Edek01 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ja jak bym nalał olej za 500 zł to i tak zrobił bym płukankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Ja jak bym nalał olej za 500 zł to i tak zrobił bym płukankę To do tej pory co wlewałeś - słonecznikowy ?? Takich jaj to jeszcze nie czytałem ... w Almerce lałem od kiedy pamiętam Magnateca, systematycznie co ok. 10 tys i silniczek hulał jak zegarek szwajcarski Ja rozumiem, że jak ktoś wcześniej jeździł na jakimś syfie, albo kupił auto używane, to najpierw robi płukankę, a później leje porządny olej. Ale żeby płukanki robić przed każdą wymianą i to będąc 1-szym właścicielem i stosując od początku porządny olej, to kopara mi opada Edytowane 11 Marca 2016 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Andrzeju widzisz nie długo biorę udział w konkursie najczystszy silnik roku może wygram bilet do Tworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Edi - nie ma to jak rozmowa na luzie z ludźmi z poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 ********************************************************************* Panie i Panowie. Jestem pod wielkim wrażeniem, bo nigdy zbiórka pieniążków nie przebiegała tak szybko i sprawnie. (+) W przyszłym tygodniu składam oficjalne zamówienie u producenta. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to zapraszam, to ostatni dzwonek - nie wiadomo kiedy znowu ruszymy z taką akcją !! (już teraz producent się krzywi na takie małe detaliczne zamówienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) (już teraz producent się krzywi na takie małe detaliczne zamówienie) Podpytaj przy okazji o możliwość zbiorowego zamówienia wysokiej jakości bluz dresowych w identycznej rozmiarówce jak polarki, ale z materiału typu "clima" w wariancie letnim . Od razu się piszę. Edytowane 11 Marca 2016 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Andrzeju widzisz nie długo biorę udział w konkursie najczystszy silnik roku może wygram bilet do Tworek Ja za to właśnie uwielbiam Edwarda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To do tej pory co wlewałeś - słonecznikowy ?? Takich jaj to jeszcze nie czytałem ... w Almerce lałem od kiedy pamiętam Magnateca, systematycznie co ok. 10 tys i silniczek hulał jak zegarek szwajcarski Ja rozumiem, że jak ktoś wcześniej jeździł na jakimś syfie, albo kupił auto używane, to najpierw robi płukankę, a później leje porządny olej. Ale żeby płukanki robić przed każdą wymianą i to będąc 1-szym właścicielem i stosując od początku porządny olej, to kopara mi opada Dzięki kolego za ten wpis, do tej pory byłem osamotniony w tej teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dzięki kolego za ten wpis, do tej pory byłem osamotniony w tej teorii. Z Edim nie mamy szans. Tylko patrzeć, jak zapoda przepis na dopompowanie kół, połączony z 3 krotnym cyklem pompowania i spuszczania powietrza, połączonym z wymianą wentyli ... no bo przecież mógł się wkraść jakiś pyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Andrzeju mam w wentylach zawór osuszający Mi raz nawoskowany lakier to mało więdz robię drugi raz To tak jak z czystym czym kolwiek u mnie musi być czystrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Z Edim nie mamy szans. Tylko patrzeć, jak zapoda przepis na dopompowanie kół, połączony z 3 krotnym cyklem pompowania i spuszczania powietrza, połączonym z wymianą wentyli ... no bo przecież mógł się wkraść jakiś pyłek Haha, no cóż różne są ...., jak to się mówi ..... upodobania, czy jakoś tak .... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Kupię od Edka każdy samochód.... zupełnie w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To tak jak z czystym czym kolwiek u mnie musi być czystrze No to mamy problem - ja też tak mam. Powoli zastanawiam się nad wożeniem z sobą wiadra z wodą, by przed wejściem do auta umyć buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wiadro może nie ale buty na zmianę. Takie "kościółkowe" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wiadro może nie ale buty na zmianę. Takie "kościółkowe" :D Super pomysł - skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To tak jak z czystym czym kolwiek u mnie musi być czystrze To z każdą czystą i to gatunkową będziesz miał problem i pewnie jeszcze z dwa razy musisz przefiltrować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 On cukier rafinuje więc widzi jak mu leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wiadro może nie ale buty na zmianę. Takie "kościółkowe" :D O takie Pantufle Kupię od Edka każdy samochód.... zupełnie w ciemno Jak wystawię mą maszynę tu na sprzedaż, to się o nią pobijecie jak tych dwóch pod mym blokiem o 11 letnią Almerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Edek, ale zapodałeś trumniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Do Jesionki to takie gustowne idą A tamte to Pantufle wizytówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Kupię od Edka każdy samochód.... zupełnie w ciemno To może się okazać problematyczne. Suma sumarum kończy się to tak, że trzeba stoczyć bitwę na pięści z innymi chętnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Do Jesionki to takie gustowne idą A tamte to Pantufle wizytówki Tamte miały ścięty nosek, żeby się wieko domykało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Tylko i wyłącznie skórzane lakierki firmy Gallus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Co to quuwa forum obuwnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Co to quuwa forum obuwnicze? Nie - to....HYDE PARK - DYSKUSJA NA RÓŻNE TEMATY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi