Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK - DYSKUSJA NA RÓŻNE TEMATY

DINO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I odoje w drzwiach nie pomogą jak zderzakiem po nich ktoś posmyra.Wiem,Maniek wiem...malkontenci jesteśmy :D

za ten patent trzeba dopłacić ekstra 200 PLN - trochę słono, jak za kilka kawałków plastiku - i rzeczywiście działają tylko wtedy, gdy to my otwieramy drzwi. Gdy w nasze zamknięte drzwi przywali jakiś sfrustrowany właściciel parkującego obok szrotu, na nic się nie zdadzą

<p>

Cytat
<br />

za ten patent trzeba dopłacić ekstra 200 PLN - trochę słono, jak za kilka kawałków plastiku - i rzeczywiście działają tylko wtedy, gdy to my otwieramy drzwi. Gdy w nasze zamknięte drzwi przywali jakiś sfrustrowany właściciel parkującego obok szrotu, na nic się nie zdadzą<br />

Ale musisz przyznć,sprytny gadżet.

Jacek,własnie się o tym przekonałem

Także tego... Note pocałował się z dzikiem, tzn. uszkodzone tylko boczne drzwi na dole i próg i do tego rysy.

Moja żona chyba załapała coś z mojego jeżdżenia, bo wspaniałym manewrem uniknęła czołówki z całym stadem. Aha żeby nie było łatwo zrobiła to, na niecałe 48h przed porodem, wspaniała dziewczyna!

Aha najlepsze,że mamy kupca na Note i teraz musimy mu powiedzieć, że wartość auta troche spadła :D

Instynkt zadziałał?a może wrodzone zdolności :D

Z taką ośką miejsce byś sobie szybko zrobił :D

Panowie a ja troche z innej beczki, może ktoś ma doświadczenie. Chodzi mi o kierowców BMW i syndrom wyprzedzania nie ważne jak i gdzie ale aby wyprzedzić. Czy jak sie wsiada do wyżej wymienionego auta to kirowcy mózg sie przeprogramowuje? Bo coraz bardziej mnie wkurzają..... .

Będziesz Miał Wydatek,,,bo,,,,Będziesz Miał Wypadek.Barany Muuuuszą Wyprzedzać!!!Bo Mają Wiochę w genach

W dniu 14.11.2012 o 13:44, ulek napisał:

Panowie a ja troche z innej beczki, może ktoś ma doświadczenie. Chodzi mi o kierowców BMW i syndrom wyprzedzania nie ważne jak i gdzie ale aby wyprzedzić. Czy jak sie wsiada do wyżej wymienionego auta to kirowcy mózg sie przeprogramowuje? Bo coraz bardziej mnie wkurzają..... .

Ulek dojrzewa :D

Jeszcze trochę i bedzie łaciną kuchenną przez otwarte okno dawać :D

Jak na razie tylko na CB sie wyżalam jak jakis k..... próbuje swoich sił w swej super furze.

post-29501-0-82923600-1352916796_thumb.jpg

Edytowane przez ulek

O matko!Trzeba jej poradzić ,że aby hamować silnikiem trzeba jechać tyłem :D

W dniu 14.11.2012 o 14:51, manix napisał:

Będziesz Miał Wydatek,,,bo,,,,Będziesz Miał Wypadek.Barany Muuuuszą Wyprzedzać!!!Bo Mają Wiochę w genach

I to jest święta prawda. Mam identyczne zdanie. Kupuje taki często BMW z demobilu a szapnuje jakby miał super furę.

Edytowane przez Czeslaw4

W dniu 14.11.2012 o 13:44, ulek napisał:

Czy jak sie wsiada do wyżej wymienionego auta to kirowcy mózg sie przeprogramowuje? Bo coraz bardziej mnie wkurzają..... .

jaki mózg?

Przypuszczam, że 90% dyskutujących po przejażdżce np m3 e46, ze szczęścia i pyerdolnięcia adrenaliny zrobiłoby ślady hamowania w majtach :)