Gość waldemas1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam , pękł mi jeden z kabli zapłonowych , ten najdłuższy . Mój mechanik mówi że zmieniać kpl. bo nie ma pojedyńczych. Są , znalazłem , ale czy warto skoro te kable dostałem razem z autem , a auto mam pięć lat. Jakie przewody polecacie .Tanie i najlepsze . . Autko Nissan Almera N15 87km (benz.) 98r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 prawda taka że nie ma tanie są do wyrzucenia sentech czy inne chcesz mieć znowu to samo .....odżałuj i kup NGK wiem że boli ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dokładnie. Takie rzeczy to tylko i wyłącznie dobrej renomowanej firmy przykład NGK. Słuchaj Tofu-wie co mówi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elDiabollo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja ostatnio kupowałem, mało czasu miałem i kupiłem, takie same jak miałem (niebieskie) w intercarsie i straszny szit to jest, silnik strasznie nie równo po pół roku znowu zaczął pracować. Kto kupuje za tanio ten płaci dwa razy. Na ciepły sezon trzeba będzie kupić NGK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jest takie przysłowie: Biednego nie stac na tanie rzeczy u mnie t się w 100 % sprawdza;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jest takie przysłowie: Biednego nie stac na tanie rzeczy u mnie t się w 100 % sprawdza;d Dokładnie, z tego właśnie powodu sprzedałem swój poprzedni samochód. Aż mi się nie chciało liczyć jakie auto mógłbym kupić za kasę władowaną w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 no niebieskie (ngk też są niebieskie) to kupiłeś Janmora który właśnie taki jest jak go opisałeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal007s Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Heyka forumowicze , chce wymienić kable zapłonowe i wybrałem sobie NGK 9405 , moje pytanie do was, na starych pisze "SUMITMO" czy sa to kable ktore dawano na 1 montaz? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak , na pierwszy montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek_p Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na Twoim miejscu kupiłbym i wymienił komplet, szkoda sobie głowy zawracać i kupować pojedynczo. Przy okazji sprawdź w jakim stanie są świece zapłonowe bo je także może trzeba będzie wymienić. A przewody i swiece najlepiej kupować NGK pomimo że są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi