VQPower Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja sie tam przyzwyczailem do skory. w kazdym razie nie nazekam Masz nowsze auto to i jakość skóry pewnie dużo lepsza, a moja niedość że wiekowa to jeszcze czarna, jak postoi na słońcu w upał to niema szans żeby od razu jechać jednym slowem jak siadasz to masz jajecznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja sie tam przyzwyczailem do skory. w kazdym razie nie nazekam Masz nowsze auto to i jakość skóry pewnie dużo lepsza, a moja niedość że wiekowa to jeszcze czarna, jak postoi na słońcu w upał to niema szans żeby od razu jechać jednym slowem jak siadasz to masz jajecznice na kiełbasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 hehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 elcoruso powiem Ci że wolałbym mieć bez skóry, teraz jak mam skóre, latem sie bardzo nagrzewa, zimą zimna a i sex nie wygodnie bo ślisko, tyle że łatwo czyścić :wink: No i ten ostatni argument jest bardzo przkonywujący (z tym, ze ślisko) :wink: No jutro maja do mnie zadzwonić, wszystko zależy od ich ugodowości bo zamierzam powiedzieć im tak: dajee Wam tyle ile chcecie bez targowania sie, ale z drugiej strony Wy dajecie mi tyle ile ja chce, jak na to pójda to przechodzimy do następnego etapu negocjacji :twisted: Dam jurtro wieczorem znać co i jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 no jakbys sie tak dogadal to ladny bys mial skok.z tych osmiu sek do niskich 7 i niska/srednia pietnastka na 400m. no i do chodzi komfort jazdy 8) No kurde raczej narazie nie! Gdzieś wycztałem, ze Maxi 3.0 w automacie standardowo ma do setki 9,6 Ale głownie zależy mi na tym komforcie, poza tym wystawiają mi fakture VAT i mógłbym odliczyć 60% vaty, zawsze to prawie 4 koła taniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 wlasnie to jest lipa z tymi danymi. to wyglada tak: w usa jest maxima taka jak moja od 0 do 60mph 6.6sek dla manuala i 7.4 automat, nastepnie w usa infiniti I30 w polsce jako maxima od 0 do 60 9.6 sek to samo ma sie do infiniti Q30. jakim cudem?? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Gdzieś wycztałem, ze Maxi 3.0 w automacie standardowo ma do setki 9,6 No i tyle miałem jak miałem automat (mierzone G-tech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 tylko ze ty masz silnik VG a tu mowa o VQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 tylko ze ty masz silnik VG a tu mowa o VQ Rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ale z tego co wyczytalem to masz 160 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 VQ30 ma 193KM tak samo w USA jak i w Europie. Może ktoś kto ma QX 3.0 powie jak to to jeździ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 QX 3.0 to to samo co infiniti Q30. popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Dzisiaj sądny dzień nad Maxima, trzymajcie kciuki! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Dzisiaj sądny dzień nad Maxima, trzymajcie kciuki! :wink: nie daj d*py przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ale z tego co wyczytalem to masz 160 koni Jeżeli mówisz o moim to ma 125 KW czyli 170 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 nie daj d*py przypadkiem Nie było dzisiaj właściciela Temat pozostaje na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ale z tego co wyczytalem to masz 160 koni Jeżeli mówisz o moim to ma 125 KW czyli 170 KM o sorki 170 :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość easy_rider Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja mam maximke z 1996r ze skora, 2poduchy, spojler na bagazniku, halogeny, kola 15 i dziwne zlote emblematy tzn. napisy maxima, nissan i na felgach. co to jest za wer maximy bo jakos nie moge dopasowac do tych co Wy wypisujecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja mam maximke z 1996r ze skora, 2poduchy, spojler na bagazniku, halogeny, kola 15 i dziwne zlote emblematy tzn. napisy maxima, nissan i na felgach. co to jest za wer maximy bo jakos nie moge dopasowac do tych co Wy wypisujecie ?? SE z pakietem GOLD; czyli zlote napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi