kaktuss_ML Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Napisze, zobaczymy jak to wyjdzie i na ile czasu starczy. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dziś zaczynamy struganie w nierdzewce Ok 4 dni się zejdzie łącznie z wydziorem a potem rozebiranie dopieszczanie, termoizolowanie, spradzanie, testy ze 2 tygodnie optymistycznie licząc... Kminię bo mogę roztoczyć V-bandy tak by wydech i downpipe zrobić 84mm czyli 3,3 cala - przy takiej średnicy nie trzeba jeszcze przenosić przewodu hamulcowego lewy przód Trochę dodatkowej rzeźby na tą chwilę absolutnie nie docenionej ale w przyszłości owszem A na końcu dwa tłumiki rozjechane Y-tekiem Toż to moja nowa koncepcja. Przejście z 3 cali na 3,5 dało w czerwonej bestii 40KM przy 7000obr.min bez zmiany w booscie - troszkę to daje do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fajnie zrobiłeś że wziąłeś to większe turbo.bedziesz miał zapas jak zacznie brakować mocy będzie ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Tylko ja będę mieć rozkmine jak sprawić by nie dmuchało więcej jak 0,5 bara na wysokich obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) 2x WG... +EBC opcjonalnie na jeden lub oba... Edytowane 5 Lutego 2016 przez micho196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Przeniesmy się może do mojego projektu, bo Łukaszowi zaśmiecamy... Konkurs sie zaczal, lobbuj.I pamietaj, ze na siebie też mozesz glosowac.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Słusznie. Panowie zachęcam do głosowania na moja zetke w konkursie kalendarzowym na nissana lutego. Pierwszy temat na stronie głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 masz odemnie głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzięki Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Lukasz83 idziesz ostro, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No zobaczymy.na razie jest ok ale jeszcze sporo czasu. Jak Koledzy wespra to będzie git dalej Panowie głosujemy na zete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) no to glosne na ta złotko Edytowane 18 Lutego 2016 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Złotówka jest srebrna to jest 5-tka Dzięki za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzięki Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masir Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Hej Łukasz, I jeszcze jeden ode mnie, pozdrawiam i życzę wygranej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki Damian z taką grupa wsparcia zawsze bliżej do celu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 zapodajcie linka to i ja wspomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie mam kompa tylko tel i nie mogę wkleić. Pierwszy temat na głównej stronie. Prośba niech ktoś wklej tu linka jak moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) proszę bardzo http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/102535-nissan-lutego-2016-g%C5%82osowanie/ Edytowane 21 Lutego 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Poszło.. Ładna przepaść do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki w dużej mierze Wam to zawdzięczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Głos poszedł ,fajne ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Serdeczne dzięki tamtego dnia było sporo fajnych ujęć Głosowanie zakończone zwycięstwem jeszcze raz dzięki wszystkim za wsparcie. Kalendarz na razie otwierają 2 zety niezle się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi