Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spotkania na drodze:)

^^ehhh^^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.11.2011 o 21:07, pavelsti napisał:

założyłem skórę na przód maski to mnie ktoś w końcu rozpozna ale w najblizszym czasie sciągnę bo jednak za bardzo się rzuca to w oczy, a jutro wplacam kase na naklejke i nakleje na tylniej szybie pod swiatlem stopu :)

ale w tamtym roku widzialem Synkro pod Makro jeszcze przed montazem nowych swiateł :P

:) Czyli jednak się da! Miło słyszeć, wiem kiedy to było bo w zeszłym roku byłem w makro tylko raz :D

BTW - na australijskiej stronie nissana widziałem osłonę na przód z przezroczystego plastiku (w PL na zdjęciach jest czarna, nie wiem czy oferują też przezroczystą). Alternatywa dla skóry.

W dniu 8.11.2011 o 18:43, lidia19 napisał:

Oj panowie, panowie to wy chyba jeździcie po innym Krakowie…:-) Bo ja często spotykam QQ w Krakowie z naklejkami. Pozdrawiam gorąco :-)

Po części masz racje :) ja jestem albo w centrum albo na obrzeżach Krakowa :)

wczoraj stare z nowym równo sobie stały...

"przystawiłem" się do jakiegoś QQ w tych samych barwach - można nawet podywagować, która wersja ładniejsza :)

-

spotkanie1.jpg

-

spotkanie2.jpg

-

.

W dniu 16.11.2011 o 14:56, kajot04 napisał:

wczoraj stare z nowym równo sobie stały...

"przystawiłem" się do jakiegoś QQ w tych samych barwach - można nawet podywagować, która wersja ładniejsza :)

-

spotkanie1.jpg

-

spotkanie2.jpg

-

.

Mam ten sam kolor ."Stary jak mój wyglada bardziej dostojnie,"Nowy" jest bardziej zadziorny.

Ale niestety za 2 lata pojawi się nowy model i oba będą stare!

W dniu 16.11.2011 o 17:07, JACEK1952 napisał:

Mam ten sam kolor ."Stary jak mój wyglada bardziej dostojnie,"Nowy" jest bardziej zadziorny.

Ale niestety za 2 lata pojawi się nowy model i oba będą stare!

Nie mogłeś tego lepiej ująć ;):)