DINO Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 tzn ze auto ma sie wogule nie psuc:D:D i tego się trzymajmy, ważne aby miało miejsce z tyłu do holowania jakiegoś VAG-a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dino ja na codzien robie przy Vag'ach. Naginam w serwisie vw audi skoda seat tyle ze nie takim autoryzowanym ale nowki tez mozemy obslugiwac. Powiem ci ze to co napisales to sa swiete slowa. Im nowsza fura tym wiekszy szmelc jezeli o Vaga chodzi. Lista usterek i sypiacych sie elementow jest przekosmiczna.Fajnie sie je naprawia coponiektore bo maja dosc sensowne rozwiazania ale mimo wszystko stare JAPSY byly niebo a ziemia. Zreszta Vaga kiedys robili co jezdzil teraz robia takiego co mozna czesciej pchac:P Niestety zdjecia tylu niemam poskladanego z klapa Niezrobilem ale mam zato przod. Na dodatek dam porownanie jak bylo a jak bedzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 mi się podba moze bym wiekszego lapacza zrobił ja miałem fi 10 cm z szambo rurki z redukcją na 75 i doprowadzone do filtra ale super sie prezętuje bez tych rantów ... jedynie do dla mnie odpada to te kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ad@mus Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 fajnie wyszlo, tylko cos wysoko kratke w grilu chyba czarną bym dal dawaj filma jak to jedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 To jest to samo auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Brawo za wytrwałość i ukończenie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zauważyłem brak ABSu ...hahah Fajnie wyszedł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Z ciekawszych spraw zostala wymieniona podsufitka na nowa stara w dobrym stanie. Ciezko bylo znalezc ale traf chcial ze wpadla w moje rece, linka sprzegla i takie pierdoly roznego typu zostalo juz naprawde niewiele by Chrup znow pomykal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wlazłem dziś na allero by Dinowi pokazać jak wygląda Low port w p10 i że między kolektorem a pokrywą jest 4 cm .. a tu widzie 6 szt ,, tak że kolego masz elegancką P10 w SR 20 ,,, i śmiem powiedzieć że najzdrowszą w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Na forum jdm stwierdzili ze przod traca lada, i nie wiedza czy czasem lepiej przed nie wygladala. Mnie to ubawilo. Efekt jest zadowalajacy co prawda malowanie nie do konca jest tak jak bym tego chcial ale sobie z czasem to poprawie. Jedno jest pewne z tego gowna co mi sprzedal Qwasar to tylko szyby zostaly............. Bo reszta to calkiem inne auto. I przychodzi do glowy tylko jedna mysl zeby nie ufac tak klubowicza bo efekty potem sa oplakane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Potwierdzisz pewną zasadę przy renowacji, że zakładany budżet na renowację trzeba pomnożyć razy dwa i wtedy wyjdą prawdziwe koszty? W okresie jesienno - zimowym biorę się za renowację motocykla z lat 80tych i sam jestem ciekawy czy zmieszczę się w zaplanowanym budżecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Moj zaplanowany budzet to sie w przedbiegach skonczyl............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Niestety klubowicze klubowiczami a życie życiem ... Napracowałeś sie zaje@#$ i masz nagrodę ======Satysfakcję zresztą ja widziałem jak wyglądała moja P10 z 96 roku ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Bla Bla Bla.Satysfakcja jak po byku.... Po miesiacu walki z praca na 3 cylindrach moral jest taki:1. Specyficznie uszkodzona swieca..... Tzn jak wyjmie sie przewod z niej do polowy dziala, jak wsadzi tak jak ma byc nie dziala. Ps przewod jest ok.2. Uszkodzona wiazka w 2 miejscach...............3. Lejace wtryski z racji uszkodzonych oringow = paliwo w oleumie........4. Z racji iz siem wkur... Wymienilem kopulke i palec mimo iz byly dobre.Na sam koniec tych wypocin tzn:5. Auto dzis zostaje sciagniete z klockow zalane Pb i jedzie na GEOMETRIE bo kola przod jada jak im sie podoba.Wnetrze poskladane skrzynia skonczona, zegary zamontowane, nowa podsufitka oraz inne pierdoly. Brak jedynie bocznych listw oraz nakladek na progi sa nie pomalowane ale to jest malo istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionGT Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 O Panie, jakie cudo Oby taka została jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Fajnie widzieć całość już poskładaną Ciekaw jestem jak to na drodze się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Na drodze bylo raptem 2 razy z powodu mega problemow z zaplonem i innymi cyrami. Dzis chyba udalo sie zreanimowac to auto tak zeby jezdzilo.Robi raban na drodze ludzie sie ogladaja jak jezdzi jest ok, pytanie jak to bedzie z tym autem. Co do wozu to nie jest w 100% skonczony.Do domalowania czekaja:listwy bocznenakladki na progi.Trzeba zrobic:-Montaz lpg do konca, po testach auta.-Uprac srodek auta-Wymienic lampy w naroznikach bo w klape wyladowaly polifty teraz wyglada to komicznie. W klapie czerwono ciemno szare , a w naroznikach pomaranczowo czerwone.Pytanie wtedy co z przodem czy tez na clear wszystko?? Hmm.....-Trzeba go troszke posadzic w dol na springach H&R tylko nie w tym sezonie.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Bez pośpiechuRobisz pod siebie więc żadne terminy cie nie gonią Nie było mnie na klubie kilka miesięcy i się często zastanawiałem jak się chrupek ma, fajnie było go zobaczyć na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Moze by trzeba sie umowic i zobaczyc na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 to zależy gdzie na śląsku urzędujesz Ja pracuję we wtorki i piątki a resztę mam wolną więc było by pewno kiedy Czasem jeżdżę do Sosnowca z wódką więc może by się nawet złożyłoMinus że sprzedałem swoje Sunny więc tym ci się nie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja w jaworznie ale ty jedziesz przez chrzanow chyba do sosnowca? Moze najlepiej jak sie zgadamy przez tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 różnie, ale jak będę się wybierał tam służbowo albo prywatnie to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi