Tomek.85 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 W lato jeżdżę przód 265/35R19 tył 295/30R19 a w zimę na 18 w fabrycznym rozmiarze. Różnicy w komforcie nie ma. Różnica w trakcji 0-100 ogromna.Różnica w przyspieszaniu, trudno powiedzieć, na pewno więcej zależy od trafionej zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 na tych dziewiętnastkach będzie wam auto jeżdziło wolniej niż s13 ca18 det 170hp choć i tak są problemy na 18stkach no chyba że do lansu i dla laików 350z to lataweic )bo wzglda jak porche=co jeżdzi kurw.a nie wiem jak szybko i kazdy mysli ze to zapierdziela tak jak wyglada To niezupełnie tak, ja celowo przesiadłem się na 19 zeby zwiększyć szerokość opony, jeśli waga felgi jest ok to strat z uwagi na rozmiar nie ma aż tak duzych, a zysk w moim przypadku na lepszej trakcji jest spory. Minusem, jest pływanie auta w koleinach na polskich autostradach Co do Porsche to nie bardzo rozumiem porównanie bo objechałem już dwie sztuki, w tym jedną nową 911 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mike kiedy jakas wodke robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mike kiedy jakas wodke robimy Zadzwonie to sie ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zestaw brembo (zaciski ,tarcze) pasuje plug&play do wersji z hameryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pasują heble pnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pasują heble pnp I nie przeszkadza ,że w brembo tarcza jest większa? Jak z jarzmami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) no jarzma masz inne w brembo, zreszta tarcza nie jest jakos mega wieksza, bo tylko o 20mm jakoś Edytowane 20 Stycznia 2013 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Heble miałem na myśli cały set: Tarcze, klocki, jarzma, zaciski, natomiast przewody stare pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 no jarzma masz inne w brembo, zreszta tarcza nie jest jakos mega wieksza, bo tylko o 20mm jakoś 28mm, przy normalnej jeździe różnicę trudno zobaczyć, dopiero przy upalaniu czuć różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Co do felg to mam na sprzedaż moje Felgi Rays Nismo Limited Edition, jak ktoś nie zna firmy Rays to podpowiem że jedna z najlepszych jeśli nie najlepsza firma produkująca felgi. Felga jest kuta więc bardzo lekka i wytrzymała, szerokość przód 9 tył 10 cali. Felga ma idealne odsadzenie do 350Z bo jest zdjęta z mojej 350Z Nismo Limited Edition W razie pytań zapraszan na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kolega ma 19" z oponami (używane ale ok) i dystansami. Można zdekompletować. Felgi w idealnym stanie, firma Lanzon (nie jest to chińska podróba). Jeździły z miesiąc na jego G35C. G sprzedał, felgi zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 nie wiem czy mnie popieracie , ale proponuje stworzyć tutaj dział `sprzedam /kupie czesci do Z`, bo główny wątek mało kto przeglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Popieram w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) też tam mam coś do sprzedania , dlatego przydał by się faktycznie taki dział Edytowane 22 Stycznia 2013 przez tomi79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tomek.85 ile za te koła? może być na pw jak tu nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Całe koła 4 tyś, same felgi 2,5tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pamiętam ,że kiedyś jakiś miły użytkownik Zetki sprzedawał wydech japspeed'a (używany/nowy?) .Pamiętacie kto to? Jeszcze to aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 chyba nie aktualne....zetke juz sprzedal i wydech tez z tego co pamietam...był z tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 chyba nie aktualne....zetke juz sprzedal i wydech tez z tego co pamietam...był z tarnowa Dzięki rider dobra to narazie zostanę przy starej koncpecji Wysyłaj mi tą dokładkę do Łomianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Japspeeda masz przeciez na allegro do kupienia cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Niechcę zakładać nowego tematu więc tutaj zapytam. Jak założe do wersji US zegary z EU, Panel Climatronicka z EU oraz zegary cisnienia oleju itd EU. Bedzię wszystko dobrze działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Czy maska i zderzak polifotowy bedzie pasowac do przedlifotywch lamp i blotnikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi