gkowal Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 3 godziny temu, andrzejp1981 napisał: tak pisze nie używajac słownika a po zatym za umoralnianie to skup się na sobie nie pouczasz kogos po zatym to jest chyba forum na temat x-trail a nie forum na rużne pierdoly to se znajdz inne forum gdzie ludzie sie na wzajem umoralniaja a pisac se bede jak mi sie podoba jak cos ci sie nie podoba to tego nie czytaj Kolego skoro założyłeś konto to na pewno potwierdziłeś znajomość regulaminu, a jeśli go wtedy nie przeczytałeś to poniżej masz do niego link. https://forum.nissanklub.pl/guidelines/ W szczególności zwracam uwagę na punkt III.6.h który pozwolę sobie zacytować: 6. Podczas korzystania z Forum nie wolno: .... h. Pisać wiadomości sformułowanych niedbale, z pominięciem zasad n-etykiety, ignorujących zasady polskiej pisowni oraz wprowadzających celowo w błąd innych użytkowników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 W dniu 5.01.2019 o 20:42, andrzejp1981 napisał: jest tu ktos wogule kto by mi mugl pomuc jestem pod wrazeniem stylu 15 godzin temu, andrzejp1981 napisał: tak pisze nie używajac słownika a po zatym za umoralnianie to skup się na sobie nie pouczasz kogos po zatym to jest chyba forum na temat x-trail a nie forum na rużne pierdoly to se znajdz inne forum gdzie ludzie sie na wzajem umoralniaja a pisac se bede jak mi sie podoba jak cos ci sie nie podoba to tego nie czytaj tego sie nie da czytac, pomijajac 6 postow jeden za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot1994 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam potrzebuje silnik t30 2.0 140km qr20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Czy ten silnik ma być dostępny w Polce czy też dostarczony do Danii jak wskazuje stopka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot1994 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Silnik potrzebuje w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi