hugh_h Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kiepski pomysł ... lepiej już wez sobie puszke poliuretanu i wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 w usa jada z tym na karoserie ... kusi line-x ale nie wiem sam ... cena to ponad 3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 wiem ale potem element jest nienaprawialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tzn tak mocno sie to trzyma czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 nie oczyścisz tego do wspawania nowego elementu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jak Trwoga to na forum... Witam, pisze pod wątkiem mojego auta bo to chyba właściwe miejsce. Otóż dzieje się.... od dłuższego czasu nagrzewa mi się skrzynia biegów. Posprawdzałem wszystkie płyny ustrojowe i jest ok. Kto w Małopolsce może mi z tym pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Masz automatyczną czy manual? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Masz automatyczną czy manual? Manualna skrzynka. Najpierw grzało się pod przyczepą i to nieznacznie. Teraz już na pusto łapie temperature i pcha mi sie to ciepło do kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Manualna skrzynka. Najpierw grzało się pod przyczepą i to nieznacznie. Teraz już na pusto łapie temperature i pcha mi sie to ciepło do kabiny. na początek wymienił bym olej. zapewne już stracił swoje właściwości. Kiedy wymieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 na początek wymienił bym olej. zapewne już stracił swoje właściwości. Kiedy wymieniłeś? Olej ma zrobione 30tys. a Teraz najciekawsze....nie wiem jak to napisac bo to jest dziwne ale efekt grzania sie skrzyni nie wystepuje za kazdym razem! tzn w praktyce to ze jadąc no do pracy wszystko jest ok ale juz wracajac po kilku km skrzynia dostaje ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 no to faktycznie dziwna sprawa. może olej gowniany jakiś Ci wlali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 no to faktycznie dziwna sprawa. może olej gowniany jakiś Ci wlali olej byl z Motula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi