Kucharo Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 to ta za 60k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Nie wiem ile wazy ta felga, ale na zdjęciu wygląda czadowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ta to ten za 67k...masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heny Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Dolny Śląsk wita forumowiczów, zostałem właścicielem 300 ZX edycja Z32 wymaga nieco pracy ale napewno odwdzięczy się w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Dolny Śląsk wita forumowiczów, zostałem właścicielem 300 ZX edycja Z32 wymaga nieco pracy ale napewno odwdzięczy się w przyszłości Cześć. Twin turbo czy wolnossak? W dzieciństwie uwielbiałem bryłę tego auta, pochwal się koniecznie jakimś zdjęciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ta to ten za 67k...masakra... Co z nią było nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas82 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem 370z Nismo i puki co jestem zachwycony poza kilkoma mankamentami Mam nadzieje ze banan zostanie na mojej buzi przez cały czas użytkowania tej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
publos Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam wszystkich Jestem z Lublina i po Nowym Roku planuję zakup 350z Mam nadzieję, że szybko stanę się posiadaczem tego auta i razem z Wami na 100 % będę mógł dzielić pasję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinnB. Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Witajcie. Jestem nowym forumowiczem, który planuje zakup Z-etki i jestem na etapie poszukiwań. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się kupić wymarzony wóz:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomtom77 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam. Było Evo X, był Focus RS mk2, jest 370z. Pozdrawiam wszystkich. Dzięki Coobcio jeszcze raz za info - gość od sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Cześć Panowie, miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam. Było Evo X, był Focus RS mk2, jest 370z. Pozdrawiam wszystkich. Jak dla mnie b. ciekawe auta, możesz coś więcej napisać o swoich doświadczeniach z nimi Ostatnio zaiteresosował mnie Focus RS mk3, ale zapał opadł: http://www.thedrive.com/sheetmetal/17246/the-cause-of-the-ford-focus-rs-head-gasket-issues-has-been-discovered Tragedia , Z-etka to mistrz niezawodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jak dla mnie b. ciekawe auta, możesz coś więcej napisać o swoich doświadczeniach z nimi Ostatnio zaiteresosował mnie Focus RS mk3, ale zapał opadł: http://www.thedrive.com/sheetmetal/17246/the-cause-of-the-ford-focus-rs-head-gasket-issues-has-been-discovered Tragedia , Z-etka to mistrz niezawodności. Uważaj z Focusem MK3, słyszałem że jest pozew zbiorowy przeciwko Fordowi bo przy przebiegu 30-40kkm urywają się nagminnie wały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomtom77 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jak dla mnie b. ciekawe auta, możesz coś więcej napisać o swoich doświadczeniach z nimi Ostatnio zaiteresosował mnie Focus RS mk3, ale zapał opadł: http://www.thedrive.com/sheetmetal/17246/the-cause-of-the-ford-focus-rs-head-gasket-issues-has-been-discovered Tragedia , Z-etka to mistrz niezawodności. Myślałem również o nowym rs mk3, ale dobrze że dałem sobie na wstrzymanie Jeśli masz pytania odnośnie w/w samochodów to chętnie odpowiem (może priv, lub nowy temat bo tutaj chyba nie wypada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarLord1986 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Hej, Karol z tej strony, wczoraj tir rozwalił moją C30 T5, strasznie szkoda mi tego samochodu, szczególnie, że zainwestowałem w niego sporo kasy i był po prostu świetnym autem. Pomału jednak myślę co będzie następne i zastanawia mnie 350z, myślę że koszty utrzymania nie będą aż tak dużo wyższe niż w przypadku T5 W każdym razie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maik Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Siema Mam na imię Michał, mieszkam w Warszawie. Od czterech dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350Z 2004 r. model US, wymienione hamulce na Nismo. W garażu stoi jeszcze czarny GSX-R 1000 K5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszZ33 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam ! Mam na imię Artur , kupiłem Nissana 350z w wersji USA z roku 2007 . Kolor srebrny ( fuuu ) dla mnie to tragedia , ale wiadomo to nie salon ....taki się trafił Jest to moja druga Zetka , pierwsza kupiłem w 2007r miałem w wersji EU z roku 2004 . Musialo minąć 10 lat żebym znowu chciał mieć Nissana Cel jaki sobie postawiłem to zbudowanie auta do śmigania po ulicy i torze , głównie bokiem Stylistycznie auto cieszy mimo swojego wieku , niestety moc i moment pozostawiają wiele do życzenia ....hahaha Mam nadzieje ze dzięki forum będę mógł poprawić swoje auto , a także spotkać się z Wami na torze i posmiagac w miłym towarzystwie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalkr Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowy i rozglądam się za 350Z z silnikiem HR (nie cabrio). Jak ktoś zamierza oddać w dobre ręce to proszę wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mighty Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 witam, jestem posiadaczem Infiniti G37x, a właściwie będę jak przypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaoli7 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam ! Mam na imię Olivier, jestem posiadaczem Nissana 370Z GT od listopada 2017r. Poprzednim właścicielem autka był prawdopodobnie użytkownik CeglA (czekam jeszcze na potwierdzenie od Coobcia gdyż trochę majstrował trochę przy autku). W aucie zrobiony program, dolot, wydech od Nismo. Pozdrawiam całą społeczność nissanklub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damson Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam, jestem Damian, szukam 350z, mam nadzieje że mi pomożecie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysia350z Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Witam wszystkich! Nazywam się Patrycja. Już od kilku lat przyglądałam się 350-ce. Jesienią pojechalam do pewnego Pana na jazdę próbną bez pieniędzy i bez zamiaru jej kupna. Początkowo Pan przewiózł mnie na miejscu pasazera a w drodze powrotnej zamieniliśmy się miejscami... Po przejechali kilkuset metrów i pokonaniu paru zakrętów zakochałam się w tym egzemplarzu jeszcze mocniej! I wyobraźcie sobie że... Kupiłam go!!! Jest moim odetchnieniem od codziennych spraw i "lekarstwem " na smutki... Gdy wsiadam do Zetki zapominam o całym świecie. Nie jest to auto "na codzien" lecz na okazje szczególne. Co prawda na razie świeci seriom... Ale już się szykuje do pierwszych modyfikacji ... parę gadżetów i felgi już zamowione. Pozdrawiam! Edytowane 10 Maja 2018 przez Pysia350z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy102 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 I wychodzi na to że 350z to babskie auto, miałem kupić TT Tak na poważnie to witam i mam nadzieję że kiedyś się będziemy widzieli na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Fajnie, im więcej Zetek w Rybniku tym ciekawiej, szkoda że na jesień będę się z moją żegnał. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zx_Dave Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 To i Ja się przywitam Dawid > okolice Chodzieży WLKP, zdrowo pokręcony na punkcie youngtimerów, mam kilka sztuka na koncie a ostatnio nabyłem 3 sztuki Nismo 300ZX Z31 w tym "zrobiona" karoseria jak się okazało nie bardzo fachowo i z 3-ech ciężko poskładać jedną sensowną Stąd pomysł na wejście w grupę starych wyjadaczy Nysek z nadzieją na pozyskanie jakiejś sensownej karoserii tego modelu Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi