokonaniu paru zakrętów zakochałam się w tym egzemplarzu jeszcze mocniej! I wyobraźcie sobie że... Kupiłam go!!! Jest moim odetchnieniem od codziennych spraw i "lekarstwem " na smutki... Gdy wsiadam do Zetki zapominam o całym świecie. Nie jest to auto "na codzien" lecz na okazje szczególne. Co prawda  na razie świeci seriom... Ale już się szykuje do pierwszych modyfikacji ... parę gadżetów i felgi już zamowione.

Pozdrawiam! 

Edytowane przez Pysia350z
  • Like 1

I wychodzi na to że 350z to babskie auto, miałem kupić TT:P

Tak na poważnie to witam i mam nadzieję że kiedyś się będziemy widzieli na drodze.

Fajnie, im więcej Zetek w Rybniku tym ciekawiej, szkoda że na jesień będę się z moją żegnał. Pozdrowienia :D

To i Ja się przywitam ;) Dawid > okolice Chodzieży WLKP,  zdrowo pokręcony na punkcie youngtimerów, mam kilka sztuka na koncie a ostatnio nabyłem 3 sztuki Nismo 300ZX Z31 w tym "zrobiona" karoseria jak się okazało nie bardzo fachowo i z 3-ech ciężko poskładać jedną sensowną :( Stąd pomysł na wejście w grupę starych wyjadaczy Nysek z nadzieją na pozyskanie jakiejś sensownej karoserii tego modelu :) Pozdrawiam serdecznie

• Like 1