Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Almera N15 - prowadnica zacisku przód problem z dostępnością

Gość big123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zwracam się do Was ponieważ mam mały, a jednocześnie duży problem. Potrzebuje prowadnicy przedniego zacisku do Almery GTI, która wygląda w ten sposób http://i.imgur.com/QRGy7UIl.jpg. Wydawałoby się, że ot śruba ale nigdzie poza serwisem nie mogę jej dostać (oryginał 120zł! i tydzień oczekiwania na sprowadzenie z Amsterdamu:(() Ja nie byłem w stanie zlokalizować żadnego zamiennika co jest dziwne bo te śruby często przy demontażu zacisków się ukręcają.

Może ktoś przerabiał już ten temat i wie od jakiego innego auta można ją dopasować albo gdzie dostać zamiennik?Może ktoś z Was ma taką śrubę na sprzedaż?Od dwóch tygodni szukam i nic, hamulce mam totalne zgony, za 2 dni zapowiadają śniegi a zestaw od GTI po regeneracji czeka na montaż tylko i wyłącznie blokowany przez tą zasraną prowadnice:/

Kolega nie zapomnial. Tylko ma urwanie glowy. Przejrzalem już ze 100 zacisków. I szukam dalej.

na dzień dzisiejszy nic nie znalazłem, wszystkie zaciski jakie mam, to mają inne prowadnicę, rozkręcane w połowie.

Nie masz tokarza żeby Ci taką wytoczył??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...