tomoakatomi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 hellaflush=retarded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Może się komuś przyda " demontaż radia" https://www.youtube....&mode=transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie pogardził bym w swojej Zetce taką mocą na tor: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 a ja mam plany wrzucić taka lotkę co wy na to wiocha? czy fun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 taka jak na filmie wyżej ? jeśli tak to moim zdaniem do ulicznego auta duża przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 O gusta sie podobni nie dyskutuje ale jak dla mnie to tatalna seria polifotowa bez zadnej lotki z tyl na klapie wyglada najlepiej. Do tego felga z duuuuuzym rantem i to auto miazdzy suty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 te nismo jest zniszczone przez kataklizm ostatni w stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 - ten ma 1700 kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Sprzedaje-jadro-zeby-kupic-Nissana,wid,16210066,wiadomosc.html a co ty zrobisz by kupić wymarzone auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 tez bym tak zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 a ze tak dodam do starego linka na tej stronie z bmw szalejacym po miesscie. jakby ktos nie wiedzial to : kierowca w tym roku zginal w swoim samochodzie. jednakze nie jako kierowca a jako pasazer,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Polowa Ceny tej co w Polsce za 370Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 tak samo jest z evo/sti i wszystkimi innymi japończykami wiąże się to z niższymi podatkami oraz czasami słabiej wyposażonymi autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nismo piękne tylko minus za ledowe lampy:D Ja na szczęście się ich pozbyłem i mam przedliftówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nismo piękne tylko minus za ledowe lampy:D Ja na szczęście się ich pozbyłem i mam przedliftówki a co z ledami nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie podobają mi się Zwykłe mi o wiele bardziej podchodzą W serii niestety były ledy ale już dawno wymienione są na zwykłe lampeczki Kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 heh dokładnie kwestia gustu.. ja zrobiłem odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 http://www.forcegt.com/car-customization/conversion-nissan-350z-to-porsche-panamera-convertible/ jak bylo to sry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 film mojego kumpla: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ta zeta nie pochodzi czasami z bielsko-białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie, dolny śląsk. bardzo blisko świdnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ale czy nie kupil jej w bielsko-białej? bo jest bardzo podobna do takiej jednej co ogladalem...byla cala malowana , bardzo nieudolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi