Gość moturzysta Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam. Zamierzam przerobić swoja Almerę na kuchenkę gazową i chciałbym mieć z nią jak najmniej problemów. Znalazłem już polecany warsztat (super kontakt - konkretnie) i otrzymałem takie propozycje zestawów. Stag 4+/Zavoli N/Reg Fast - 2300 złStag 4 Eco/Zavoli N/Hana lub Barracuda - 2600 złStag 4+/Zavoli N/Hana lub Barracuda - 2700 zł Uczciwie radzą wziąc lepsze wtryski nawet kosztem elektroniki - i tu ja jestem jak najbardziej za, bo o reg fastach nie słyszy się za dużo dobrego. Optuję za środkowym zestawem - @DINO, @Tofu, co o tym myślicie? Opłaca się? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jak już chcesz STAG-a to zapłacił bym za 3 zestaw, S4+ ma różne korekty ECO to golas, REGFASTY, nie sa takie złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moturzysta Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jak już chcesz STAG-a to zapłacił bym za 3 zestaw, S4+ ma różne korekty ECO to golas, REGFASTY, nie sa takie złe Dzięki DINO, może faktycznie dopłacę, żeby później nie jeździć i różnicy w cenie nie dopłacać na strojenie, naprawy itp. Jak zakładać to raczej już porządnie, bo oszczędność ma być na gazie, a nie na instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jak chcesz lepszy sterownik, to wybierz TECH-a albo OPTIMĘ ewentualnie zamiast S4 weź Qboxa jest bardziej rozwojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moturzysta Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 jak chcesz lepszy sterownik, to wybierz TECH-a albo OPTIMĘ ewentualnie zamiast S4 weź Qboxa jest bardziej rozwojowy To Białystok - Stagiem stoi Ten warsztat jest jakoś związany z AC, więc pewnie głównie albo tylko Stag - zapytam. Wolę już założyć Stag-a (zwłaszcza że chyba nie jest zły) u gościa, którego polecają (i który się udziela solidnie) na lpg-forum niż u jakiegoś druciarza i zaprzepaścić 93 kkm przebiegu niszczeniem silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 LPGTECHG tez się udziela i masz ich pod ręką, do tego potrafią zrobić soft pod auto http://www.lpgtech.pl/lpgtech-kontakt i OPTIMA http://www.optimagas.pl/kontakt ale to tylko sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 lekka ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.