Gość Spriter Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dzień dobry.Mam pytanie dotyczące czujnika abs konkretnie lewego.Dziś dowiedziałem się że na skupie złomu maja taki tylko z tego co widziałem była to primera sprzed face liftingu wydaje mi sie że p11 silnik 2.0. Ja posiadam p11.144 czyli młodszy i pytanie czy będzie pasował?Z gory dziekuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spriter Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kurcze okazało się że to P10, w takim razie pewnie ciężko żeby pasował? Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasza Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam. Ja szukam czujnika ABS do P10 1,6 16V invitation ( prawy tył ), czy możesz zapytać na tym złomowisku czy taki ma , lub podać namiary na ten skup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cawallo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Czujniki kupujcie z całymi zwrotnicami, ponieważ istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo uszkodzenia go przy demontażu! Najlepiej jednak kupić nowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.