Gość big123 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam. Zwracam się do Was ponieważ mam mały, a jednocześnie duży problem. Potrzebuje prowadnicy przedniego zacisku do Almery GTI, która wygląda w ten sposób http://i.imgur.com/QRGy7UIl.jpg. Wydawałoby się, że ot śruba ale nigdzie poza serwisem nie mogę jej dostać (oryginał 120zł! i tydzień oczekiwania na sprowadzenie z Amsterdamu:(() Ja nie byłem w stanie zlokalizować żadnego zamiennika co jest dziwne bo te śruby często przy demontażu zacisków się ukręcają. Może ktoś przerabiał już ten temat i wie od jakiego innego auta można ją dopasować albo gdzie dostać zamiennik?Może ktoś z Was ma taką śrubę na sprzedaż?Od dwóch tygodni szukam i nic, hamulce mam totalne zgony, za 2 dni zapowiadają śniegi a zestaw od GTI po regeneracji czeka na montaż tylko i wyłącznie blokowany przez tą zasraną prowadnice:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jutro sprawdzę Czy coś takiego będę mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość big123 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jutro sprawdzę Czy coś takiego będę mial.Ok,to ja niecierpliwie czekam na wiadomosc:) Może ktoś może pomóc bo kolega widze zapomniał o temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kolega nie zapomnial. Tylko ma urwanie glowy. Przejrzalem już ze 100 zacisków. I szukam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość big123 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 To czekam cierpliwie i dzieki za zaangazowanie,bede monitorowac temat i sprawdzac czy cos sie udalo znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja tez ja tez ! Chętnie kupię komplet na przód do N15 Gti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 na dzień dzisiejszy nic nie znalazłem, wszystkie zaciski jakie mam, to mają inne prowadnicę, rozkręcane w połowie. Nie masz tokarza żeby Ci taką wytoczył?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość big123 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Chyba tylko tokarz pozostaje bo 2 tygodniach poszukiwań stwierdzam, że prowadnice sa nieosiagalne poza salonem - 100zl za dolna i 120zl za gora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.