Gość mirekg9 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Student jakoś siedzi cicho, pewnie się załamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość severyn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam ponownie Cicho siedzę bo walczę sesja mi się zbliża... Troszeczkę się zdołowałem, no ale postanowiełem autko zostawić. Na chwilę obecną nie odstawiałem go nigdzie, nie mam nawet czasu o tym pomyśleć. Cieszy mnie to że jezdzi, chociaż jakość tej jazdy to pewnie domyślacie się jaka jest. Co do syfu w aucie i drobnych felerów (jak np. to światłeko), to narazie je odpuszczę. Szykuję kasę na rozrząd, to dla mnie priorytet. Jak tylko odstawię do jakiegoś mechanika dobrego to wszystko opowiem co i jak. Dziękuję za wszystkie sugestie, są naprawdę cenne dla takiego laika jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi