preston81 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Galant powiedz jak spalanie na trasie do chorwacji czy musiales placic cos dodatkowo za bagol dachowy tj za przejazd z bagolem ? bo kuzyn z irlandii mowil ze jak bede do niego jechac czeka mnie dodtkowa oplata za bagol nie wiem czy to prawda czy nie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALANT_PL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Podczas wyjazdu przejechałem łącznie 2700 km z czego ok 1500 km autostradami - średnia prędkość ok 110-140 km/h, pozostałą drogę drogami krajowymi ok 70-100 km/h, auto było doładowane pod sam dach, box ledwo się zamknął, 4 osoby - pewnie max obciążenie komp pokazał spalanie na poziomie 6,8l/100km, z tankowań wyszło coś ponad 7 l - dokładnie nie liczyłem, także całkiem nieźle. P.S. Nigdy się nie spotkałem z dodatkowymi opłatami za boxa na dachu, ja jeździłem różnymi autostradami za granicą, także nie masz się co obawiać. pozdro Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez GALANT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dziekuje za odpowiedz , obecnie jestem na etapie rozmyslania o zmianie auta jutro jade ogladac autko i chyba bede sprzedawac swoje a szkoda bo sporo kasy w nie ostatnio wladowalem i jest na tip top ale coz kiedys trzeba dac szanse marzeniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Niestety, brakło fotki z zapakowanymi na dach rowerami. Odczucia z jazdy - szumi. A każdy rower to dodatkowy literek paliwa na każde 100 km. Ale możliwość posiadania na urlopie własnych dwóch kółek - bezcenna. Zdjęcia Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez PawelSalata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi