JACKO29 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 I odoje w drzwiach nie pomogą jak zderzakiem po nich ktoś posmyra.Wiem,Maniek wiem...malkontenci jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 za ten patent trzeba dopłacić ekstra 200 PLN - trochę słono, jak za kilka kawałków plastiku - i rzeczywiście działają tylko wtedy, gdy to my otwieramy drzwi. Gdy w nasze zamknięte drzwi przywali jakiś sfrustrowany właściciel parkującego obok szrotu, na nic się nie zdadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 <p> <br />za ten patent trzeba dopłacić ekstra 200 PLN - trochę słono, jak za kilka kawałków plastiku - i rzeczywiście działają tylko wtedy, gdy to my otwieramy drzwi. Gdy w nasze zamknięte drzwi przywali jakiś sfrustrowany właściciel parkującego obok szrotu, na nic się nie zdadzą<br /> Ale musisz przyznć,sprytny gadżet.Jacek,własnie się o tym przekonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Także tego... Note pocałował się z dzikiem, tzn. uszkodzone tylko boczne drzwi na dole i próg i do tego rysy. Moja żona chyba załapała coś z mojego jeżdżenia, bo wspaniałym manewrem uniknęła czołówki z całym stadem. Aha żeby nie było łatwo zrobiła to, na niecałe 48h przed porodem, wspaniała dziewczyna! Aha najlepsze,że mamy kupca na Note i teraz musimy mu powiedzieć, że wartość auta troche spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Instynkt zadziałał?a może wrodzone zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Pisz co z dzikiem? Dziczyzna teraz w cenie jest To dorzuć tego dzika w pakiecie z samochodem i wyjdzie na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No my tu na forum mamy nadzieję, że nowego Note kupujesz, a nie jakieś inne auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pojeździmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) eee przednia oska nie zmieści się u mnie w uliczki osiedlowe Edytowane 12 Listopada 2012 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Z taką ośką miejsce byś sobie szybko zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ciekawe czy ma wspomaganie kierownicy??? taki kwadrat przetoczyć na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Panowie a ja troche z innej beczki, może ktoś ma doświadczenie. Chodzi mi o kierowców BMW i syndrom wyprzedzania nie ważne jak i gdzie ale aby wyprzedzić. Czy jak sie wsiada do wyżej wymienionego auta to kirowcy mózg sie przeprogramowuje? Bo coraz bardziej mnie wkurzają..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Po prostu dostosowują się do wymogów marki - BMW czyli Banditen Motor Wagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Będziesz Miał Wydatek,,,bo,,,,Będziesz Miał Wypadek.Barany Muuuuszą Wyprzedzać!!!Bo Mają Wiochę w genach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Panowie a ja troche z innej beczki, może ktoś ma doświadczenie. Chodzi mi o kierowców BMW i syndrom wyprzedzania nie ważne jak i gdzie ale aby wyprzedzić. Czy jak sie wsiada do wyżej wymienionego auta to kirowcy mózg sie przeprogramowuje? Bo coraz bardziej mnie wkurzają..... . Ulek dojrzewa Jeszcze trochę i bedzie łaciną kuchenną przez otwarte okno dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Jak na razie tylko na CB sie wyżalam jak jakis k..... próbuje swoich sił w swej super furze. Edytowane 14 Listopada 2012 przez ulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 O matko!Trzeba jej poradzić ,że aby hamować silnikiem trzeba jechać tyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kiedyś widziałem na jakiejś fotce cieniasa z łańcuchami założonymi na tylne koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dobrze że nie na dwa lewe na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Będziesz Miał Wydatek,,,bo,,,,Będziesz Miał Wypadek.Barany Muuuuszą Wyprzedzać!!!Bo Mają Wiochę w genach I to jest święta prawda. Mam identyczne zdanie. Kupuje taki często BMW z demobilu a szapnuje jakby miał super furę. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Czeslaw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czy jak sie wsiada do wyżej wymienionego auta to kirowcy mózg sie przeprogramowuje? Bo coraz bardziej mnie wkurzają..... . jaki mózg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 ale fajnie :turned: :jump: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Przypuszczam, że 90% dyskutujących po przejażdżce np m3 e46, ze szczęścia i pyerdolnięcia adrenaliny zrobiłoby ślady hamowania w majtach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi