Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 zapewne - w Indiach z ramą od roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 dobrze, że nie pękła... , mam nadzieję, że w moim Note rama jest prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Bez ramki w Polsce puszczają ,bo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 I zaczeło się obrona daciiiiiiiii DARA na forum nissana, to jest fura dla ru..na, teściowa trafia do fury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) żeby było mniej śmiesznie - teściowa w zasadzie nie chodzi samodzielnie. Więc,żeby ją zaholować na kanapę, mam sporo pracy. Na szczęście tylne drzwi są na tyle duże, a auto dość wysokie,że jest to wykonalne.W zwykłej osobówce jest o wiele trudniej. Duży bagażnik też się przydaje, bo bez problemu mieści złożony dorosły wózek inwalidzki. Gdybym przewidział wcześniej, to zaopatrzyłbym się w coś takiego jak poniżej - można by ją po prostu wtaczać po rampie i mocować odciągami jak lekko bitą brykę z Reichu - ewentualnie tyłem do kierunku jazdy z uwagi na komary Edytowane 8 Listopada 2012 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 żeby było mniej śmiesznie - teściowa w zasadzie nie chodzi samodzielnie. Więc,żeby ją zaholować na kanapę, mam sporo pracy. Na szczęście tylne drzwi są na tyle duże, a auto dość wysokie,że jest to wykonalne.W zwykłej osobówce to o wiele trudniejsze. Duży bagażnik też się przydaje, bo bez problemu mieści złożony dorosły wózek inwalidzki Przepraszam DAR nie wiedziałem o takiej sytuacji zdrowotnej teściowej, sorki wybacz myślałem że to żart. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 nie widzę żadnego problemu - zachowuję zdrowy dystans do jej problemów zdrowotnych - vide wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Niestety double-caby ze względu na swoją konstrukcję są mega niewygodne z tyłu. Płaskie, niskie i krótkie ławki. Żałowałbyś DD pewnie 100 razy wygodniejszy z tyłu. Mamy navare w tej najdroższej wersji do ciorania w firmie i zawsze jest dyskusja połączona z k*rwowaniem, kto ma jechać z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 a to jest ? - bo gubię się w odmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) jak się nie mylę long cab EDIT: sprawdziłem tak long cab, choć wiki podaje jeszcze kilka innych nazw (głównie z usa) pojedyncza (tzw. single cab lub standard cab), dwudrzwiowa, dwu- lub trzyosobowa; powiększona (tzw. extra cab, king cab lub super cab), czasem z półdrzwiami uchylanymi "pod wiatr", z ławeczką dla jednej lub dwóch dodatkowych osób; podwójna (tzw. double cab lub crew cab), czterodrzwiowa, pięcio- lub sześcioosobowa. Edytowane 8 Listopada 2012 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) jest jeszcze coś co nazywa się king cab - czyli coś w stylu półtora kabiny - czyli dwa pełnowymiarowe fotele plus ławka za nimi zamiast kanapy Edytowane 8 Listopada 2012 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 yeah, w edycji mojego poprzedniego posta są te nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A tak na marginesie,to i dauster i note mają ramy Pomocnicze,ale zawsze nie mówiąc o ramkach na numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) to dobrze czy źle - bo nie wiem, czy mam się cieszyć czy martwić? - a tak bardziej serio - pełną, tradycyjną ramę ma dziś już niewiele aut i tą to pojazdy typowo użytkowe - np LR Defender - jeździłem firmowym (wersja SW 110) przez 4 lata.Zero wygód i komfortu. Fantastyczny (choć mało poręczny z uwagi na pokaźne rozmiary) w terenie. Na szosie strach się było rozpędzać powyżej setki. Zresztą wyciągał niewiele więcej. Edytowane 8 Listopada 2012 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 sztywna ramę, to mają prawdziwe terenówki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dar. Pracujesz (cowałeś) w energetyce? Tam mają Defendery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 energetycy przesiedli się na hiluxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 a nie... to u mnie jeżdżą różnie...ale Navarami chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Niestety double-caby ze względu na swoją konstrukcję są mega niewygodne z tyłu. Płaskie, niskie i krótkie ławki. Żałowałbyś DD pewnie 100 razy wygodniejszy z tyłu. przeciez z tyłu i tak jeździłaby tesciowa,więc dlaczego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) mała fotozagadka - ktoś poznaje tego faceta? Edytowane 9 Listopada 2012 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Taaaak. Mark Weber . Red Bull Racing F1 Team. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 niestety nie ukończył ostatniego grand prix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Weber. Ulubieniec Vettela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Widziałem dzisiaj w salonie forda świetny patent na odbojniki na drzwi(focus).Otwierasz drzwi(przód i tył)a samoczynnie się wysuwają na krawędzie i chronią na parkingach i twój i czyjś pojazd przed obiciem.Sprzedawca mówi że to nowość opatentowana tylko przez forda Szkoda bo pomysł przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Marne pocieszenie że to Ty komuś nie obijesz lakieru skoro to ten obok obije Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi