Gość zbyszek62 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cześć,jestem nowym posiadaczem almery n15 z silnikiem 2.0. Ogólnie z auta jestem zdowolony, sprawuje się dobrze .Ostatnio jednak coś się stało ze sterowaniem szyb, a następnie z centralnym zamkiem. Sprawdzałem bezpiecznik i sterowniki - wglada, że są dobre. Nie ma pradu we wtyku który wychodzi z kabiny do drzwi - poza sterowaniem lusterkami - tam prąd jest .Moze ktoś miał podobny problem? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak wpierw szyby a teraz centralny to podejrzewałbym wiązkę idącą od słupka do drzwi, możliwe że jakieś przewody w niej przełamały się. Zdejmujesz boczek, miernik w dłoń i sprawdzasz przejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.