^^ehhh^^ Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Co do watku to masz racje, a co do znaczka nie. To klubowicze decyduja jaki chcą miec znak rozpoznawczy a nie administrator forum. Pozdrawiam ja ze swojej strony uwazam, ze znaczek klubowy jest i jest OK wiele Osób ma i sobie chwali - jakby nie patrzec to forum nissanklub nie QQ - choć może fajnie by bylo faktycznie jakby podforum QQ mialo swój znak rozpoznawczy p.s. zaloz nowy watek jesli chcesz kontyunuowac dyskusje o znaczkach - ten watek chcialbym aby byl juz wolny od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Długo jestem na forum A3 club net. , ogólnie marka Audi ale kluby istnieja równiez oddzielnie ze względu na zwykły podział tz. A3 , A4 , Q7 itd. , nic wiec dziwnego ze sympatycy Qashqaia chca miec swoje logo klubowe , ja osobiscie jestem sympatykiem Qq ale co do innych modeli Nissana jakoś nie mam ciagotek i pewnie nic w tym złego Mysle ze dyskusja i próba stworzenia oddzielnego logo dzieki któremy bedziemy wspólnie rozpoznawalni na drodze , jest jak najbardziej na miejscu i na pewno nie przyniesie szkody ogólnemu forum Nissana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Proponuję zielony listek. Ja w takim razie wnoszę o stworzenie oddzielnego znaczka dla użytkowników X-trail'a 2.0 dCi w kolorze białym. Podobno 60% Polaków ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudia19 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja również popieram pomysł z naklejkami klubowymi, jak dla mnie jest to bardzo fajny pomysł osobiście uważam że najlepsze były by naklejkami z napisem Nissanklub.pl bez zbędnych komplikacji przecież każdy widzi czym jeżdzi Fajnie by było jak by udało się nam to zrealizować, a nie skoczyć tylko na słowach. Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Słusznie, słusznie... Trzeba tylko reaktywować stare naklejki. no to jak już tyle jest głosów "za" to może poprosimy żeby zrobić ankietę o tej naklejce i może być też o ramce 3D (choć osobiście jestem bardziej za samą naklejką) i w końcu będę wiedział czy jak jedzie Qashqai i w środku piękna kobieta a na szybie naklejka to, że to "Lidia19" albo że mnie nie weźmie czyjaś żona za buraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 lidia19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wracając do głównego wątku tematu pozdrawiam czarnego QQ widzianego w niedziele na odcinku pieknej nowej drodze między Gorzowem Wlk. a Szczecinem. . Znak szczególny rowery zamontowane z tyłu na haku/klapie bagażnika i jak dobrze pamiętam na jeleniogórskich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Wracając do głównego wątku tematu pozdrawiam czarnego QQ widzianego w niedziele na odcinku pieknej nowej drodze między Gorzowem Wlk. a Szczecinem. . Znak szczególny rowery zamontowane z tyłu na haku/klapie bagażnika i jak dobrze pamiętam na jeleniogórskich blachach. A ja jechałem w sobotę S3 - też czarny z nakładkami - i nikt mnie nie widział ? ? ? ? Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Jaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) A ja jechałem w sobotę S3 - też czarny z nakładkami - i nikt mnie nie widział ? ? ? ? Było ciemno. Widziałem same nakładki Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Słusznie, słusznie... Trzeba tylko reaktywować stare naklejki. Po okresie urlopowym powinna ruszyć dystrybucja naklejek... i nie tylko. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW do Piotrusia Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK73 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A ja na wakacjach i na 10 aut pod pensjonatem w Chorwacji stoja trzy Kaski z PL az milo popatrzec ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 trzy Kaski z PL az milo popatrzec ;-) No to już spota powinieneś zorganizować i ładną fotkę do wglądu nam zapodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) A ja dziś widziałem na wyjeździe z Krakowa 2 ładne Qashqai'e (kolor: czarny/śliwkowy) jadące w stronę Bytomia/Katowic na 94 i oba na rejestracji GD może to ktoś z forumowiczów Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez pavelsti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A ja dziś widziałem na wyjdzie z Krakowa 2 ładne Qashqai'e (kolor: czarny/śliwkowy) jadące w stronę Bytomia/Katowic na 94 i oba na rejestracji GD może to ktoś z forumowiczów No właśnie - też będąc nad morzem widziałem parkowane i kręcące się przez dwa tygodnie 3 - QQ z rejestracją SK , SJ oraz z innymi numerami. Ale bez naklejek ( ale już niedługo ) trudno zgadnąć czy właściciele są na forum. Jednym słowem naklejki są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Chętnych w temacie naklejek klubowych zapraszam tutaj http://forum.nissank...ew__getlastpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No to dzisiaj na pewno zaliczyłem klubowe spotkanie na drodze, tylko nie wiem z kim Sochaczew, dwa QQ+2 tekna kolor tytan a kolegi/koleżanki nawet oznakowany klubową naklejką ! Aż mi się wstyd zrobiło, że ja nie mam. Niestety nie mogę przełamać niechęci do nalepek na samochodzie Tak czy inaczej pozdrawiam brata bliźniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Widziałem jechałeś za mną, dzięki za pozdro i również pozdrawiam rozstaliśmy się na rondzie. Ja prosto Ty w prawo. Do następnego razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudia19 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Mi w piątek udało się zaliczyć spotkanie klubowe na drodze tylko nie wiem, z kim Ja wracałam z Zakopanego a miły kolega właśnie jechał QQ do niego (QQ miał tablice SBI, kolor QQ to NightShade) Aż się wzruszyłam, gdy kolega mi pomachał i szczerze się uśmiechnął · Pozdrawiam gorąco i oby więcej takich spotkań na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 a po 3mieście nikogo z klubową nalepką to chyba jakaś pustynia, bo jestem też na Toyota Klub Polska i też z 3miastem słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 a po 3mieście nikogo z klubową nalepką to chyba jakaś pustynia, bo jestem też na Toyota Klub Polska i też z 3miastem słabo Nie wiem, czy to Ciebie choć trochę pocieszy... Ja tam czasem śmignę Grunwaldzką... /looknij na PW/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Nie wiem, czy to Ciebie choć trochę pocieszy... Ja tam czasem śmignę Grunwaldzką... /looknij na PW/ ooo, wreszcie znajome rewiry PS U've got mail Else Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja widuje dużo QQ i w Krakowie i w woj podkarpackim(z ukrycia bo innym autem wtedy jestem), ale nikt nie miał naklejki z forum aż sam dziś zamówię bo podobno jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Fakt, w krk trudno zauważyć klubową naklejkę. Sam jej nie posiadam bo niestety ale wg mnie źle wygląda na aucie. Pozostaje rozpoznawać po fotkach auta zamieszczonych na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Pozostaje rozpoznawać po fotkach auta zamieszczonych na forum Tak, nalezy zrobic sobie album i przegladać podczas jazdy, a zdjęcia podpisać nickami z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Fakt, w krk trudno zauważyć klubową naklejkę. Sam jej nie posiadam bo niestety ale wg mnie źle wygląda na aucie. Pozostaje rozpoznawać po fotkach auta zamieszczonych na forum założyłem skórę na przód maski to mnie ktoś w końcu rozpozna ale w najblizszym czasie sciągnę bo jednak za bardzo się rzuca to w oczy, a jutro wplacam kase na naklejke i nakleje na tylniej szybie pod swiatlem stopu ale w tamtym roku widzialem Synkro pod Makro jeszcze przed montazem nowych swiateł Edytowane 6 Listopada 2011 przez pavelsti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi