Gość zakrzewski Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam, mam walnięty wtrysk sterujący w n15 2.0D 98r. Przeszukałem już połowę Łodzi i okolic, ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć. I stąd moje pytanie, czy wiecie może gdzie powinienem poszukać, albo czy jest możliwość regeneracji takiego wtrysku? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawciooo198307 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Wtrysk sterujący to kosztowna sprawa.Ja mam n15 2.0d 96r i bede chyba rozbierał na czesci.Tylko ze moja almerka jest na podzespołach zexel a ty masz juz pewnie Bosch?http://allegro.pl/wtrysk-wtryskiwacz-nissan-almera-98-n15-2-0d-i3284354715.html tu masz wtryski.Pogadaj ze sprzedawcą moze ma tez wtrysk sterujący tylko nie mysl ze bedzie kosztował 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakrzewski Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mam właśnie zexela, wiec gdybyś jeszcze miał ten wtrysk, to byłbym zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.