vulture30 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Procedura odpowietrzania. Ja jak wymieniałem termostat to liczyłem, ze układ sie sam odpwietrzy. Niestety silnik zaczął sie grzać, wieć musiałem ta procedure jednak wykonać Ach to lenistwo Nissan_Almera n15 - ODPOWIETRZANIE.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario1987 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzięki. jak kupie płyn to odrazu to zrobie. a czy mozesz mi jeszcze powiedzieć na co jest korek spustowy? () i czy nie lubi się ukręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Czasami sie zdarza ze sa przegnite. Ja spuszczalem przez weza. Ale najpierw zobacz jak u Ciebie ta sruba wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi